עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. http://news.yahoo.com/israel-must-welcome-syrian-refugees-labours-herzog-164820088.html;_ylt=A0LEVzPtI.tVji8AiQ9XNyoA;_ylu=X3oDMTEydGZvZHRtBGNvbG8DYmYxBHBvcwMxBHZ0aWQDQjA5MzRfMQRzZWMDc2M- מה דעתם של השמאלנים תומכי המחנה הציוני? האם אתם בעד לקבל פליטים סורים לישראל? פארקש חסיד השמאל ה"לא ימין ולא שמאל"? ימין ושמאל זה הרי אותו הדבר נכון?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. הקישור לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3040972,00.html "כדי להבין את אופי ההבחנה בין השניים יש להבין קודם שבדמוקרטיה מתוקנת, תפקיד הצבא הוא להגן על המדינה מפני איומי חוץ ולא על המשטר מפני איומי פנים. על כן, אין זה נהוג להפעיל צבא כלפי אזרחיה כדי לשמור על חוק וסדר או לאכוף את מדיניות הממשל. בדמוקרטיה מתוקנת זהו תפקידם של גופים אזרחיים כמו המשטרה." "דברים אלה ממחישים את ההבדל הברור והחד בין סרבנות השמאל הישראלי לבין זו של הימין: סרבנות מצד השמאל מבטאת אי-נכונות ליטול חלק בפעילות שתואמת את הייעוד המקובל של צבא במדינה דמוקרטית - קרי פעילות המכוונת לפגוע באויב נוכרי או להתגונן מפניו; לעומת זאת, סרבנות מצד הימין מבטאת אי-נכונות ליטול חלק בפעולה שחורגת מהייע…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. http://news.walla.co.il/?w=//775689 מי שזוכר, לפני הפיגוע בבאר שבע הייתה פעולה של צהל בטול כרם. בדרך כלל אני לא גולש בוואלה בשביל החדשות שלי, אבל במקרה הייתי בבית היום וזה ההום פאייג של אבא שלי...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by IG,

כן כן- זה התחיל. שאלה: מישהו יודע איפה אפשר לראות את טקס הפתיחה?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. האם יש לכם אמון מלא בנצחונו של צה"ל?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום חברים:] לכל אוהבי ה-Dire Straits, ולכל מי שלא מכיר זה הזמן. הסיפור פשוט, הלהקה התפרקה ומאז עד היום מארק קנופלר ממשיך ליצור מוזיקה מעולה ולהופיע. לא מזמן הוא שחרר תקליט חדש העונה לשם Kill to Get Crimson, ישר כשראיתי אותו ב"תו השמיני" בירושלים, קניתי אותו בלי להסס. תקליט מעולה, אותה איכות הקלטה נקייה ועמוקה מלפניי שנים, אותו קול נוגע של מארק, אותם מילים חודרות כהרגלו. אפשר לומר שהתקליט מאוד שקט, אך גם ניתן לומר עליו שהוא קיצבי ו"עגול" בדיוק באותו הסגנון של ה- Dire Straits, הלהקה שלדעתי הביא את בשורת הרוק לכל מקום בעולם בעזרת שירים וקטעים מוזיקלים (Going Home מ"Local Hero"), שפשוט אי אפשר אפשר שלא לאהוב. התקליט מכיל סאונד קלאסי ונקי, רובו אקוסטי, שילוב של גיטרה יק…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by omrij,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4008161,00.html :'(

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by biodome,

היי חבר'ה יש המלצות לסרטי דרמה טובים להורים לקראת החגים? חוץ מ-P.S I love you לא עולה לי שום דבר לראש מהשנה האחרונה..

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by udicol,

לצערי הייתי חייב לפתוח את הדיון הזה עקב אקטואליות העיניין. אני רוצה להדגיש את המצב שבו אנו נמצאים במשבר כלכלי, מדיני ובטחוני קשים ביותר. בחירות זה דבר רע לכולנו! ראשי המשק שהם הינם מנהלי חברות ואיגודים מקצועיים ביותר הלכו לשכנע היום (יום שלישי 29/10/2002 ) את שר הביטחון ע"מ לתמוך בתקציב ולחזור בהם מאיומי התפטרות בממשלה. פגיעה בדירוג האשראי של מדינת ישראל יפגע בכולנו! אין ספק שהתקציב רע ופוגע באוכלוסיות קשות יום, אבל כולנו יודעים שחייבים לקצץ בכל משרדי הממשלה ע"מ לשמור על דירוג האשראי של מדינת ישראל. כלכלנים בכירים, פרשני כלכלה בכירים וכל העוסקים במקצוע מאוחדים בדעה שחייבים להעביר את התקציב ואין על זה ויכוח! חלוקת המשאבים תלויה כמובן בבוחרים אשר דואגים לשלוח את נציגיהם לכנ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Radeon38,

שלום חברים בחיפושי אחרי עבודה נתקלתי בתופעה מאד רווחת מצד חברות התקשורת (סלקום פלאפון נטויזיון בזק ) ואלה הם ימי הערכה.התפקיד המדובר הוא תומך טכני ללקוחות החברה בנושאים כללים (מוקד 166 תמיכה טכנית ושירות לקוחות) אם כן מדוע איש מחשבים כמוני שאני עם וותק של 6 שנים בתחום המחשבים חייב לעבור מבחני אישיות מבחנים פסיכוטכנים מבנים מספריים (אני לא אקדמאי וכן אני עם דסילקציה קלה..) עבדתי בשירות לקוחות אני יודע מה זה לתמוך (ואני עושה את זה בכיף עם מה שאני יודע פה ) אז למה התהליך הזה שבסוף המאבחנת אומרת בקול לקוני "אנחנו מצטערים לבשר לכם אבל אתם לא מתאימים לתפקיד זה אינו מעיד כלום על הכישורים שלכם על התאמה לתפקידים בחברות אחרות בארץ או בעולם......" אתמול שדיברתי עם שאר המוע…

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. אז ככה. היום לפני כשעה-שעתיים התבטלתי לי במיטה, ניסיתי להרדם וצלצול טלפון מפריעה את שנת היופי שלי. ע' על הצג. חברה מהיסודי, אחת מאלו שאתם אוהבים אך מעדיפים לבלות איתם פחות זמן כי... כי אתם לא יודעים, הם קצת נודניקים. היא התגייסה לא מזמן, רק עשתה טירונות ותקעו אותה בצפת. לא יודעת כלום, לא זכויות, לא חובות לא פק"ל. אני מרימה והיא אומרת לי "שמעי, מפציצים אותנו. אנחנו פה במקלטים עם אפודים וקסדות ומסיכות ואמאלה' הצילי אותי!". עם הבעה חמוצה על פני אמרתי בלב "סתומה" ואמרתי לה "שטויות, כשאני הייתי בקורס עשו לנו את אותו הדבר, אמרו לנו שיש מחבל ליד בי"ח 10 (צמוד לבה"ד 600) והיתה לנו אחת שהיתה הוזה מרוב פחד וכל שמירה היתה מקפיצה את כל הבסיס, פעם אחת אפילו את הימ"מ כי היא היתה בטוחה …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MishaK,

לפני כמה ימים עוד ילדה יצאה לעולם, אבל לעולם אחר משלנו. עולם ללא דאגות, עולם שבו הבית שווה יותר מהמדינה, עולם שבו אבא לא עושה כלום ומקבל טונות של כסף, עולם שבו היא רק מתחילה לחשוב לרצות משהו ויש לה את זה, העולם של ביל גייטס. לידיעה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-df7df050bae9e21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by weizmannef,

מה ההסבר שלך לאנטישמיות, שיכול להקנות פתרון שרבים אחרים לא מצאו עד היום?"את היהודים שונאים אומות שמעולם לא היינו בקשר איתם. חוקרים רואים את התופעות, אבל לא מבינים את הסיבות והתוצאות ולא יודעים אם ואיך אפשר להקטין את התופעות. אם נדע לחיות כך שאהבה תהיה מעל השנאה ולא ניתן לאגו להרים ראש, נצא מהמצב שלנו כיום, בו אנחנו מתנהגים כקבוצת אנשים שלא יודעים לשם מה מתקיימת הקבוצה שלהם, וזה לא עם. מתוך הכתבה על יוקר המחייה עם הרב לייטמן מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. לכתבה המלאה: http://www.israelhayom.co.il/article/449223 מי לעזאזל הם חושבים שהם? תלמדו לשחרר! זה שהוא הבן שלהם לא אומר שהם יכולים לשחק בו כאילו זה בובת ברבי. זה בן אדם, לא חפץ ולא חית המחמד שלהם, מה נראה להם? מישהו שאל אותו אם הוא רוצה שיגנבו ממנו זרע בשביל ליצור ילד שנוצר מבן אדם מת? זה פשוט חולני. מי אתם שתגזרו על הילד המסכן הזה שעוד לא נולד כאלה חיים של אומללות? ילד שעוד לפני שנולד ידוע מראש שיהיה יתום מאב ומנותק מאימו הביולוגית. למה להביא ילד לחיים כאלה שמראש ידוע שלא יכיר את אבא שלו ואת אמא שלו, ויגודל ע"י שני אנשים בני 54, ובגיל 18 במקום ללכת לצבא הוא יצטרך להישאר בבית ולהחליף להם טיטולים. וכל זה כי הם רוצים שתהיה "ה…

16. Started by approx,

תנו פה המלצה לסרטים מחמש השנים האחרונות בלי זאנר מיוחד אני אוהב הכל

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. כמו שהבנתי היום מאבא שלי, בחדשות הודיעו על סכסוך בין ארה"ב לישראל בפוליטיקה, ארה"ב אמרה שנעמס לה מכל השטויות של ישראל ו "שילכו לאזעזל" , רציתי לדעת העם זה באמת נכון? חוסר יחסים שלנו עם ארה"ב עלולים להיות הרסניים שכן מחר יכולה לקום ארה"ב ולהרוס אותנו אני בטוח שמצידת המדינות אירופה זה יהיה מעשה חכם מאוד מצד ארה"ב- לא שהמדינה לא הרוסה גם ככה, אבל זה מאוד חשוב להמשך קיומנו הרי ארה"ב היא ה"אח הגדול" שלנו והיחסים שלנו חשובים מאוד, תגיבו בקשה! ומצטער עם זה לא קשור זה המקום הכי מתאים שמצאתי לשאול את זה, אני ישמח אם הדיון לא יסגר, תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by orlupo,

מתנחלים משוגעים מי בכלל מרשה להם לנהל תעניינים של המדינה הזו ולחסום כבישים?! המשוגעים האלה עוד ירצחו את ראש הממשלה או יעשו פיגוע בהר הבית המטומטמים... אני פשוט מוחה על זה... מה בגלל שהם משוגעים הם צריכים לשתק את כל המדינה?!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3309616,00.html הפיצוץ היה ליד היקב ברחוב הכרמל פינת הרצל, בינתיים מדווח על הרוג אחד שישב ברכב. גורמים במשטרה טוענים שההרוג הוא עבריין מוכר, ככל הנראה הרקע הוא פלילי. בנוסף לכך נפצעו כמה אזרחים מהדף הפיצוף ופונו לבית החולים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=444184 הוא כתב שבית חולים ישראלי מנע שיחרור של ילוד לאימו, בגלל חוב כספי (דבר שנכון אגב), תוך כדי סילוף כמה עובדות, במה שהוא אמר הסתתרו כמה דבר כמו אפהרטייד ועוד... (תעזרו להסביר את ישראל, אבל בכבוד). אגב, צריך להרשם כדי להגיב שם. הנה תגובתו למנועי הרישום

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3626012,00.html אני לא מבין מה הם ישדרו עכשיו בכבלים גם ככה הערוץ הזה היה מוצף בפרומו אבל לפחות היו תכנים נחמדים עכשיו גם זה הולך

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by udicol,

כן בסוף קיבלו את זה ישר לפנים, הכמיהה לשינוי הובילה לשינוי שיטת הרמיה של מפלגה. התנפלות על תפקידים, וכמובן מסה עצומה של אנונימיים בתפקי שרים. והנה עוד הבטחה שהופרכה : מאות בלונים הופרחו בכנסת במחאה על "הבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות" מאות בלונים הופרחו הבוקר מעל הכנסת על ידי אנשי הפורום לבחירה חופשית בנישואין. "הבלונים הופרחו כסמל להבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות", אמר דובר הפורום, יונתן ליבוביץ', שהוסיף כי "מאז ימי בן גוריון לא נעשה נזק רב כל כך לנושא הנישואין כפי שנעשה על ידי שינוי". מתוך Ynet.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. האם בית"ר ירושלים הולכת ליהנות מיתרון על טבעי בעונה הבאה??? אורן "פסיכוקינזיס" זריף שלח מכתב לאיציק קורנפיין על כך שבכוונתו לרכוש את הקבוצה ולחייב את השחקנים לבצע מדיטציה לפני כל משחק. http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=64&docid=77302〈=HE

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2646713,00.html אין לי מילים לרמה הנמוכה של הבן אדם הזה שבגלל שיש לו כוח כלכלי הוא סוחט אל כל הממשלה אחרי שהוא היה שר האוצר הגרוע בתולדות ישראל ורצו להעיף אותו לקיבינימט הוא הלך לקשרים שיש לו בזכות אישות הפרימיטיבית ולחצו על שרון לתת לו תפקיד אז נתן לו את שר החוץ עכשיו הוא עושה בושות למדינת ישראל עם טיפשותו בפומבי... אני חושב שצריך להעניש את הבן אדם הזה כי לא מגיע לו להיות שר בממשלת ישראל הוא פרימיטיבי שלא מבין מה זה נימוסים בסיסים... והכי חשוב אין לו כבוד בגרוש לראש ממשלת ישראל הוא חושב שהוא יכול לשחק איתו ולעשות מה שהוא רוצה... הרי הוא בכלל לא היה אמור לבוא לעקבה!!! הוא עוד פעם לחץ על שרון לבוא כדי שהוא יוכל להדחף לכל דבר...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה. מקריאה היום בעיתון שדעא"ש מתחילה לתפור גם את מצריים, הייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בכל נושא הדעאש הזה. הרי הארגון הזה התחיל כתא קטן באזור סוריה גייס אנשים ע"ב דת. הם גדלו והחלו לכבוש חלקים מסוריה, עכשיו פה משהו לא מובן לי, איך צבא סוריה לא עשה נגד זה משהו? הרי אין לדעא"ש עד היו בעצם, כלים מתוחכמים, רק כח אדם. אני מניח שלצבא סוריה יש מסוקים טילים ומטוסים בדיוק כמו שיש להם נשקים כימיים, אז למה לא השתמשו ומחקו אותם כבר באותה תקופה? אוקיי הם גדלו וכבשו חלקים נכבדים מסוריה, עכשיו במצרים הם מתחילים לכבוש אני קורא בעיתון שכבשו מוצבים ותחנות משטרה- איך זה הגיוני? אותה שאלה ששאלתי על סוריה, כנ"ל על מצרים. מטוס\מסוק ואתה בולם מתקפות כאלה, למה לא עושים את זה?…

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.