עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

יצא עדכון היום למערכת ההפעלה MAC OS X הגירסה היא 10.1.4 תהנו

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by plonter,

ביום שישי קניתי לי מקינטוש פלוס קצת מקולקל אבל הוא לא הולך להיות תקין. הוא הולך להיות אקואריום. כן. פרקתי לו את הצורה וגיליתי שזה מארז חתום. למי שלא מכיר את הסיפור אז כל הצוות שייצר את הסדרה הראשונה של המקים חתום בתוך המארז. ועכשיו לעבודה : http://fish.jbic.com/~ben/macquarium

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Shmoe,

[poll] [opt] מקדונלדס?? [/opt] [opt] מעולם לא ראיתי מק במציאות [/opt] [opt] ראיתי, אבל לא השתמשתי [/opt] [opt] שיחקתי אצל חבר [/opt] [opt] אני משתמש במק מדי פעם בעבודה או בלימודים [/opt] [opt] אני משתמש במק לעיתים קרובות בעבודה או בלימודים [/opt] [opt] יש בבעלותי מק- הוא מעלה אבק (או שהיה לי בעבר) [/opt] [opt] יש בבעלותי מק- הוא בשימוש פעיל [/opt] [opt] יש בבעלותי מק- הוא בשימוש בלעדי [/opt] [/poll] OK, אני מניח שיש כאן מספיק אפשרויות בחירה... Prog.

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  4. קלטתי די הרבה ביקורת בפורם זה אבל.......... חייבת לספר שבזמן האחרון אני פונה לא מעט לתמיכה של ידע עם שאלות מהאפטרה בעיקר בנושאי סיסטם. קיבלתי שרות יעיל , אדיב ואון ליין שכלל גם הסברים שהבטלנית - אני - יכולה לקרוא לבד בחומר המצורף. אפילו שלחו לי חינם שידרוג של הסיסטם כדי לפתור בעיה, והתנדבו לעמוד מולי טלפונית בעת ההתקנה. מה עוד אפשר לבקש ?? נסו שוב, אולי תהיה גם לכם נחת

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by GodLike,

אוקיי , אז ככה , הורדתי את RedHat 7.2 , ועכשיו מגיע רגע הצריבה . אבל שאלתי היא כזאת : מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לבצע התקנה מסודרת בלי בעיות . כלומר האם לפני הצריבה אני צריך לפתוח את 2 הקבצים ( בעזרת ISO BUSTER ) ואז לצרוב אותם ?! ת'אמת , אין לי שמץ של מושג איך לעשות זאת בצורה מסודרת ותקינה . אשמח לקבל פתרונות . ???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by oshwy,

שתומכת במק כבובן. מ כ י ר י ם ? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

אחרי שדיברנו קצת על המק, הגיע הזמן לראות אותו... אם יש לכם screenshots מעניינים מהמק שלכם, "רצוי כאלה שמראים שימוש בעברית ותמונות מסך אחרות שמדגימות את החידושים ב-OS X." (), זה המקום... נ.ב. תודה ל-Prognathous על הרעיון.. ;D

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. את ההמלצה המצורפת תמצאו האתר של tucows תחת הלינק: http://mac.012.net.il/extmac.html אל תשכחו לבדוק מה דרישות ה- system בבקשה. :lol:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DJO,

תגידו יש משחקים למק? משחקים ל PC שעובדים דרך אמיולטור עובדים מהר?

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by csohad,

אני יודע שאתם אוהבים להשמיץ את המק בדר"כ בגלל סיבות מוצדקות, אבל אני רוצה להעלות נקודה מסוימת שאתם נוטים להמעיט בערכה. בתור משהו שנמצא במקום עם מאות מקים מחוברים ברשת, אני יודע להעריך את העובדה שיש הרבה פחות תקלות טכניות של תאימות עם המק. זה נכון שאין מבחר אבל גם אין את ה-"עושר" של המוצרים (כרטיסי מסך, דרייברים, ציוד הקפי) שיש לפיסי וזה חשוב לארגון גדול כי זה חוסך אנשי תמיכה טכנית וטכנאים שלפעמים עולים הרבה יותר מההפרש בין המחשבים במיוחד בארגון עם אנשים שלא ממש מבינים לעומק במחשבים. אני בטוח שפורום חומרה אצל אנשי מק יהיה נטוש ממש כמו הפורום הזה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בסרגל התפריטים הראשי למעלה מימין מופיע שם התוכנה הנמצאת כרגע בשימוש לחיצה על השם פותחת סרגל גלילה של כל התוכנות הפתוחות לחצו על השם העליון כך שתראו את כל השמות השאירו את העכבר לחוץ וגררו לנקודה אחרת במסך עזבו ניתן לבצע תוך כדי קריאת הטיפ על המסך יופיע חלון צף עם האייקונים של התוכנות הפתוחות החלון צף מעל הכל. החלון מאפשר תצוגה של אייקונים בלבד או אייקונים ושם כתוב לבחירתכם - בלחיצה על החלון הימני הקטן בחלון הצף דפדפו בלחיצה ותהנו לחיצה + אלט תעלה רק את התוכנה המבוקשת ותסתיר את השאר. ת ב ל ו חג שמח ;D

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. הורידו והתקינו Mozilla 0.9.8 ותבוא לכם הישועה http://www.mozilla.org/releases/ ותגידו אם לא צדקתי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. עובדת על G4 SYS 9.1 כל פעם שאני מנסה להפעיל חלון צ'ט עולה ההודעה CHET INIT FAIL. PLEASE CHACK YOUR FIREWALL SETTING אין לי פיירוול אבל אני מחוברת ברשת פנימית לשלושה פיחסים עזרה??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by y_i_c,

העתקתי מהאינטרנט 5 קבצי ISO: 1. enigma-docs.iso 2. enigma-SRPMS-disc1.iso 3. enigma-SRPMS-disc2.iso 4. enigma-i386-disc1.iso 5. enigma-i386-disc2.iso אני יודע שהקבצים 4 ו 5 הם הלינוקס עצמו.....השאלה היא מה הם 3 הקבצים האחרים (1 2 ו 3)

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by csohad,

בתור מי שגולש דרך iMac, רציתי לדעת אם משהו ניסה להכנס ל-Hwzone בעזרת מקינטוש. אני משתמש ב-Citrix (תוכנת client) לשרת של Windows 2000 על מנת לקרוא את האתר . אם אני נכנס דרך Netscape למקינטוש האתר עולה כל כך לאט (לפי דעתי, בעית תאימות), וגם ככה האתר זה מופיע הפוך. השאלה היא למה צריך פורום מקינטוש כשאי אפשר להשתמש בו? רציתי לדעת אם משהו מצליח לקרוא את מה שהולך פה בעזרת מק.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by chichy,

שלום אני עורך על תוכנת IMOVIE למקינטוש ורציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את סל המיחזור של התוכנה כיצד? עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by spatz,

שמעתי שיש בעיות להתקין לינוקס על מחשב שמותקן בו כבר ווינדוס אקספי, זה נכון? אם כן, מה אפשר לעשות חוץ מלפרמט? ועל איזה הוצאה של לינוקס הייתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by KoM,

למה בעצם אתם לא קונים מקינטוש, מהן הסיבות שלכם להתרחקות מהמחשב הזה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מה ההבדל בין מקינטוש לפי-סי שגורם לאי תאימות בינהם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ואם כן , האם כל התוכנות שעבדו עבור MacOS 9.2 עובדות בצורה חלקה ? עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by elgard,

טוב... אז האיכס פי התחיל לעשות בעיות והגיע הזמן לפרמט... בפירמוט האחרון היה לי וירוס והכל התחיל להיתקע ולקחתי את המחשב למעבדה והם פירמטו את כונן C והפכו אותו לNTFS הבעיה היא ששמעתי וקראתי מכל מיני מקומות שמפרמטים בצורה אחרת כאשר הפרטישן הוא על NFTS:(, זה נכון? דרך אגב הפרטישן השני שלי הוא על FAT32.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by tal_amir,

אני לא אזבל לכם את המח יותר מדי. פשוט תיכנסו ותתרשמו בעצמיכם. כל מילה נוספת מיותרת. http://whatsup.co.il

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by buyom,

ערכתי חיפוש ענק בשני מערכות אלו mandrake 8.1 ו- RedHat 7.1 ולא מצאתי בחיגני האינטרנט תמיכה של קישור ms-chaep אני מבקש עזרה למי שמבין איך אני יכול אולי למצוא חייגן שיכול לתת לי תמיכה ב ms-chaep או שיש דרך המערכת כדי לסדר עניין זה Buyom@hotmail.com Icq# 84364257

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by plonter,

http://maccentral.macworld.com/news/0202/27.macvpc.php

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by Doron Rosenzweig,

למה באמת מייקרוסופט לא מוציאה גירסת יוניקס משלה למחשבים אישיים ושרתים. הרי דבר כזה יוכל לתת לה פתח כניסה להשתלטות על השוק המקצועי אליו היא מנסה לחדור ללא הצלחה לאורך שנים. אני מתכוון למערכת הפעלה מבוססת UNIX עם ממשק גרפי בסיסי בלבד בדומה ל Solaris (ללא פיצ'רים מיותרים). כאשר היציבות מובטחת וישנו גרעין יוניקס רציני ועוד עם יכולת תמיכה בהתקנים חדשים כמו שרק מייקרוסופט יכולה לתת אין סיבה שמוצר כזה לא יצליח! דורון. נ.ב אל תגידו לי שמייקרוסופט עשתה זאת כבר עם NT/2000/XP - זה לא זה.....

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים