עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. היי הינה התמונה לשגיאה http://img406.imageshack.us/img406/2301/ubuntu20101231014457.png כמו שאתם רואים אני מנסה להעתיק כמה קבצים לקובצ IMAGE SYSTEM.EXT2 בגודל 400 מגה בקירוב והקבצים שוקלים בערך 240 מגה אולי זה גודל של בלוק או הספריות ? איזה פקודה צריך לרשום כדי ליצור IMAGE נכון תודה מראש

2. למי שיש ניסיון אמיתי עם התוכנה, הייתי רוצה לעזור לחבר שלי, האם כדאי לו להתקין אותה, האם זה מה שיציל לו את המחשב מבחינת תאימות למשחקים?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by eli691,

אני צלם, גרפיקאי... השאלה שלי היא כזו אני מעוניין במקבוק פרו 17 .. קודם האם יש למישהו את המוצר ? דבר שני האם יש הבדל בתוכנה כמו פוטושופ שמייחד את השימוש במק, כגון קיצורים וכו? ואיך המסך עצמו רואים צבעים , חדות , קונטרסט? אני ישמח עם מישהו יוכל לדבר איתי אפילו בצט של הפייסבוק...או מסנגר... תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 3d7,

למישהו יש מושג מתי אמור לצאת דביאן 5? :

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  5. אוקיי סוף סוף תודה לאל הצלחתי להתקין קובנטו ואין לי מושג במערכת. מישהו יוכל לספק לי מידע בסיסי?? ועשיו שאלה איך אני מתקין למשל מסנג'ר ואייסיקיו.?? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

שלום. הורדתי Kubuntu ו"צרבתי" אותה על USB. הרצתי את ההתקנה, ובאופן ידני יצרתי מחיצה בגודל 10GB למערכת ועוד 2GB לswap. הרצתי את ההתקנה, הכל עבר בסדר, אבל אין לי אפשרות לעשות boot לKubuntu. מה שקורה הוא שבהפעלת המחשב הwin7 עולה לי ישר. עברתי על כל מני שרשורים שמצאתי בגוגל שלא ממש עזרו. הרצתי את סידרת הפקודות שנתנו שם וזה לא עזר. אני חושש שאני עושה משהו לא נכון. אני מדגיש שוב חיפשתי בגוגל, ועברתי על השרשורים שם וניסיתי כמה דברים, וזה לא עזר. אשמח להסבר אינפורמטיבי איך לפתור את הבעיה. מצרף תמונות:

• 21 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by cusha,

הי, אנו חברה בעלת 35 עובדים אשר מאוד נכון לנו לעבור לעבוד על מחשבי MAC וזאת משום: נראות אורך סוללה. יכולות מצגות וסרטונים. אך המגבלה ממנה אנו חוששים זה עברית. אשמח לשמוע מכם מה את יודעים על הנ"ל,על הבעיות בתוכנות של מק וכן על תוכנות האופיס. תודה רבה כושה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מצאתי מקבוק נטוש ופצוע ושיפצתי אותו. פרטים מלאים כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536967.0 אני רוצה למכור אותו אולי... השאלה היא, איך אני משיג מערכת הפעלה חוקית? (OSX כמובן). כמו כן, אני לא כל-כך מתמצא בכל הפרוצדורות והשטיקים של אפל. לכן רצתי לשאול- האם צריך לרשום אותו אצל אפל באיזשהו אופן? ומה אני עושה אם העלימו לחלוטין את ההרדיסק, ואת המדבקות עם הפרטים המזהים? ??? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by 15GB,

שלום לכולם... קודם כל אני חדש בפורום אז נעים מאוד לכולם... ועכשיו לעניין קיבלתי מכשיר IPOD -15GB קיבלתי אותו מחבר זאת אומרת שהוא משומש...קיבלתי איתו כבל USB ומטען לסוללה של המכשיר חוץ מזה לא קיבלתי איתו שום דיסק להתקנת תוכנה או דרייבירים .וכשאר אני מנסה לחבר את הכבל לUSB המחשב אומר לי שלא זוהתה חומרה... האם זה בגלל שאמור להגיע דיסק התקנה עם האיי פוד ....אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מסויים ששם אנייוכל להוריד את התוכנה המבוקשת או דרייברים... בתודה מראש,עמית

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום רב, אני ממש חדש בשימוש בלינוקס. יש לי רסיבר אינפא אדום המתחבר ליציאת הcom שבניתי לפי ההסברים פה באתר וברשת,והוא עובד טוב. אני מנסה ללמוד כיצד להשתמש באובונטו ובmythtv עלמנת שאוכל לבנות מערכת HTPC בעתיד. אני משתמש כרגע בגרסאת הAMD64. יש איזשהו מדריך או הסבר איך להתקין ולבדוק שlirc עובד? לא מצאתי משהו מספק עד כה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלםו אני מכין מצגת על לינוקס לשיעור מחשבים(פרויקסט נט"ע מי שמכיר) אני צריך את הדרישומת מערכת המינימליות שלינוקס דורשת עכשיו אין הפצה מסווימת אז אם תוכלו להביא בכללי כזה זה מאוד יעזור וגם למה יותר עדיף לינוקס מעל windows(המדריך שלי יאהב את זה) [/shadow]תודה ומחכה לתשובה כמה שיותר מהר![shadow=red,left]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asaf_a,

אפשר ת'שם שלו? ואם אפשר לינק אליו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ibook g3 (האלה מהפוליקרבונט הלבן-לא טיטניום) ורציתי לשאול מה דעתכם על המחשב, והכי חשוב- האם הוא יצליח לנגן סרטים בלי בעיות ריענון וכו?? אני קונה דגם ישן יחסית כי אני נדלקתי אומנם על המק אבל אני רוצה לראות איך אני יסתדר איתו בדגן ישן יחסית קודם כי יש לי pc חדש יחסית.. ד.א יש למישהוא מושג איך מדקינים דגם הזה תמיכה ב wifi? תודה רבה לכל העונים!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום, יש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שהתקנת חלונות על המאקבוק מומלצת מתוך הלאופרד עצמו? 2. אני לא רוכש את התוכנה מבית VMWARE, אז אין לי אפשרות להריץ במקביל את 2 מע' ההפעלה? 3. האם אפשר להתקין את החלונות על דיסק קשיח חיצוני אשר מחובר דרך USB ואם כן - כיצד זה יתבטא ב-boot? אם זה בלתי אפשרי, אז אני אתקין את 2 המערכות על הדיסק 160 ג'יגה שיש בתוך המאקבוק פרו ואשתדל לשים את המידע הלא קריטי בדיסק החיצוני. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fox95,

שלום לכולם. קניתי מחשב נייד והתקנתי עליו ubuntu והייתי רוצה לשחק עליו משחקים. אז ככה- מבחינת חומרה הוא זיהה הכל (כ מסך 8400GS שזוהה עם nvidia-glx ,כל השאר זוהה ע"י מ"ה חוץ מהכרטיס מסך שהשתמשתי בwindows wireless drivers כי הוא לא זוהה אוטומטית ותוכנה לbluetooth) אז דבר ראשון האם יש דרייברים יעודיים למחשב? gigabyte w468n דבר שני- הורדתי wine וההתקנה עברה בהצלחה וגם הצלחתי להריץ עליו ישומי windows (לקחתי מהמחיצה של הוינדוס סתם ישום פשוט לבדוק אם זה עובד,לא משחק) אבל לא מצאתי מדריך פשוט על העיקרון של איך להתקין משחקים על הלינוקס עצמו. מישהו יכול להסביר לי איך להתקין? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by sprinter,

שלום, אני די חדש בעולם של לינוקס , אשמח לעזרתכם: 1. האם redhat ניתנת חינם להורדה? אכן נרשמתי באתר שלהם ובניסיון להוריד : red hat enterprise קיבלתי רשימה גדולה של כל מיני גירסאות. אני בסה"כ רוצה לנסות אותה על מכונה ווירטואלית, אז איזה גירסא להוריד ומה הכי נפוץ? צרפתי תמונה של רשימת ההורדות שקיבלתי , אשמח לעזרה: http://img805.imageshack.us/img805/9492/4m.png 2.אומרים תמיד ש redhat היא בתשלום. האם הכוונה היא כמו לגרסאת השרת של suse שבה אחרי 60 ימים כבר אין עדכונים ותמיכה אבל עדיין אפשר להשתמש ? משמע , האם ניתן להשתמש ב redhat גם בלי לשלם?(ומין הסתם לא לקבל תמיכה ועדכונים) 3. האם יש ארגונים שמשתמשים ב red hat enterprise גם בלי התמיכה והעדכונים, כאילו בלי לשלם ? זה מומלץ? …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לפרסום שאלתי (או שמא בפורום גאדג'טים וסלולר) אולם מכייון שהדגש שלי הוא על אופציות במערכת ההפעלה אולי תתכן הישועה מכאן.. ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי)…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by MishaK,

קודם כול, אני שואל בשביל חבר שלי, הוא די ג'י בינוני והוא צריך מחשב נייד כול שהוא בשביל המסיבות שהוא מרים. עכשיו.. על איזה אתם ממליצים?? מה המחיר שלו? איפה אפשר להשיג?? באיזה צבעים הוא מגיע?? ;D תודה מראש

19. Started by 1qaz2wsx,

? עם מי אתם באים? ושאלה קצת טיפשית- איפה זה בדיוק קניון רמת אביב?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. בזמן גלישה או העתקת קבצים המערכת קופאת. בפעם האחרונה לא היית לי אפילו גישה ל cli יש דרך למצוא את היסבה לקפיאה?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by lioryb,

שלום. התקנתי מנדריבה 2009, ויש לי סרטונים מהמצלמה שלי, בפורמט AVI, שכנראה יש בעיה בקודקים, כי הצבעים מעוותים. רואים תמונה טובה, אבל הצבעים לא נכונים. איך אני פותר את הבעיה? (סרטים אחרים, MPEG לדוגמה, ראיתי כמו שצריך). אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. ואני רוצה להתקין WIN8 עשיתי את כל השלבים דרך הבוטקאמפ ואז בחרתי התקנה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש נכנס להתקנה של הווינדוס ושם כאשר אני מפרמט את הכונן של הבוטקאמפ ואז הוא רושם לי : "אין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה הדיסק הנבחר שייך לסגנון מחיצה GPT" מה לעשות? ניסיתי להתקין גם win 7 וזה עושה לי בעיה באותו שלב רק שהוא רושם שחסר קבצי מערכת אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום חברים, אני מתלבט בין שני דגמים. הראשון הוא ה מקבוק אייר בגרסא של ה 13 אינץ' המשודרג ביותר (i7, כונן 256 ג'יגה, עם כונן דיסקים חיצוני). השני הוא המקבוק פרו 15 אינץ' המשודרג ביותר (2.3 ג'יגה, שדרוג ל 8 ג'יגה פנימי, מסך אנטי גלייר). מצד אחד האייר מושך אותי מאוד, במיוחד ללימודים באקדמיה. הוא קל, מהיר, יפה , בלי בעיות. מצד שני הפרו הוא מכונת עבודה וסביר שגם עוד 3-4 שנים הוא יהיה סוס עבודה שכזה. השימוש שלי, מלבד הדברים הבסיסיים של אינטרנט, תמונות, מוזיקה ואופיס, הוא צפייה ב HD וחיבור המחשב למסך גדול, משחקים, ועריכות בסייות של וידאו ומוזיקה. דבר שני שחשבתי הוא אם בכלל לחכות קצת ולראות מה יהיה בפרו החדש. מה גם שיש שמועות על 15 אינץ' אייר שאמור לצאת בקרוב. מה הייתם ע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

how can I find all C files in the folder using grep or ls?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by מישהו12,

שלום. יש לי ubuntu 20.10 עם גנום. מאחר שהפלאפון האישי שלי הוא נוקיה משנות ה2010,רציתי לסנכרן אותו עם המחשב באמצעות תוכנת Nokia PC Suite.לא הצלחתי להתקין על המחשב את החלופות ללינוקס שקיימות ברשת (וגם אם יש משהו שעובד לכם, אשמח לקבל אותו, אך בכל מקרה אני צריך עברית בwine...) התקנתי את התוכנה עם wine.תהליך ההתקנה עצמו היה בעברית-אך התוכנה לאחר ההתקנה ללא עברית אלא עם קווים במקום האותיות. חבילת הפונטים של מייקרוסופט מותקנת לי (ttf-mscorefonts-installer) במחשב. אשמח לעזרה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.