לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מריך את הסרבר ככה: ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 16 +ip 212.199.163.194 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & ואז הוא עולה והכל ואז הוא כותב לי: Your server will be restarted on map change. MasterRequestRestart Your server will be restarted on map change. ואחרי שאני מחליף מפה הסרבר נופל .. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבנתי שהאפשרויות העיקריות הם KUBUNTU ו XUBUNTU אז מה עדיף בשורה התחתונה?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי את מנדריבה2009. אני חדש בכל מה שקשור ללינוקס (שיחקתי בעבר כמה ימים עם אובונטו, אבל לא יותר). את כל החומרה שיש לי במחשב הוא זיהה (קול, מסך). איך אני יודע אם הוא זיהה את הכרטיס טלוויזיה? אם לא, איך אני מתקין? יש תוכנות חינמיות לצפייה?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אפשר לראות רק את סימני הפיסוק אני על אדג'י אפט עם ממשק עברי. כמו כן הכתובית, כאשר היא נפתחת עם "עורך הטקסט" היא נפתחת בג'יבריש וב"סט לנגואיג'" יש רק 3 סוגי אנגלית (באופיס היא נפתחת כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב: Lenovo T61p עם מחיצת PRELOAD של XP. מחיצה אחת C - 142GB. בעיה: במהלך התקנת אובונטו 8.10, רציתי לפנות מקום מכונן C בשביל מחיצה חדשה. (צימצמתי את C ל100GB). ממש בתחילת החלוקה מחדש, ההתקנה נתנה ERROR כלשהו, וכל כונן C הפך לEXT3, ניסיון להשתמש בכפתור "ביטול שינויים", לא שינה כלום, עכשיו המידע אבוד בכונן ושאני מפעיל את המחשב מופיעה כמובן "ERROR LOADING OPEARTING SYSTEM". כמובן שקיימים הרבה דברים לא מגובים איך ניתן לשחזר / להציל כמה שיותר מידע?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו יודע איך כותבים servlet בעברית. כלומר כיצד ניתן להציג כיתוב על גביי HTML אשר הופק בעזרת servlet, מידע בעברית?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ההתקנה של מערכת ההפעלה Ubuntu, קלה לפי המדריך שמצאתי: http://www.imc-il.com/david/Project/ רק שמשום מה, ההתקנה נכשלה והופיעה לי הודעת השגיאה (אחרי שעשיתי את המחיצות): warning: file///cdrom/poo/main/libc/libcap/libcap1_1.10-14-i386.deb אחרי זה אני לוחץ על "המשך" ומקבל את ההודעה: Warning: couldn't download packasge libcap גם כאן אני לוחץ על "המשך" ואז זה חוזר לי להודעת השגיאה הראשונה, וממשיך בלולאה הזאת. הייתי חייב לעשות ריסטרט ידני, מה שכמובן הרס את פעולת העלייה של XP, וגרם להודעת שגיאה כללית: couldn't load operating system אז אחרי שהתקנתי XP מחדש, אני חושב שעליתי על הבעיה: תסתכלו בתמונה שצירפתי. כשאני בוחר את המחיצה, רשום ליד הנפח שלה את המידות ב-GB. אז, את המידות אצלי לא…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום לכך שהקוביה מסתובבת ומחליפה סביבת עבודה מיידית , אך אני רוצה גם את האפקט שהקוביה "מרחפת באויר" ורואים אותה באופן כללי וגם הכיוונים של למעלה ולמטה כשהיא מרחפת. תודה מראש לעוזרים. עריכה: היסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני בוחר באפשרות הראשונה המערכת טוענת לכמה שניות מופיעה לי LOADING LINUX KERNEL ואז המסך נכבה המחשב ממשיך לדלוק כשאני מדליק את המסך מחדש הוא נכבה מחדש ואני לא יכול לעשות כלום אני חייב לעשות ריסטרט מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בלינוקס UBUNTU 7.04
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
המסך כותב 60 HERTZ משו ו70HRTZ ואז אני שומע את הקול של המערכת וכותב את השם משתמש וסיסמא ואז הUBUNTU עולה והמסך מלא בקווים ואי אפשר לעשות כלום מה אני עושה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד בבית בשביל עסק מכירות דרך האינטרנט שאני מקים. עכשיו אני מתכנן שהמחשב היחיד במשרד יעבוד על הפצה של לינוקס כי החנות עצמה היא אתר אינטרנט שפועל דרך הדפדפן לא צריך תוכנות עסקיות מיוחדות ומפגרות שדורשות חלונות. בכל מקרה כמה שאלות.. 1) איזה הפצה? חשבתי על אובונטו אבל קראתי שאופן סוזה נוחה מאוד מבחינת ממשק. 2) אנ צריך המלצה למכשיר משולב (מדפסת,פקס,מכונתצילום,סורק) שעובד טוב עם לינוקס. 3) וזהו לבינתיים...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
התקנתי את אובונטו ואני לא מצליח להבין איך לגרום ל tv out לעבוד, יש לי כרטיס מסך geforce 6600gt. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט מחר את המחשב, להתקין XP ולהתקין Linux לאחר מכן. ההארדיסקים שלי בנויים כך 320GB IDE שעליו יש גיבויים ועליו אני אתקין את ה- Windows 160 GB Sata שישמן לאיכסון 40GB IDE שעליו אני אתקין את 7.04Ubuntu לפי מה שקראתי הבנתי שצריך קודם להתקין את ה- Windows ורק לאחר מכן להתקין את ה- Ubuntu. השאלה שלי היא אם אח"כ ה- Boot ידע שיש לי גם Windows על הארדיסק אחד וגם לינוקס על הארדיסק אחר ויתן לי את האפרשות לבחור אני יודע שרוב הסיכויים שלא יהיו לי שום בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ולכן אני זהיר. ד"א אשמח לטיפים אם יש לכם תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה אמור לגרום למחשב לעלות יותר מהר בגלל שהוא לא מחכה שכל שלב יסיים לעלות לפני שהוא עובר לבא. אני רוצה לדעת אם זה שיפר למישהו את הביצועים ובכמה והאם זה גרם לבעיות. במיוחד מעניינים אותי הביצועים על מחשב עם ליבה אחת.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור ללינוקס אבל אני קצת חושש =\ האם יש דרך להתקין את לינוקס על הוינדוס? אם כן, ניתן להתחבר לוינדוס גם שלינוקס מותקן? או למחוק לינוקס אם אני לא אהיה מרוצה? על איזו הפצה אתם ממליצים?(אני יודע שיש בנעוץ, השאלה איזו מההפצות למתחילים) ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או במסנג'ר?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים אחד C ואחד D על C מותקן windows xp על D יש לי כמה דברים ו12 ג'יגה פנוי שלום אני צריך שתעזרו לי בהתקנת Fedora גירסא : Version: Fedora Core 3 (Heidelburg) אני רוצה להתקין את פידורה על D אבל הוא לא נותן בגלל שהכונן לא ריק איך אני יכול להתקין את פידורה על D גם כשיש לי עליו עוד דברים ? בהתקנה לחצתי לו על Next עד שהגעתי לחלק של אחרי השפות...והוא לא רצה לעשות לי NEXT כי הוא חיפש כונן ריק הכוונה לחלק הזה : אם זה חשוב אז הורדתי את זה מפה : http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64 בבקשה תעזרו לי להתקין את פידורה על כונן D בלי לפרמט אותו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק HP 440C שעובד מצוין תחת חלונות, אבל בלינוקס כשאני מפעיל את XSANE אני מקבל את השגיאה הבאה: תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסיתי עם כל ההפצות שעובדות על הUSB ואני פשוט לא מצליח לעשות booy מהUSB בביוס אני כותב boot from usb zip/fdd או כל מה שיש וזה פשוט ישר מדלג הלאה ומעביר אותי לווינדאוס מה אפשר לעשות? (99% שההתקנה על הUSB היא טובה)
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להפעיל את ווינדוס XP על לינוקס מין אמולטור כזה...... שעושה שיש לך ווינדוס XP עם יציבות של לינוקס זה נכון? זה מסובך? זה מומלץ? האם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים התקנתי אובנטו וכבר היה לי ויסטה מותקן על המחשב, עכשיו שאני רוצה להעלות דרך התפריט של ה GRUB את הויסטה זה מחזיר לי את השגיאה הזו: Error 23: Error while parsing number Press any key to continue ואז אני לוחץ על מקש כלשהו וזה מחזיר אותי לתפריט של ה GRUB איך אני מתקן את זה ? boot/grub/menu.lst: http://pastebin.com/m14c06958 שאלה נוספת כרגע המחיצות שלי מחולקות כך: http://pastebin.com/m3aab54b1 אם אני רוצה להתקין עוד הפצה של לינוקס על הדיסק הקטן של ה 80GB זה אפשרי ? אם כן מה צריך לעשות ? אני לא רוצה בכלל לגעת בדיסק של הלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד fujitsu amilo pi 2550 הבעייה שהלינוקס חושב שהאוזניות והרמקולים הקדמיים זה אותו דבר (או משהו כזה) כשאני מכניס את האוזניות הסאונד לא מתבטל ואני גם לא יכול לבטל אותו ידנית כי זה מבטל גם את האוזניות האם יש פתרון לזה? אובונטו 8.1
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ftp://ftp.uasw.edu/pub/os/linux/mandrakelinux ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/pub/Linux/mandrake ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/linux/Mandrakelinux ftp://raven.cslab.vt.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://mirrors.secsup.org/pub/linux/mandrake/Mandrakelinux ftp://sunsite.mff.cuni.cz/OS/Linux/Dist/Mandrake/mandrake ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions/mandrake ftp://ftp.ps.pl/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrakelinux ftp://ftp.cica.es/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://mirror.aca.oakland.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://ftp3.mandrake.sk/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://ftp.u-strasbg.fr/pu…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני לא יכול לראות\ליצור קבצים בעלי שם בעברית ( יש לי פונטים עברים ואני יכול גם לכתוב בעברית)
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תכננתי לעבור\להתנסות בלינוקס כבר מזמן, ועכשיו התפנה לי קצת זמן, אז אני לא דוחה יותר. אשמח אם תענו על כמה שאלות שלי בנוגע ללינוקס והסביבה שלה. ד"א - קראתי הרבה מאמרים וFAQ's (כולל ה"אולטימטיבי" באתר הפינגווין ), אז אנא אל תפנו אותי לאחד מהם . ולשאלות: BSD בהשוואה ללינוקס קראתי רק מאמר אחד לא ממש אובייקטיבי (לטובת הBSD), ולא הבנתי כמה דברים - מה מטרותיה? מה ההבדלים המאד כלליים שלה מלינוקס? האם אני צודק שאני מתעניין או שהיא לא ממש תחסר לי בשלב זה? ההפצה ההמלצות למתחילים הן רד-הט (או בשמה הנוכחי פדורה אם הבנתי נכון) ומנדרייק. הבנתי שייחודן הוא שהן יותר "יוזר-פרינדלי", אבל זה על חשבון המהירות והאפשרויות. אני מתכוון להשקיע קצת זמן, אז אני אוותר על היוזר-פרינדליות קצת, ואני מניח…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-