לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
השבוע עדי ואני חזרנו להקלטה. משום שמזה זמן רב לא העלנו תוכנית, בתוכנית זאת סקירה של אבני הדרך בעולם Apple בחצי השנה האחרונה. לא הצלחתי משום מה להעלות את הפיד של הטיקאסט המתקדם ולכן בינתיים רק הטיקאסט הרגיל עלה. אפשר להירשם אליו באיטיונס בקישור הבא: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=79946147 או דרך האתר של הטיקאסט: www.tcast.co.il אשמח לתגובות מכל סוג למייל שלי: boaz@tcast.co.il בעז אורדן
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום לכך שהקוביה מסתובבת ומחליפה סביבת עבודה מיידית , אך אני רוצה גם את האפקט שהקוביה "מרחפת באויר" ורואים אותה באופן כללי וגם הכיוונים של למעלה ולמטה כשהיא מרחפת. תודה מראש לעוזרים. עריכה: היסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד fujitsu amilo pi 2550 הבעייה שהלינוקס חושב שהאוזניות והרמקולים הקדמיים זה אותו דבר (או משהו כזה) כשאני מכניס את האוזניות הסאונד לא מתבטל ואני גם לא יכול לבטל אותו ידנית כי זה מבטל גם את האוזניות האם יש פתרון לזה? אובונטו 8.1
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד בבית בשביל עסק מכירות דרך האינטרנט שאני מקים. עכשיו אני מתכנן שהמחשב היחיד במשרד יעבוד על הפצה של לינוקס כי החנות עצמה היא אתר אינטרנט שפועל דרך הדפדפן לא צריך תוכנות עסקיות מיוחדות ומפגרות שדורשות חלונות. בכל מקרה כמה שאלות.. 1) איזה הפצה? חשבתי על אובונטו אבל קראתי שאופן סוזה נוחה מאוד מבחינת ממשק. 2) אנ צריך המלצה למכשיר משולב (מדפסת,פקס,מכונתצילום,סורק) שעובד טוב עם לינוקס. 3) וזהו לבינתיים...
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
התקנתי את אובונטו ואני לא מצליח להבין איך לגרום ל tv out לעבוד, יש לי כרטיס מסך geforce 6600gt. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים אחד C ואחד D על C מותקן windows xp על D יש לי כמה דברים ו12 ג'יגה פנוי שלום אני צריך שתעזרו לי בהתקנת Fedora גירסא : Version: Fedora Core 3 (Heidelburg) אני רוצה להתקין את פידורה על D אבל הוא לא נותן בגלל שהכונן לא ריק איך אני יכול להתקין את פידורה על D גם כשיש לי עליו עוד דברים ? בהתקנה לחצתי לו על Next עד שהגעתי לחלק של אחרי השפות...והוא לא רצה לעשות לי NEXT כי הוא חיפש כונן ריק הכוונה לחלק הזה : אם זה חשוב אז הורדתי את זה מפה : http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64 בבקשה תעזרו לי להתקין את פידורה על כונן D בלי לפרמט אותו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום קניתי בשעה טובה מחשב חדש. מפרט: 1 - Pentium D920 Dual Core 65nm - 4mb Cache 64bit. 2 - Abit AW8 - Intel® 955X Based LGA775 ATX Mainboard, FSB1066, Dual DDR2-800, Gigabit LAN, SATAII 3G RAID, SilentOTES Heatpipe,μGuru Technology, AudioMAX HD 7.1 channels Intel® High Definition Audio with Dolby Master Studio 3 - PQI DDR2 512MB 667MHZ. 4 - GeForce 6600 256MB XFX אני רוצה להתקין עליו KUBUNTU כמערכת יחידה. מה לדעתכם תהיה רמת התמיכה בחומרה?... ואיזה קובץ ISO להוריד (רגיל או 64BIT)? הבנתי גם שיש קרנל מיוחד לריבוי מעבדים. איך מתקינים אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו יודע איך כותבים servlet בעברית. כלומר כיצד ניתן להציג כיתוב על גביי HTML אשר הופק בעזרת servlet, מידע בעברית?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור ללינוקס אבל אני קצת חושש =\ האם יש דרך להתקין את לינוקס על הוינדוס? אם כן, ניתן להתחבר לוינדוס גם שלינוקס מותקן? או למחוק לינוקס אם אני לא אהיה מרוצה? על איזו הפצה אתם ממליצים?(אני יודע שיש בנעוץ, השאלה איזו מההפצות למתחילים) ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או במסנג'ר?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני לא יכול לראות\ליצור קבצים בעלי שם בעברית ( יש לי פונטים עברים ואני יכול גם לכתוב בעברית)
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ניסיתי עם כל ההפצות שעובדות על הUSB ואני פשוט לא מצליח לעשות booy מהUSB בביוס אני כותב boot from usb zip/fdd או כל מה שיש וזה פשוט ישר מדלג הלאה ומעביר אותי לווינדאוס מה אפשר לעשות? (99% שההתקנה על הUSB היא טובה)
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
המסך כותב 60 HERTZ משו ו70HRTZ ואז אני שומע את הקול של המערכת וכותב את השם משתמש וסיסמא ואז הUBUNTU עולה והמסך מלא בקווים ואי אפשר לעשות כלום מה אני עושה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להפעיל את ווינדוס XP על לינוקס מין אמולטור כזה...... שעושה שיש לך ווינדוס XP עם יציבות של לינוקס זה נכון? זה מסובך? זה מומלץ? האם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים התקנתי אובנטו וכבר היה לי ויסטה מותקן על המחשב, עכשיו שאני רוצה להעלות דרך התפריט של ה GRUB את הויסטה זה מחזיר לי את השגיאה הזו: Error 23: Error while parsing number Press any key to continue ואז אני לוחץ על מקש כלשהו וזה מחזיר אותי לתפריט של ה GRUB איך אני מתקן את זה ? boot/grub/menu.lst: http://pastebin.com/m14c06958 שאלה נוספת כרגע המחיצות שלי מחולקות כך: http://pastebin.com/m3aab54b1 אם אני רוצה להתקין עוד הפצה של לינוקס על הדיסק הקטן של ה 80GB זה אפשרי ? אם כן מה צריך לעשות ? אני לא רוצה בכלל לגעת בדיסק של הלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
זה אמור לגרום למחשב לעלות יותר מהר בגלל שהוא לא מחכה שכל שלב יסיים לעלות לפני שהוא עובר לבא. אני רוצה לדעת אם זה שיפר למישהו את הביצועים ובכמה והאם זה גרם לבעיות. במיוחד מעניינים אותי הביצועים על מחשב עם ליבה אחת.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אפשר לראות רק את סימני הפיסוק אני על אדג'י אפט עם ממשק עברי. כמו כן הכתובית, כאשר היא נפתחת עם "עורך הטקסט" היא נפתחת בג'יבריש וב"סט לנגואיג'" יש רק 3 סוגי אנגלית (באופיס היא נפתחת כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Mandrake 10.1 Beta1 הרזולוציה, שמשום מה, נקבע אוטומטית היא 800x600 על מסך של 1024x768, כלומר, הdesktop יותר גדול מהמסך ותנועה עם העכבר לקצה המסך תזיז את החלון. ניסיתי לקבוע רזולוציה חדשה דרך xfree86config וזה לא עזר. יש משהו אחר שאני יכול לנסות? בטח איזה משהו נורא בסיסי ופשוט שאינני מודע לו : רב תודות, עלז י. שנהר
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מריך את הסרבר ככה: ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 16 +ip 212.199.163.194 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & ואז הוא עולה והכל ואז הוא כותב לי: Your server will be restarted on map change. MasterRequestRestart Your server will be restarted on map change. ואחרי שאני מחליף מפה הסרבר נופל .. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, השפה הזאת מושכת אותי כי,היא נכנסת בתקופה האחרונה ממש חזק,אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, צריך מערכת הפעלה אחרת כדי לתרגל עזרו להבין יותר גם עם זה לשלוח אותי לחיפוש בפורום רק תנו לי משהו להתחיל איתו.... תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חבר שלי התקין Fedora 9 על המחשב הנייד שלו Dell Latitude C640 ואין קול. כנראה הבעיה היא של דרייבר אבל אין לי מושג מאיפה להוריד. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום קישור להורדה..
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
ftp://ftp.uasw.edu/pub/os/linux/mandrakelinux ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/pub/Linux/mandrake ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/linux/Mandrakelinux ftp://raven.cslab.vt.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://mirrors.secsup.org/pub/linux/mandrake/Mandrakelinux ftp://sunsite.mff.cuni.cz/OS/Linux/Dist/Mandrake/mandrake ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions/mandrake ftp://ftp.ps.pl/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrakelinux ftp://ftp.cica.es/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://mirror.aca.oakland.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://ftp3.mandrake.sk/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://ftp.u-strasbg.fr/pu…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-