לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
i cant write in hebrow now but its not the problem i am going to finish installing beryl on ubunto 7.04 and i need to do this now Go to System > Preferences > Sessions Click the New button Type "Beryl" (no quotes) for the Name text box Type "beryl-manager" (no quotes) for the Command text box Click the OK button but where is the sessions i cant find him ? what is his name in hebrow in there ty
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
המסך כותב 60 HERTZ משו ו70HRTZ ואז אני שומע את הקול של המערכת וכותב את השם משתמש וסיסמא ואז הUBUNTU עולה והמסך מלא בקווים ואי אפשר לעשות כלום מה אני עושה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבר שלי התקין Fedora 9 על המחשב הנייד שלו Dell Latitude C640 ואין קול. כנראה הבעיה היא של דרייבר אבל אין לי מושג מאיפה להוריד. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום קישור להורדה..
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר שלהם את ההתקנה שלוקחת 4 מגה בערך עכשיו אני לא יודע איך להתקין את זה אני לוחץ פעמיים כלום לא קורה!!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בסביבת עבודה KDE, רציתי לשאול אם יש אפשרות שלא יראו משימות משולחנות עבודה אחרים בסרגל משימות פועלות. תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להפעיל את ווינדוס XP על לינוקס מין אמולטור כזה...... שעושה שיש לך ווינדוס XP עם יציבות של לינוקס זה נכון? זה מסובך? זה מומלץ? האם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את הhard disk של הwindows בתוך הmy computer בלינוקס ועכשיו אין שם את הכונן הזה והוא גם היה נגיש דרך התיקייה windows בroot וכעת התיקייה הזאת ריקה. יש לציין שאני משתמש בsuse linux 10 עם ממשק .kde הוא נמצא בkdiskfree אבל הוא ב n/a וכשאני לוחץ עם הימני ועושה mount device אני מקבל את ההודעה הזאת Called: mount /dev/sda1 mount: special device /dev/sda1 does not exist הhard disk הוא בחיבור sata וכשאני מעלה את הwindows הוא כן עולה (מה שמוכיח שהדיסק מחובר) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום האם מישהו פה הצליח להתקין FC4 על מחשב חדיש כלומר כונן קשיח SATA 2 כרטיס מסך PCI EXP וכו אני מנסה כבר כמה ימים ונתקל בריסט אשמח לקבל תגובות בתודה מתי.ש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום לכך שהקוביה מסתובבת ומחליפה סביבת עבודה מיידית , אך אני רוצה גם את האפקט שהקוביה "מרחפת באויר" ורואים אותה באופן כללי וגם הכיוונים של למעלה ולמטה כשהיא מרחפת. תודה מראש לעוזרים. עריכה: היסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני בוחר באפשרות הראשונה המערכת טוענת לכמה שניות מופיעה לי LOADING LINUX KERNEL ואז המסך נכבה המחשב ממשיך לדלוק כשאני מדליק את המסך מחדש הוא נכבה מחדש ואני לא יכול לעשות כלום אני חייב לעשות ריסטרט מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בלינוקס UBUNTU 7.04
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
רשמתי את זה לבנדאם פרטי והוא לא ידע איך לעזור לי אולי אתם תוכלו לעזור לי בבקשה .. יש לי לוח DP55WG כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב בלינוקס אני מקבל את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב עולה: http://img392.imageshack.us/my.php?image=senzatitolo1copiaee3.jpg זה קורה רק שעושים הפעלה מחשב , אם אני עושה כיבוי אני לא מקבל את ההודעה הזאת אגב זה רק בלינוקס בווינדוס אין את זה . ניסתי המון סוגי לינוקס ( Kubuntu , Ubuntu , Mandriva , openSUSE ) בכולם בדיוק אותה בעייה , ניסתי להחליף ל 2 ספקי כוח שונים . עשיתי חיפוש על זה בגוגל ואמרו למישהו לבטל את אופציית "Failsafe Watchdog" בביוס . ניסתי לבטל את זה ואז שעשיתי הפעלה מחדש המחשב פשוט לא רצה לעשות לי הפעלה מחדש . שהאופציה מופעלת - המחשב עושה הפעל…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, השפה הזאת מושכת אותי כי,היא נכנסת בתקופה האחרונה ממש חזק,אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, צריך מערכת הפעלה אחרת כדי לתרגל עזרו להבין יותר גם עם זה לשלוח אותי לחיפוש בפורום רק תנו לי משהו להתחיל איתו.... תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי לכולם, הגדתי את תיבת ה- Gmail שלי בתוך תוכנת המייל. משום מה, אני מקבלת את הדואר שלי מה- Gmail...אבל- לא את הכל!!! אני מקבלת בקצב של הודעה או 2 בכל פעם....וההודעות הינן ישנות !! אני יודעת שקיימות הודעות נוספות, בתיבת הג'ימייל ומשום מה הן לא עוברות למייל..... מה קורה פה?? למישהו יש מושג??? תודה ענקית מראש למתייחסים,
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. התקנתי מנדריבה 2009, ויש לי סרטונים מהמצלמה שלי, בפורמט AVI, שכנראה יש בעיה בקודקים, כי הצבעים מעוותים. רואים תמונה טובה, אבל הצבעים לא נכונים. איך אני פותר את הבעיה? (סרטים אחרים, MPEG לדוגמה, ראיתי כמו שצריך). אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של אובנטו 7.10 רציתי לדעת כמה דברים: 1.אם יש bluej ? (לפיתוח של java) 2.האם זה יעבוד על מחשב נייד: hp dv6680ej 3.ראיתי כתבה שמחק יוצא עידכון ל 8 אני אוכל לעדכן או שאני אצתרך למחוק את מה שיש לי עכשיו להוריד את הגירסא החדשה ואז להתקין שוב 4.זה מחסל את הסוללה כמו vista? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך גורמים למחשב להריץ פקודה שהשומר מסך עולה? אני רוצה שברגה שהשומר מסך עולה שתופעל גם הפקודה הבאה. w3m [url]http://URL:981/index.html?user=BLABLA'&'pass=BLABLA'&'action=2[/url] ושהשומר מסך נסגר שתורץ הפקודה הבאה w3m [url]http://URL:981/index.html?user=BLABLA'&'pass=BLABLA'&'action=1[/url]
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי כונן 160 GB שמחולק ל2 מחיצות (C ו D) ועוד אחד של 40 GB על כונן C מותקן הוינדוס בפעם שעברה התקנתי את הGRUB על C ואז שניסיתי להעלות את הוינדוס זה הגיע לי למסך שרשום בו : "rootnoverify(hd0,0) chainloader +1 " ששיניתי את זה ל hd0,1 (זאת אומרת כונן D) אז הכל חזר לפעול כמו שצריך. בפורום כלשהו בחו"ל אומרים שכדאי בכלל להתקין אותו על הכונן של הלינוקס ובפורום אחר אומרים שעל הוינדוס מניסיונכם, מה הכי כדאי ? תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היום התקנתי FREE BSD אחרי ההתקנה הוספתי דברים עכשיו איזה דברים אני צריך בשביל תצוגה גרפית? ואיך אני מפעיל את זה? התקנתי דברים שקשורים ל ס וגם גנום אבל אני לא יודע עם התקנתי טוב מישהוא יכול להסביר לי איך עובדים עם זה? ואם יש מדריך אפשר בבקשה לא באנגלית
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לצרוב מס' מערכות live של לינוקס לדיסק אחד? (כך שבזמן עליית הדיסק אני אצטרך לבחור מבין מס' מערכות איזו מערכת אני רוצה להעלות).
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי את מערכת ההפעלה LINSPIRE ורציתי לשאול אם ניתן להריץ תוכנות ווינדוס על המערכת בעזרת אמולטור או משהוא כזה. ראיתי שהתוכנה עצמה ממליצה על WIN4LIN אבל לא הצלחתי להפעיל את התוכנה בכלל. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני בדביאן עם גנום וכל פעם שאני נכנס לתקייה פנימית יותר נוצר חלון חדש אני רוצה שזה יהיה כמו ב kde וכמו בוינדוס שזה באותו חלון פשוט נכנס לתיקיה שרציתי למי שלא הבין לדוגמא אני בספריית השורש ואני לוחץ להיכנס ל /usr אז התיקיה נפתחת בחלון חדש ולא באותו חלון איפה אני משנה את זה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לכל אלו שהיו להם בעיות להפעיל את בריל על קנופיקס עם כרטיסי מסך חדשים של נוידיה, הנה הדרך לגרום לזה לעבוד. נלקח מפה: http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?p=111972 אגב, ממש בקרוב תצא גרסת 5.2.1!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-