עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. משהו יכול להדריך אותי או להסביר לי איך עושים וכו... תודה , אודה לכם אם תעזרו לי. שכחתי להוסיף : הנייד שלי מקבוק Mac OS X 10.4.8 1.25Ghz PowerPC G4 512MB DDR SDRAM 80GB 15.4 אינץ יש בו מערכת הפעלה , אני רוצה למחוק ולהטעין מחדש. אין לי דיסק מערכת הפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kawaii,

well, i just just dont get it really, maybe you will. been using Aterm for ages, really, and suddenly after i installed arch+E17, i see to my surprise that aterm doesnt accept any command line arguments to start it. that is, i cannot configure colors, fonts, or transperacy on it' even though im using the same options i have for years.... its not E17's issue, that much i know, been tested and worked on a gentoo+E17. anyone have any idea? arguments are aterm -title 'Arch terminal' -tr -shading 45 -fade 60 nothing too complicated, i dont see any reason why it shouldnt work. sorry for the english, didnt add hebrew here yet, but i can read hebrew...so reply at whatever l…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Doron Rosenzweig,

איזו מערכת יוניקס כדאי לנסות ולהתחיל לעבוד איתה, להכרות עם UNIX וכ'ו

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , התקנתי אותו , בפעם הראשונה בהיסטוריה לא הרסתי את המערכת ההפעלה הקודמת , כבר התקדמות ,אחרי 3 דקות של משחקים שם , הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד , אחרי עוד 3 דקות 2 המדפסות הפסיקו לעבוד ואני לא מוצא את עצמי שם !!! ואיך מתקינים שם תוכנות ?!??!?! הורדתי NETSCAPE 6.22 כי אי אפשר לעבוד עם הדבר הזה שבא איתו יחד , הורדתי עוד כל מיני דברים , ניסיתי לקרא את הREADME ולא הבנתי כלום , אודה למישהו שמבין עניין שיוכל להסביר לי קצת .

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by DarkArchon,

אם למישהו יש רעיון לכותרת טובה יותר לנושא זה - מוזמן לשתף אותי אז ככה, כשאני נכנס לאתר זה HWZONE.CO.IL,יש ניצול 100% CPU כל עוד אני נמצא באתר. הבעיה לא קיימת כשאני נכנס לכל אתר אחר. ההפצה היא ubuntu 6.10. לדעתי הבעיה קשורה ל-flash, כרגע מותקנת גרסא 9, אך גם עם 7 הייתה אותה בעיה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?l

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by SpazaM,

שלום לפורום לינוקס, ברשותי Fedora 20 בעל Desktop Gnome 3.10. הייתי רוצה לדעת אפשרי לשים Widget ב-Lockscreen. שיתפעל ככפתור ויפעיל סקריפט שנמצא על המחשב. בסופו של דבר העיקרון הוא שאנשים יוכלו ללחוץ על הכפתור כשהמחשב נעול וזה יריץ להם את הסקריפט (הסקריפט יתחבר להם לשרתי Windows/Linux - הסקריפט כבר מוכן) עכשיו אל תשאלו אותי למה החלטתי ללכת על Gnome ולא על KDE אבל זה לא העניין, כן ראיתי שב-KDE יש את plasma אבל אני לא בטוח שזה בכלל יעזור לי עם העניין של ה-Lockscreen. מקווה שמישהו כן מבין ויוכל לעזור לי, תודה מראש חברים *לא יודע אם זה חשוב לציין, פרסמתי אשכול גם בפורום אחר, הייתי רוצה לשמוע המון דעות של אנשים, אז ... רק אמרתי*

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני אוהב אתגרים לכן אני מנסה מערכות הפעלה חדשים ניסיתי את כל אלה של מיקרוסופט ולא אהבתי האם יש מערכות טובות של חברות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ezer,

יש לי בית רשת ביתית מבוססת Windows כשחיברתי ל-Hub מקינטוש שרץ על OS X לא הצלחתי לשתף קבצים (החיבור עובד כי הצלחתי לשתף אינטרנט) אנא עיזרו לי עריכה: אותיות גדולות בלבד -> גדולות+קטנות. הסבר נוסף ב-Appendix A בהודעת הסטיקי שבראש הפורום (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by imac,

בא לי לבדוק מערכות הפעלה אחרות יש מערכות הפעלה שהמפתחת שלהם רוצים שיבדקו להם אותה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by aerocool,

מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nir2far,

שלום, אני מחפש מישהו בעל הבנה ורקע בלינוקס ותקשורת לצורך עבודה על מערכות Asterisk / FreePBX. אני לא מחפש גורו ואין שום בעיה באם משהו מעונין ללמוד את התחום ומגיע רק עם רקע ראשוני. אין מדובר במשרה מלאה, כרגע מספר שעות בשבוע בלבד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nim901,

היי, קיבלתי הרגע את המאקבוק החדש שלי מישהו יכול לעזור לי עם הקטע של הקיצורים? איך אני מעביר שפות בלי לגשת לאיקון? איזה קיצורים שכדאי לזכור יש? ואיך לעזזל אני גורם לספארי להיות על כל המסך (הקטן, 13.3) ולא בתור חלון? תודה

• 87 תגובות
    • 12.3k צפיות
  13. Started by Konst1988,

יש לי בעיה חדשה ;D מסיבה כלשהיא, אולי עידכונים מרובים, אולי כי התעסקתי בהגדרת המקשים כמו שהציעו לי בשביל FF(החזרתי את זה כמו שהיה) אבל X לא עולה יותר.. השגיאה היא שהוא לא מוצא את fglrx, שזה הדרבירים של כרטיס מסך.. אין לי איך לשחזר את הקרנל הקודם, כי דאגתי למחוק אותו אתמול.. כי הכל פעם טוב אתמול.. ביצעתי שוב את הפעולות שעשיתי קודם כדי להתקין את הדריברים, אבל כלום. אולי יש דרך להחזיר את הדריברים שהיו מובנים באובונטו? שיהיה לפחות משהו.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lesForce,

עכשיו שמעתי על התוכנה WUBI שהבנתי שבעצם היא מתקינה את אבונטו דרך הוינדוס בלי סיבוכים מיותרים ובכל הפעלת מחשב אנ יכול לבחור במה להישתמש בה או ב-XP , עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.כמה היא שוקלת? ונגיד אני מתקין עליה דברים הם ישמרו לכל הזמן? ואז בהסרה של וינדוס היא תימחק בלי בעיה עם כל הקבצים שהיו שם? 2. יש לה אותם ביצועים (מהירות וכאלה) כמו לאבונטו הרגיל? 3. היא פוגעם בביצועים של XP (מהירות וכאלה)? 4. כמה גיגה פנויים את ממליצים שיהיו לי על הכונן לפני שאני מתקין אותה? 5. אין איתה הרבה בעיות ובאגים? כיאלו היא לא יכולה לאבד לי מידע ב-XP או לגרום למצב שאני יצטרך לפרמט בגלל שיהיה תקלה איתה... ומה דעתכם עליה בכלליות, מה החיסרונות שלה? זה השאלות שעולות לי בראש עכשיו, בטח יבואו עוד אז א…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by kawaii,

היי לכל משתמשי הלינוקס\BSD פה(ולצערי הם מעטים). ישבתי לי בשקט והתקנתי OPENBSD, אחרי תקופה ארוכה על לינוקסים למינהם. סתם היה בא לי לנסות משהו אחר. ושמתי לב להבדלים בין לינוקס לBSD במונחים,בדרך שבה המערכת עובדת וקבצי קונפיגורציה כתובים. וזה גרם לי לחשוב... עד כמה שאני יודע, BSD לסוגיו, אכן נחשב קרוב יותר ליונקס של פעם מאשר לינוקס, אז פתחתי ויקי, והגעתי לזה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Unix_history-simple.png עכשיו, זה מעניין. חדי העין שביננו ישימו לב שלפחות לפי זה, לא ניתן לקשר BSD כלשהו, לSysV. אלא, רק לunix time sharing system 6. ומה שיוצא כצאצא ישיר של SYSV, זה הסולריס,ויונקסוור,של SCO(לא סובל אותם, רק בגלל החוצפה שלהם, מי שרוצה פרטים,ויקי) …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. השאלה בכותרת. פשוט יש לי מודם, שביקשו ממני לבדוק אם הוא יעבוד בלינוקס. ולפי האתר של המוצר, הוא עובד בWIN וMAC, אז הייתי מעוניין לבדוק.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום רב, אני מתכוון לקנות מחשב ביתי לשימושים מגוונים בסדר הבא: שרת אחסון (ריכוז כל קבצי המדיה, הנגשתם לסטרימרים, וגיבוי מחשבים ניידים), ניגון סרטים, עיבוד תמונות (עריכת אלבומים), אינטרנט ואופיס. בעתיד ייתכן וישמש למשחקים (כולל סימולטור טיסה). תמצית המפרט עליו חשבתי, לאחר התייעצות בפורום חומרה, כדלקמן: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 זיכרון (2 יחידות): Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 קשיח למערכת הפעלה: Samsung 120GB SSD קשיח לקבצים*: WD 1TB Blue *הוספת קשיחים נוספים/גדולים יותר בהמשך עפ"י הצורך. אני רוצה להתקין מ"ה לינוקס, ובעתיד, במידת הצורך, להוסיף ווינדוס. באתר SUSE אני לא מוצא אזכורים לחומרה שלעיל. מה…

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by ac1240,

http://www.gnome-look.org/content/show.php/LiNsta+3+%28Linux+is+Not+Vista%29?content=44570 בבקשה עזרו לי להתקין את זה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zvivered,

שלום, אני כותב device driver ל- RHEL 5.8 . לאחר קריאה ל- requet_irq , לפי /proc/interrupts ה- DIO חולק את אותה פסיקה עם USB devices ? האם יש דרך למנוע זאת ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Bar_B_q,

אוקי קודם כל נטקע לי הסי די רום שמתי דיסק! והוא לא יוצא אני לוחץ בסי די על הכפתור והנורה הופכת לאדומה כמו שאני צורב משהו ואני מנסה להוציא ואני לא מצליח להתקין כלום על לינוקס . ואיך אני מגדיר את המצלמה הדיגיטלית שלי?? ואיך אני מגדיר מדספת שהיא ברשת על מחשב עם ווינדוס הגעתי לאפשרות כזאת אבל אני לא ייודע מה לרשום שם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, ראיתי באתר של נטוויז'ן לינק (http://cables2.netvision.net.il/linux/). כאשר הרצתי את אובונטו ב-LiveCD, לא הבנתי מה עלי לעשות כדי להפעיל את החייגן. לפי מה שהבנתי, שם הרבה דברים נעשים דרך פקודות ולא ע"י ממשק גרפי עם תוכנת התקנה. לא הבנתי איפה לכתוב את הפקודות הרשומות, מאחר ולא מצוין שם 'ללחוץ על...', 'לערוך את...' אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KingYes,

שלום לכולם, פתחתי אשכול שרשור טיפים לגנום 3 ב-Whatsup, שווה קריאה: http://whatsup.org.il/forum/56931

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by אין עוד מלבדו,

שלום. שמעתי מחבר שלי על ubuntu,והחלטתי לנסות. עכשיו הנה השאלות: 1) יש לי לוח אם P5QL-E, עם האפשרות של EXPRESS GATE,שהיא כרטיס SSD על הלוח אם שמאפשר להפעיל מערכת הפעלה מהר, אפשר לשים שם ubuntu? 2)אם אני מפעיל בדיסק און קי את ubuntu, אפשר לשים שם גם משחקים? תודה ???

25. Started by 888,

מזה מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.