לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
בדקתי את לינוקס מנדרייק 10 ולא אהבתי אותו כלל הייתי על עברית וזה היה צולע רק בהתחלה היה עברית וזהו היה כבר עדיף אנגלית מלאה. לא הצלחתי להבין איך נכנסים לתיקיה רוט והסידירום לא עבד בנוסף גיליתי כי לינוקס גם לא יציבה כמו שאומרים עליה ושההבדלים בינה ובין ווינדוס לא כאלה גדולים (מבחינתי) רק שווינדוס יותר נוח ובגלל כל אלה הייתי רוצה להסיר את לינוקס מי שיודע איך להסיר את לינוקס מנדרייק 10 שבבקשה יאמר לי ??? :-[ :'(
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני מקווה אבל שאין שטויות כאלו של שינוי הגדרת צילנדרים או מה שהRH9 שלי עשה,שגרם להאטות הווינ!!!! (תנו גם ת'גרסא הכי מומלצת!)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדפדפן על מחשב באוניברסיטה הוא נותן לי להיכנס רק לאינטראנט אבל לא שום דף אינטרנט (לא בארץ, וחלא בחו"ל). ניסית לבדוק את הגדרות הsecurety, אבל לא מצאתי ישועה. יש למישהו עצה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
אוקי אני חדש לחלוטין בכל הנושא של לינוקס,אפילו עדיין לא התקנתי. אבל אני רוצה להתקין,ולא בתור תחליף ל WIN אלא כתוספת. השאלה שלי היא כדלקמן : יש לי מודם USB דגם A360. כפי שמצוין בתמונה הבאה: http://www.dynamode.co.il/USB-A360.jpg האם אני יהיה יכול לגלוש באינטרנט??,כי שמעתי על שמועות שיש בעיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר לאינטרנט אבל הוא מבקש root מה זה ואיך נכנסים לזה 2)אני לא מצליח לראות את הסידירום שלי הוא כותב שהוא איננו אבל כשאני רציתי להתקין התקנים בלינוקס עצמו הסידירום נפתח והלינוקס התקין מהדיסק הראשון ששמתי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עכשיו מתקין HTPC בסלון ואני מחפש מערכת הפעלה , חשבתי על WINDOWS MEDIA CENTER אבל לא יודע , היא טובה , יש תחלופות ? וחשוב שהיא תתמוך ברשת כי אני מחבר את המחשב שלי ל HTPC .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הום בבוקר התקנתי לינוקס.. Mandrake 10?... רציתי לנסות.. כבר הרבה זמן אני מתכנן.. התקנתי הכל הלך חלק... חוץ מ.. לינוקס.. זה לא לינוקס מה שקיבלתי... זה פשוט SSH שיש בו רק את התיקיה /tmp כשאני מפעיל את המחשב יש בוט כחול יפה של מנדריק ושם אפשר לבחור כמה אפשרויות, ניסיתי את כולם אך ללא הצלחה. טוב רציתי לטעון את הוינדוס אכל הקטע שהבוט של לינוקס השתלט על המחשב ואין בוט לוינדוס. אז מחקתי את המחיצה של הלינוקס. עכשיו אין לינוקס, אין וינדוס ואין בווט שיעלה את הוינדוס. איזה חכם אני... אניסיתי כלמיני דברים.. גם לתקן את המחיצה עם Partition Magic אבל באמצע אני מקבל הודעת שגיאה.. בקיצור שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה invalid partition table מה אני עושה עכשיו? אה גם הלכתי ל התקנה…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
החלטתי למצוא דרך לחבר אל הנגן שלי את המצלמה הדיגיטלית שלי שדורשת דרייבר (כאמור, זה בלתי אפשרי). אני יתקין לינוקס על הנגן ובלה בלה בלה.. קיצר... מה שאני צריך.. זה קישור להוריד את התוכנה (לינוקס) באנגלית והסבר קצרצר איך להתקין (אם צריך בכלל) ואם אפשר גם דרייבר שתומך בלינוקס למצלמה מסוג canon a95. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב הולך להתקין פדורה 2 KDE אני מתכנן להתקין את זה על הארד דיסק נפרד של 20GB.... 1)חבר שלי שהתקין אותו דבר ואמר לי שבהתחלה צריך לעשות הגדרות RAM?הא? 2)יש פוטושופ\אימיול\ביטורנט ללינוקס 3)אני מחובר ברשת להאב שמחובר לאלקטל תהיה לי בעיה כל שהיא? 4)שאר המחשבים בבית הם וינדוס....=בעיה? הארות ורעיונות יתקבלו בברכה..... תודה גדולה לעוזרים! איתן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מנדרייק 9.2. הורדתי את תוספת הפלאש ואני רוצה להתקין - איך?? איך בכלל מתקינים תוכנות אני חדש בלינוקס..........אבל ממש חדש עזרו לי לפני שאני מתייאש וחוזר ל xp תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
רציתי להפוך את KDE לקצת יותר מעניין ויעיל בשבילי אז חשבתי מה זה יופי של שולחן עבודה זה MACOSX(בין השולחנות עבודה היפים ביותר שיש) אז הורדתי כמה THEME הורדתי SUPERKARMBA הרבה שינוים התאמות והנה זה התוצאה תגובות כל מה שתרצו להגיד על זה: (זה על מנדרייק 10.1 KDE 3.2.3 שהוא דרך אגב מאוד מהיר לשם שינוי המנדרייק הטעינה ארוכה כמו תמיד אך העבודה יותר חלקה לכל מי שיש 10.0 אני ממליץ בחום לעבור ל10.1 שווה!) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום הביאו לי את האפל פאוור בוק 15 אינץ שהזמנתי! ההודעה הזאתי נרשמת ממנו. אין לי עדיין מקלדת עברית במחשב הזה אבל יגיעו מדבקות בקרוב. והנה קצת תמונות להמחשה. (אבל רק לראות, לא לגעת! ) תגובות בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 51 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי בפייירופקס פונט עברי ממש מכוער וצמוד כזה שכל האותיות נראות מחברות ואז נ' ו-ז למשל נראות כמו מ'..... בקיצור מאיפה אפשר להוריד פונט נוח כמו ARIEL ואיך אני מתקין אותו במקום הפונט שיש לי עכשיו בפיירפוקס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד על מנדרייק 10 ממשק גרפי KDE קרנל 2.6.3.7 התקנתי את VMware 4.5.1, עכשיו אני בשלב הזה What is the location of the directory of C header files that match your running kernel? [/usr/src/linux/include] אני לוחץ אנטר ואחרי זה אני מקבל את זה The directory of kernel headers (version 2.6.3-19mdkenterprise) does not match your running kernel (version 2.6.3-7mdkenterprise). Even if the module were to compile successfully, it would not load into the running kernel. What is the location of the directory of C header files that match your running kernel? [/usr/src/linux/include] לפי מה שהבנתי אני צריך את התקיה שיש בה קיבצי C של הקוד מקור של הקרנל ואני לא יודע מה המיקום שלה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין גרוע מבעיה "מושלכת" כוונתי לכזו שנוצרת עקב פיתרון של בעיה מקבילה; המחשב הוא P4 שמריץ שתי מערכות על HD אחד (win XP & Linux mandraek 8.2). לפני יומיים זרק לי החייגן של XP הודעה עם המספר 720 מה שגרר (לאחר ניסיונות מגוונים) פירמוט של המחיצה ובאיתחול הראשוני כמובן שGRUB נעלם וXP זינק למסך הכנסתי את דיסק הRESCUE של לינוקס וניסיתי (כמו בעבר) להתקין את הBOOT LOADER שנית רק שהפעם נראה כי יש בעיה אם הMOUNT כיוון שהדיאלוג זורק לי בסוף כל ניסיון שכזה הערה "Fatal error unable to load dev\hda1" גם ניסיון להתקין שנית את לינוקס לא צלח מאותה הסיבה רק שבהתקנה ההערה היתה שונה בזו הלשון - Unable to install boot loader your partition table is to corrupt ועלתה שאלה האם אני מעוניין ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש ואני כבר התחלתי לקבל חלק מהחלקים.. חשבתי להתחיל לנסות לעבוד עם לינוקס. אבל קניתי את המחשב החדש כדי שאוכל לשחק משחקים סוף סוף. האם יש דרך להפעיל משחקים חדשים כמו דום 3 שמיועדים לוינדוס על לינוקס ושיפעלו כרגיל לא לאט יותר? ועוד משהו אני צריך לחבר את את המחשב הזה והמחשב החדש שכנראה יהיה בלינוקס ברשת, או לחבר את ההארדי דיסק של המחשב הזה לחדש כי להעביר את כל הגיבויים. עכשיו אני לא יודע להתקין רשת בלינוקס עם וינדוס וגם אם אני הולך על הדרך השניה של לחבר את הדיסק הקשיח ואז להעביר את כל הנתונים, הדיסק הקשיח שלי עכשיו עם NTFS ולינוקס זה FAT32 לפי מה שאני יודע נכון? יש לינוקס שפועל על NTFS? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השפה הזאת מושכת אותי כי,היא נכנסת בתקופה האחרונה ממש חזק,אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, צריך מערכת הפעלה אחרת כדי לתרגל עזרו להבין יותר גם עם זה לשלוח אותי לחיפוש בפורום רק תנו לי משהו להתחיל איתו.... תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי אני בתהליך הורדה של לינוקס MANDRAKE דרך האתר LINUXISO.ORG יש שם מספר MIRRORS ורציתי לדעת אם הקבצים שהורדתי, למרות שהם נמצאים באותו מקום, הם מאותה גירסה לאחד רשום COMMUNITY בשם קובץ ולשני 10.1RC1 מדובר באותו קובץ/גירסא? עוד דבר, פעם ראשונה שאני נוגע בלינוקס, אחרי שקראתי פה בפורום ובפינגווין החלטתי לבחון כמה הפצות אבל אני אתחיל עם זו? SMART OR DUMB MOVE? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989427,00.html תגובות.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברי פורום לניקוס אבא שלי קיבל לינוקס ב קבצי BIN איך הוא פותח אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן לא התרקבתי ללינוקס,האמת שהניסיון\שימוש שלי בלינוקס היה אך ורק לכתיבת סקריפטים(קורס שני במבוא ב' אל"צ שנה א'),והפעם היחידה שהשתמשתי בה ב"שעות הפנאי" הייתה,לכתיבת floater...והגרסא היחידה שהייתה לי היא rh 9.0 (פוי)... טוב הזמן לקצת שאלות: 1)אני בדרך לסיום הורדת mandrake 10.0מה אתם אומרים עליה?...אני לא מעודכן בשלל הגירסאות... 2)פעם אחרונה שהתקנתי התקנתי איזו תכנה שיוצרת מחיצות,יצרתי מחיצה (דרך הווינ)והתקנתי...הדבר גרם לתקיעות רבות בווינ(חסר שאני ישמע כאן מישהו מזלזל בו),ועבודה איטית(אני משער שזה מה שגרם לכך),איך הייתם ממליצים להתקין?... 3)פעם אחרונה שהתקנתי לא היה לי אינטרנט,אני מחובר לאינטרנט זהב בכבלים מודם terayon tj 715x שעבר מוד(לא מוד מתח כן...)ומחובר בכרטיס רשת(מ…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי להפוך את קופסת המתכת של אחותי לנגן mp3 (אם כי גדול יחסית). המטרה הסופית היא לחבר לקופסת המתכת מקלדת ורמקולים (שום מסך / עכבר), ולגרום לו להשמיע את מיטב השירים (החוקיים ) שאספתי מן הרשת. המפרט שלו הוא: Pentium Something 233MHz 32 MB RAM הרדיסק של קצת יותר מ 10 ג'יגה בייט. השאלה היא איזה הפצה של מערכת הפעלה כדי לי לקחת, והאם לדעתכם המחשב יהיה מסוגל לנגן באופן סביר mp3? ד"א - אני מניח כמובן כי אני מוותר על Gnome / KDE. כמו כן אני זקוק ל Cshell על המחשב (אני לא יודע אם זה מגיע עם כל הפצה).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-