עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by galh_5,

שמעתי שלינוקס יותר טוב ממיקרוסופט אבל שמעתי שהאם מתקינים לינוקס אז צריך להוריד הרבה דרייברים וזה מסובך אז מה דעתכם מה יותר שווה לינוקס או אקס פי?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  2. אני אוהב אתגרים לכן אני מנסה מערכות הפעלה חדשים ניסיתי את כל אלה של מיקרוסופט ולא אהבתי האם יש מערכות טובות של חברות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
    • 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by INFERNO,

חרשתי את הפינגיוין ולא מצאתי .... איזה סוג של פרטישן אני צריך בשביל לינוקס

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ואיפו אפשר למצוא רשימת תאימות חומרה של לינוקס עם רכיבי OB? תודה לכל העונים ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JHONLEV,

אני חדש בתחופ הלינוקס ורציתי לדעת איזה לינוקס הוא הכי מומלץ אני מחפש לינוקס 1.שיהיה בעברית 2.ממשק נוח 3.שהאינטרנט יעבוד טוב וזהו... גם שמעתי שיש לינוקס שעושים לו BOOT מדיסק איפו אפשר להוריד אותו?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  6. התלבטתי מאוד האם לפתוח את השרשור כאן או בפורום אחר כי זה מתאים גם לפורום מחשבים ניידים\מפרטי מחשב\שפות תכנות, עמכם הסליחה אם זה לא המיקום הנכון. מדובר במחשב נייד ישן (כבן 7) שעובד עדיין טוב והמפרט שלו: intel core 2 t5500 1.66ghz 1gb ram 1.66ghz 80GB hardisk אני צריך אותו כרגע רק לצרכי תכנות באקליפס. כרגע הותקן עליו winxp, והwin רץ מהר, אבל האקליפס כבד מדי עליו. השאלה היא האם אובונטו או כל גרסא אחרת של לינוקס (בשאיפה לכמה שיותר יוזר פרינדלי) תשפר את המצב ותעשה את התכנות באקלפיס לסביר או שאין סיכוי והמחשב ישן מדי ואין ברירה אלא לקנות חדש. אשמח לשמע את דעתכם. תודה

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by adlanm,

למי שלומד עכשיו לתכנת ב-C כמה שיותר קלה ו...מממממ... מה שעדיף, נמקו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. פעם ראשונה שאני מתקין, ולא ידעתי איזה כדאי אז הרצתי חיפוש קטן ומצאתי מנוע שמצאתי לנכון לשתף פה יש אפילו תרגום לעברית http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כותרת -אני יודע איך לשנות מעברית לאנגלית בחזרה אבל ליפעמים אני רוצה לכתוב רק מילה אחת ואין לי מושג על איזה כפתור לוחצים רצוף לעשות את זה ?

• 11 תגובות
    • 7.8k צפיות
  10. שלום! אני מצאתי מחשב פנטיום 3 עם זיכרון ראם ששל 256 מגה ביט וכרטיס מסך מובנה. את המעבד העברתי אובר קלוק ל-1.6. ונראה מה נעשה לזיכרון. בעיקרון אני רוצה לעשות למחשב הזה מארז מלגו שסתם יש לי בבית(: אם תוכלו להציע לי מערכת לינוקס שהוא יחזיק אותה כמו שצריך כי כמו ששמתם לב זה מחשב שעוד מעט ילך לעולמו(:. תודה מראש לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yehudaa,

אני אוהב הפצות אובנטו עם ממשק XFCE הייתי אומר XUBUNTU אבל היא משום מה קורסת לי כל הזמן אז ירדתי ממנה .

• 47 תגובות
    • 15.7k צפיות
  12. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מחשב פנטיום 3 ישן שהיה זרוק .. פנטיום 3 750 GHz עם 192MB ראם .. אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב (אמא שלי רק גולשת באינטרנט) ובגלל שחסר קצת כסף כרגע היא תיאלץ להסתפק במחשב הזה .. המחשב הזה לא מריץ טוב XP .. השאלה היא האם הוא יריץ טוב הפצה כלשהי של לינוקס ?.. אם כן אפשר בבקשה קישור להורדת הגרסא הזו ? הכי חשוב זה שזה יהיה בעברית + שהדרייברים של המחשב יתאימו .. הדגם של הלוח אם מאוד ישן ולא נראה לי שקיימים דרייברים ללוח אם הזה . ה - XP זיהה לבד את הכל ולא היה צריך להתקין כלום חוץ מהכרטיס מסך שגם זה לא היה חובה .. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום אני מעוניין להריץ את סביבת הפיתוח הזו, על לינוקס. http://arduino.cc/en/Main/Software איזה הפצות של לינוקס יתאימו לכך? תודה רבה card

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. הבנתי שהאפשרויות העיקריות הם KUBUNTU ו XUBUNTU אז מה עדיף בשורה התחתונה?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by shay33,

לילה טוב אני מחפש לינוקס פשוט למתחילים שיהיה בעברית (מוכן להתפשר) חשוב שההפצה הזאת תשתמש כמה שפחות בשורת המשימות ניסיתי את אחד ולא הכי אהבתי... חשבתי על UBUNTU מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SavageRabbit,

לאחרונה החלטתי להפוך את קופסת המתכת של אחותי לנגן mp3 (אם כי גדול יחסית). המטרה הסופית היא לחבר לקופסת המתכת מקלדת ורמקולים (שום מסך / עכבר), ולגרום לו להשמיע את מיטב השירים (החוקיים ) שאספתי מן הרשת. המפרט שלו הוא: Pentium Something 233MHz 32 MB RAM הרדיסק של קצת יותר מ 10 ג'יגה בייט. השאלה היא איזה הפצה של מערכת הפעלה כדי לי לקחת, והאם לדעתכם המחשב יהיה מסוגל לנגן באופן סביר mp3? ד"א - אני מניח כמובן כי אני מוותר על Gnome / KDE. כמו כן אני זקוק ל Cshell על המחשב (אני לא יודע אם זה מגיע עם כל הפצה).

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום השאלה בנושא.. חשבתי להתקין xubuntu 9.04 . אני מבין מעט מאד בלינוקס למרות שבדרך כלל אני לומד מהר דברים של מחשבים ,אבל אין לי כח להשקיע. המחשב משמש לשימושים כללים מסרטים אינטרנט ומשחקים פשוטים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לא התמשתי דיי הרבה זמן במערכת לינוקס פעם אחרונה היה בערך ברדהט 7.2 מאז ראיתי שהשתנה לא מאט ונוספו הרבה פיצ'רים שיעזרו מאוד למשתמש ביתי הבנתי שרדהט כבר לא כדאי להתקין היום ולהתקרב להפצת פרי פיתוח של צוות רדהט גם כן עדיין לא כדאי (ואל תתווכחו בנושא הזה..) אז מה המלצתכם? לחזור למאנדרק..? האמת היא שבזמני ר"ה7.2 לא ממש אהבתי את המאנדרק היא היתה קצת ג'יפית...

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by spatz,

תפרטו גם למה בחרתם דווקא בה בבקשה... אני בחרתי מנדרייק כי כרגע אני ניובי מוחלט ואמרו לי שזו הפצה לניביז, אז החלטתי לבחור בה...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אוקי כולם התחלתי לנוריד דיבאן קיצר הספקתי כבר להוריד ת3 דיסיקים הראשונים עכשיו יש 14 O_O רציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך בשביל התקנה נקייה של kde ו gnom עם כול התוכנות מסביב ללתחנת עבודה עם תכנות אני לא צריך את ה games.server וכול שאר החבילות אז איזה דיסקים אני צריך ? עוד משהו חשוב יש לי מודם של טריין ואני בכבלים עם חיגן של l2tp איך אני אמור לחבר אותו זה אפשרי בכלל ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ביום ראשון אני צפוי לקבל תצעצוע החדש סוף סוף אני מתכנן להתקין אליו ויסטה במחיצה אחת ואבונטו באחרת המחשב יהיה אם מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT 4 גיגה זיכרון כרטיס טלוויזיה וארד דיסק 500 גיגה אז איזה אבונטו להוריד? מה להתקין קודם ואיך לבחור או להכין מחיצה לאבונטו? האם יש ביטורנט לאבונטו? FF מגיע מובנה באבונטו? והאם יש מקביל לIE TEB באבונטו? צריך מקודד DIVX ומקודדים אחרים או שיש בתוכו? בתודה קרירין

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by arikam,

פשוט בהתקנה נתתי לתוכנה להגדיר לבד וזה נראה לי מוגזם 2.9GB.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by ranran,

אני רוצה לנסות לינוקס אז החלטי על אובונטו ואז ראיתי כמה גרסאות גם קובונטו וקסובונטו איזה מאלה הכי כדאי ומה ההבדלים ביניהם ועוד שאלה איך אני מתקין את זה לא לייבCD כאילו כמו מערכת הפעלה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. אני משתמש ב- iwork אבל אני ממש לא מרוצה מהכתבן שלהם אבל ה keynote ממש טוב אני מנסה כרגע להתכין openoffice אבל יש לי בעיה איתו (בבקשה אם זה עובד אצלכם טוב אז תעזרו לי בקישור הזה, עריכה : תודה כבר עזרו לי) לגבי MSoffice למק אני לא יודע כלום יש פה מישהו שמשתמש בזה ?

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים