לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מהאתר את כל 3 הדיסקים הנדרשים והתקנתי בצורה סטדנרטית + התקנה כ Workstation. מישום מה אני מנסה להפעיל Mp3 , ואני לא מצליח לשמוע כלום. יש למישהוא מושג היכן הבעיה? אני שומע צפצופים רגילים מכרטיס הקול , והמערכת עברה בדיקת Sound.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, I have been wondering how I can install packages from the internet... I'm too lazy to burn the 2nd mandrake disc. I have downloaded some application that's ment to do that; Do you know any Israeli servers I could use in order to obtain updates & security patches? Thanks, --Vega
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) רשמתי בהתחלה knoppix desktop=beryl וכשהמערכת עלתה זה הביא לי חלון והיה כתוב בו ככה.. הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT 2) איך אני מתחבר לאינטרנט ב knoppix ? (אין לי ראוטר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל איך באופן כללי? איך היא בהשוואה לFEDORA? אני יודע שההפצה האחרונה של פדורה מבוססת על הקרנל 2.69 וסטרקום על 2.4 שנחשבת יותר יציבה, וחלקים מ2.6, אז עכשיו השאלה מה כדאי יותר להתקין?, שימושים פשוטים במחשב, גלישה וכו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... אני מנסה להפעיל את הגרסת לינוקס ל-Gmail Notifier שניתן להשיג פה: http://gmail-notify.sourceforge.net/index.php אבל משום מה אני מקבל את השגיאה הבא: Gmail Notifier v1.6.1b (2007/07/12 10:28:24) ---------- xmllangs: Error parsing XML file. Traceback (most recent call last): File "./notifier.py", line 409, in ? gmailnotifier = GmailNotify() File "./notifier.py", line 54, in __init__ self.configWindow = GmailConfig.GmailConfigWindow( ) File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 33, in __init__ self.readConfig() File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 199, in readConfig self.lang = self.langs_parser.…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במחשב שלי לינוקס למטרת תכנות ב-C++ ו-JAVA בעזרת ECLIPSE. זה בשביל קורס באוניברסיטה והם מחייבים לתכנת בלינוקס. אשמח לקבל המלצה על גרסא ואולי גם לינק והסבר קצר על איך להתקין. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להוריד תוכנה מהאייטונס לאייפאד. כאשר אני לוחץ על הורדה (דרך התוכנה במחשב, לא מוצא את התוכנה בכלל דרך האייפאד עצמו) מתקבלת לי הודעה שהתוכנה ניתנת להורדה רק דרך הערוץ האמריקאי של אייטונס, בעוד אני בישראלי ולא יכול להוריד את התוכנה כלל, כנראה. מישהו יודע אולי איך אני יכול לשנות את הפרטים כדי שאהיה שייך לאמריקאי? אני מוריד תוכנות חינמי ולא פורץ מכשיר (מה לעשות? כל מה שיש שם בהחלט מספיק לי) ככה שאין אשראי. ניסיתי כמה פעמים לשנות את הכתובת שלי אבל הוא דורש ממני כרטיס אשראי ואני לא רוצה להזין אחד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה בדרך הרגילה זה עושה לי דבר כזה... יש למישהו פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת מנדריבה שיחררה גירסה חדשה של מערכת ההפעלה Mandriva Linux. מהדורה 2009 מבוססת על לינוקס 2.6.27 עם שולחנות העבודה GNOME 2.24 ו KDE 4.1.2. היא כוללת תוכנית התקנה ולוח בקרה משופרים, נוסף על עשרות שיפורים אחרים. החברה מדווחת על שיפור בזמן האתחול וגם תמיכה בזיהוי אוטומטי של מחשבים חלשים כדי להציע אופציות התקנה מתאימות. למעשה, ההודעה לעיתונות מזכירה מחשבי "Netbook" מספר פעמים בהקשר זה. מנדריבה 2009 זמינה בגירסה קהילתית חופשית (ללא רכיבים קיניינים), על גבי CD או DVD לארכיטקטורות אינטל 32 או 64 ביט. היא זמינה גם במהדורת "One", מערכת "לייב" עם KDE או GNOME. מספר תוכנות קינייניות משולבות במהדורה המסחרית, המכונה Powerpack וזמינה עם תמיכה. הורדה דרך האתר הרשמי http://mandriva.com…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מעבד AMD64 3000+, בקיצור ניסיתי מזמן להתקין עליו אובנטו 64 ביט כי הבנתי שזה אמור לתת ביצועים אופטימליים. הבעיה הייתה בתאימות של כל מיני דברים ובמיוחד לא היה נגן פלאש לדפדפן ועוד ועוד. לקראת אובנטו 7 הקרוב האם אפשר בלב שקט להתקין גרסת 64 ביט של לינוקס או להשאר עם 32?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחיצה של הלינוקס ext3 שהיא הרוסה לגמרי, בגלל תקלה בתוכנה של חלוקה למחיצות. ה-XP עובד ואני יכול לפרמט את המחיצה, אבל לפני שאני מפרמט אני רוצה לעשות גיבוי. האם יש דרך כלשהי להציל את המידע שלי? explor2fs עבד בעבר כשהצב היה דומה, אבל עכשיו כבר לא =\ תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה להכיר קצת את סביבת העבודה של LINUX אבל מצד שני לא רוצה להעיף את WINDOWS כול כך מהר 2 PARTITIONS עצמאים , האחד אני מקצה לNTFS של XP ואת השני אני יקצה לLINUX לדעתי הכול יעבוד ללא שום בעיה , לפי דעתי המחשב יאפשר לי לבחור תחילה איזה מערכת לעלות אבל בתלכס לא ניסיתי את זה עדיין השאלה היא כזאת , האם זה יעבוד ללא שום בעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז החלטתי לוותר על הווינדוז 7 בגרסה המעפנה ולהתקין לינוקס. התחלתי עם ubntu שעבדה דיי לאט ולא גררה התלהבות,התקנתי meego ואז joli os ובסוף נשארתי עם meego. אבל אחרי כמה שעות של משחק איתה אני לא מרוצה מזה שעדיין לא פיענחתי איך להוסיף תמיכה לעברית לדפדפן(כרום) ומזה שאין אפשרות לגלות לכמה זמן נשארה סוללה(מראה רק אחוזים),מזה שלא קיים מנהל התקנות סטייל כמו שישי באובנטו ואין תפריט נורמלי לריסט לוג אוף וכו'. האם יש מערכת הפעלה מומלצת למחשבים ניידים שתתאים למשתמש פשוט עם מעבד n455 של אינטל עם 1 ג'יגה של ddr3
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיקרוסופט מתכוונת לפתוח בגל תביעות נגד משתמשי לינוקס (כל הגירסאות חוץ מ-SuSe שיש להם איתם חוזה). בגלל שקרנל (הקוד מקור של הווינדוס- הליבה) מפר פטנטים של מיקרוסופט.. אני יתקין עוד מעט Ubuntu אבל שקודם יתבעו אותי על הווינדוס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3330778,00.html http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=408836&TypeID=1&sid=127
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאיתי לוחץ על אחד מהם הלוח עבודה נראה מוחלף באחר, יש לזה סיבה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כולם אני ממש בזמן זה עושה פירמוט למחשב ורציתי לנצל הזמדנות זו להתקין לינוקס (יש ברשותי Ubuntu).. חיפשתי באתרים השונים על ההתקנה של לינוקס לצד חלונות אך אף אחד מהם לא תיאר את מה שאני רוצה לעשות... זה הולך ככה: - מחיצה אחת (15GB+-) - שמה תותקן חלונות. * מחיצה שנייה (13GB+-) - זו מחיצה נוספת שאני רוצה שהיא תיהיה בתוך חלונות (מחיצה למשחקים וכדו'). - מחיצה שלישית (10gb) - במחיצה הזו תותקן לינוקס. השאלה שלי, האם ניתן לעשות את הדבר הזה? 2 מחיצות לווינדוס ואחת ללינוקס? אני דיי בטוח שכן..רק אני רוצה להיות יותר בטוח :] תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בשמנתי דיסקים מהאתר של אובונטו המקורי... הגיעו תוך חודש בערך עכשיו. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965GM-S2 והוא מגיע עם כ.רשת של MARVELL YUKON 88E8056 PCI-E הוא מובנה.. למרות שרשות של PCI-E חיפשתי מידע איך לעשות ולהתקין אותו אבל אני לא מבין כלום!!! מישהו יכול לעזור לי? אגב, ראיתי תמונה ממש יפה של סקין לUBUNTU.. אפשר להחליף שם סקינים? כמו בXP תודה מראש לכולם! אני עדיין על XP כי אני לא רוצה סתם לעשות שטויות...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו כאן משתמש/ניסה/מכיר את מערכת ההפעלה ReactOS http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html האם היא מבוססת על לינוקס? כיצד היא מצליחה לישם תאימות ל Windows?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שלוש מערכות הפעלה LINUX XP VISTA . המערכת הפעלה שהותקנה ראשונה היא XP אז LINUX והיום VISTA עם הלינוקס היה לי GRUB LOADING של הBOOT ושם יכולתי לבחור XP או LINUX עכשיו שהתקנתי את הויסטה משום מה היא השתלטה על הBOOT LOADER ואני יכול לבחור או ויסטה או XP , איך אני מחזיר/משנה את זה למצב שבו אני יוכל לבחור מבין שלושת מערכות ההפעלה המותקנות על המחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מסין מכשיר טבלאט smarq v7 מכשיר שמגיע עם 3 מערכות הפעלה לינוקס אובנטו, אנדרואיד, וwin ce . השאלה שלי אליכם מומחי לינוקס איך אני יכול להתאים את הלינוקס במכשיר לעברית שלפחות יהיה קריאה של עברית בדפדפן (מידורי)? מפרט טכני: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html נ.ב המערכת מבוססת מעבד arm. אודה מאוד על עזרה כי אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני שנה fedora4 היום אני מוכר את המחשב והסרתי את הפדורה, אולם מסך ההפעלה שבו בוחרים בן פדורה לwindows נשאר ולא נימחק, הפדורה מותקן על הארד דיסק ניפרד ושאני מוציא אותו אז המחשב לא עולה. שאלתי היא איך אני מבטל את מסך הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה, בלי שום תלות בפדורה, רק בווינדוס (כדי שאוכל להוציא את ההארדדיסק של פדורה) בתודה מראש Zilberberg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-