לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
ואפילו לא צריך ריסט :-X http://lifehacker.com/371194/first-look-at-ubuntu-804-hardy-heron-beta
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות DUAL BOOT עם WIN10 - סתם לידע כללי אבל מה עדיף איזה גירסה מהשניים של אובונטו? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron. 750 מגה בייט של ראם, וכרטיס מסך של אינטל, מובנה. אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה (הופנתי לפורום זה, מכיוון שנאמר לי שללינוקס יש תשובה לבקשתי (-:
-
- 27 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
היי, וכמובן איזה ממשק גרפי עדיף KDE או GNONE ואם אפשר לדעת מה בתאכלס שונה בהם בכותרת, תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום. ב Lubuntu מותקן-מראש Abi Word. לא רק שהוא לא כותב לי בעברית (למרות שאני יכול לכתוב בעברית בכל מקום אחר), אלא שאם איכשהו הפונטים שהוא מציג הם כן בעברית (ולא בג'יבריש), הרי שכאשר אני לוחץ על מקש ה space, מופיע לי גרשיים (''). לא טוב. [לינק לווידאו שהעלתי ל youtube שמסביר את הבעיה: http://www.youtube.com/watch?v=y162t-eE40Y האם יש מעבד תמלילים ראוי? הבנתי שיש את OpenOffice, אבל אני לא מצליח להתקין אותו מהאתר שלהם (הקובץ יורד, אבל אז לא מתבצעת התקנה). אנא - הצילו :s05:
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני משתמש בubuntu, ואחרי כמה שנות תכנות C בחלונות התחלתי לתהות האם אין פתרון נורמלי לתכנות של C בלינוקס? כלומר, כל כך לא נוח להשתמש בGCC. בחלונות יש קומפיילים נורמלים כמו הvisual studio או אפילו הקומפיילרים היותר ישנים של borland לdos. האם יש סביבת עבודה בלינוקס בה אפשר לכתוב את הקוד, לדבג לקמפל ולהריץ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מודם ECI B-FOCuS USB 150 יעבוד על איזה שהוא לינוקס יונקס ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש וינדווס שמשתמש במחשב בעיקר למולטימדיה, ופחות למשחקים. המחשב שלי מוריד ומקודד סרטים עם כתוביות 24/7 עם התוכנה AVIRECOMP שהבנתי שאין ללינוקס, יש תחלופות? איזו הפצה הכי כדאית לשימוש מולטימדיה ואינטרנט? ומה הכוונה בשולחן עבודה? מה הוא חלק נפרד מהמערכת לא כמו בוינדווס (ראיתי פה KDE ולא כ"כ הבנתי..). דרך אגב, לינוקס יודעת לנצל טוב מעבדים כפולי ליבה לקידוד וידאו? אני יודע שויסטה כן, אבל כשהיא מנצלת לי 70% מהראם בלי שום דבר מיוחד ועל כל דבר קטן היא טוחנת לי את המעבד עד כדי כך שאני חושב על אוברקלוק. תודה מראש, אורי
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת centos (ללא gui מדובר בשרת) ושאני מריץ את mysqld הוא רושם לי faild עכשיו ניסיתי להסיר את הrpm וגם להתקין מחדש את הrpm אבל הוא עושה אותו דבר בדיוק כאילו שאני מריץ את mysqld ורושם לי faild ניסיתי גם להתקין ללא rpm ועדיין לא עובד לי אני כבר משתגע.. הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחתחבר לאינטרנט עם MAC מופעל במערכת הפעלה OSX. האם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
איך אני מתקין דריבר בלינוק מה עלי לעשות אין לי שמץ עם מישהו יכול להסביר לי ועם יש תוכנה שהופכת דריברים מ WINDOWS ללינוקס ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בתיקייה של Home, בנוסף לכל המסמכים האישיים של המשתמש, שמורים גם כל מיני הגדרות של תוכנות. אם כך, אז איך אפשר לשתף מחיצת Home, כך שהיא תהיה משותפת לשתי הפצות לינוקס (או יותר) שבשתיהן יש אותו שם משתמש?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור המלא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523085.0 יש לווינדוז כמה תוכנות שנותנות לך לראות מה תופס הכי הרבה מקום בכונן הקשיח, אני צריך אחת כזו לאובונטו 11.04 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה יעבוד לי? mac os x 10.6.2 ומה הבדל בן זה לווינדוס 7 או XP?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אני גיימר די כבד אני שוקל לעבור ללינוקס עכשיו אני ממש חושש מזה שאני לא יוכל לשחק במשחקים בלינוקס :AR15: אני לפחות מקווה שבמשחקים החדשים יש יותר מודעות למפתחים בקשר לפופולריות הלינוקס בקרב המשתמשים והם עשו משהו בנידון אבל האם לינוקס יכולה לעבוד עם מדל אוף הונור ניד פור ספיד וכל אלה ומה עם משחקים ברשת האם יש את גיים ספיי או תחליף אחר ממש תודה להתראות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא קיבלתי מענה בפורום קולנוע ביתי ואני מקווה למצוא אותו כאן אני מרכיב מחשב מדיה (בעיקר למוזיקה) שישמש גם כשרת ביתי עם מעבד E2200 וזיכרון של 1 ג"ב (לוח אם מבוסס נבידיה 630). 1) מה היא הפצת הלינוקס המומלצת למחשב שכזה. 2) האם יש מקלט IR אוניברסלי, ניתן לתכנות במחיר סביר שיעבוד בלינוקס (אני רוצה לשלוט על המחשב עם שלט קיים). אם אין, מה השלט למחשב המומלץ ללינוקס שיאפשר מקסימום שליטה במינימום מאמץ ומחיר. 3) פתרון מוצלח לשליטה מרחוק (remote desktop) במחשב השרת דרך תחנת העבודה העיקרית שלי או המחשב הנייד שמריצים וויסטה (בקרוב חלונות7) ו-XP (בהתאמה)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק התקנה של ubuntu 8.04 ויש שפ אופצייה להתקין תחת XP (מה שגורר האטת ביצועי כונן, ובכלל אין המרה של פורמט הכונן) אני רק רוצה להריץ אותו תחת VMWARE PLAYER -- איך אני יוצר ממנו תמונה?...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני קונה אייפד 16 ג'יגה אני רוצה לברר בקשר לגלישה עם מודם סלולארי של סלקום נכון שאין יציאות USB אז ביררתי עם סלקום שיחליפו לי את המודם USB למודם שהוא בעצם כרטיס SD . האם ניתן???זתומרת לחבר אותו לאייפד ולגלוש בכל מקום ולא להיות תלוי באלחוטי. יש לי אפשרות גם לסנכן את הפלאפון של בבלוטות' לאייפד. הטלפון שלי הוא גם יכול לשמש כמודם מצויין, האם זה יעבוד עם האייפד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של LINUX כמו FEDORE ו UTUBU וכל מיני השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין 1 לשניה ואני אראה אותו..כו WIN 98 ו XP או שזה יותר בבסיס שלה ולא נראה לעין האם יהיה אפשר לגלוש\לשחק משחקים\לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בה? זהו בעיקר ולפי ההצעה שלכם אני יוריד אחת וננסה את LINUX תודה מראש, נתן
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
Hi I've installed Ubuntu and I would like to write Hebrew. I've also installed the Hebrew supplement but I can't write Hebrew. can anyone please guide me how to fix it you can answer in Hebrew since I can disply Hebrew Thanx?
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
מישהו כאן משחק משחקים של Windows תחת Linux באמצעות Cedega? האם Cedega מאפשר להתקין משחק מ-CD/DVD לדיסק הקשיח ולהפעיל את המשחק מהדיסק הקשיח בחלון/מסך מלא, או רק להפעיל משחקים מהדיסק הקשיח שהותקנו ב-Windows? באיזה משחקים חדשים (מהשנתיים-שלוש האחרונות) Cedega 4.4 תומך/לא תומך? אני יודע שב-TransGaming Technologies יש רשימה של משחקים שנתמכים ע"י Cedega, אבל אשמח לקבל את חוות דעתכם האישית ממקור ראשון. ציינו בבקשה באיזה משחקים ניסיתם לשחק ב-Cedega (איזו גירסה של Cedega), באיזו הפצה של לינוקס השתמשתם (ואיזו גירסה), איזה משחקים עבדו בצורה מושלמת, איזה משחקים לא עבדו, באיזה בעיות נתקלתם עם Cedega, ומה ההתרשמות הכללית שלכם מההתמודדות של Cedega עם משחקים של Windows (מומלץ/לא מומלץ, ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שתדע להתחבר לשרת FTP ולמשוך משם קבצים ותיקיות באופן אוטומטי ומתוזמן. על התוכנה לעבור על מערכת open suse... מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לעזור לי בנושא?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יצא פעם גירסא של לינוקס שמיועדת למחשבים שמחברים לטלויזיה בסלון בתור מקליטי תוכניות וכו..? כמו שמיקרוסופט הוציאו איזה תוכנה דומה שחכתי את שמה.. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קניתי מקבוק (אמנם משומש, אבל נראה כמו חדש) - שבא כבר מותקן עם BootCamp + Leopard + XP, והאמת... בחיים לא עבדתי עם OS X, וקצת נבהלתי - לא ממש היה לי נוח לדעתי רוב השימוש שלי יהיה בXP... גודל הדיסק - 120GB, כשהוא מחולק חצי-חצי לXP ולOSX, והחלוקה הזאת לא נכונה בעיניי... במיוחד בגלל שכשאני עושה בוט עם XP הוא לא מצליח לגשת לדיסק של הOSX (להיפך כן)... אני כרגע קצת מתלבט אם בכלל להיפטר מה OSX, ולהתקין מחדש את הXP, או אם להתקין מחדש - אבל לחלק את הדיסק אחרת (6-7 ג'יגה לOSX יספיקו? - ואת כל השאר לXP)... מה דעתכם? להשאיר את הOSX? בכל מקרה - אשמח לקבל גם קווי מתאר כלליים של מה אני הולך לעבור - מבחינת התקנה מחדש של המערכת כולה, איך מתקינים מחדש את 2 מערכות ההפעלה ומגדירים…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-