עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כשאני נמצא בתיקיה מסוימת, ולוחץ על כפתור SEARCH שנמצא ב-TOOLBAR למעלה ב-FILE BROWSER, אני מצפה ממנו לחפש רק בתיקיה שאני נמצא בו, ובתתי התיקיות שמתחתיה, אך במקום זה הוא מחפש בתיקיית הבית.. יש דרך לשנות את זה? כמו כן רציתי לשנות את ברירת המחדל של מקום החיפוש כשאני בוחר את אפשרות החיפוש מתפריט ה-PLACES. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IlanF,

אני מחפש הפצה קלה לשימוש (וקלה גם למחשב..) בשביל שאני יוכל להתקין אותה על מחשב ישן.. אובונט שיש לי כבד מדי בשבילו... המחשב זה P3 600MHZ 128 MB RAM 3dfx voodoo 3 HDD 10 GB עברתי על הסטיקי, אבל אין לי מושג איזה הפצה תיהיה הכי נוחה ויעילה... יש לי בדיוק דיסק ריק אחד אז אני רוצה ליהיות בטוח שמה שאני יתקין על המחשב הזה יעבוד כמו שצריך...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by beauty_hk,

I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by solidus,

Red Hat Enterprise Linux 4 kernel 2.6.9-55.ELsmp x86_64 הרצתי בגוגל אבל מצאתי 20 אלף דברים ואני לא בטוח מה כן להוריד ומה לא, אז אם מישהו יתן לי לניק להפצה הספציפית הזו זה יהיה נחמד אגב, זה קשה להתקין תדבר הזה? יש איזה tutorial מועיל שאני יכול לעקוב אחריו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שמתם לב שמנהלי האתר מנדים את לינוקס במובנים מסויימים לדוגמא: כאשר מתפרסם ביקורת אל מוצר מנהלי האתר לא דואגים לכך שהביקורת תיכלול גם את לינוקס בכל מה שקשור לתוצאות הבדיקה. מנהלי האתר לא מפרסמים שום חדשות שקשורות ללינוקס (יציאת הפצה חדשה, תוכנות מערכת חדשה וכו) למה זה קורה ? וזה נראה לכם אוגן ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PsyDream86,

היי התקנתי אתמול אובונטו במחשב שלי וכמה שאלות 1. יש לי מסך חיצוני שמתחבר ללפטופ שלי בחיבור HDMI ומשום מה הוא לא מראה את המסך 2. איך אני מתקין את הקורא כרטיסים של הלפטופ שלי יש לי LENOVO G550 3. יש מקום מסודר שאני יכול להוריד ממנו תוכנות ללינוקס 4. משום מה אחרי ההתקנה היה לי סרגל כלים למעלה ואחרי הריסט הראשון הוא זז שמאלה ונהיו אייקונים כאלה בצד בנוסף לסרגל למעלה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by blue wings,

שלום לכולם, אני משתמש של Win כל חיי וכבר המון המון זמן עוברות לי מחשבות בראש על לינוקס. אולי כי פשוט נמאס לי מהשגרה, אולי כי זה פשוט מסקרן אותי, אולי כי סתם בא לי להכיר עוד משהו, אני רוצה לעבור ללינוקס. אך יש לי דברים שעוצרים אותי כמו: *האם יש דרכים להפעיל תוכנות של חלונות על לינוקס? *כיוון שאני "גיימר עלק" האם משחקים\סטים\וונטרילו יעבדו על לינוקס? *מה לגבי אנטיוירוס, זה עדיין נכון שאין צורך בהגנה כזאת או אחרת? *יש ברשותי דיסק של גירסא די ישנה של אובנטו, האם זה אפשרי להתקין איתו ולאחר מכן מערכת ההפעלה תתעדכן לבד? או שאצטרך להוריד את הגירסא החדשה ביותר? מקווה לפתור כמה שאלות מתוך ההמון תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mystikal,

שלום לכולם אני מנסה להעביר קבצים מהמאק חזרה לפי סי דרך הmybook שלי אבל בפיינדר כתוב לי : "can only read" מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עכשיו אני כבר כל חיי משתמש בוינדוס ואני אפילו מאוד טוב בו... אבל אני רואה שיש השפעה מהתחום הזה ואני רוצה לבדוק איזה מערכת הפעלה במחשב שלי לכן אני זקוק למערכת הפעלה טובה ידידותית למשתמש מבחינת ה שלה וגם מבחינת ההתקנות החומרה.. אבל עדיין שתיהיה מקצועית ואמינה ולא סתם צעצוע תתנו לי את הדעות שלכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by donAM,

שלום לאחרונה החלטתי להתקין לינוקס על הנייד של העובדה! כמו כן אין לי שום נסיון עם לינוקס אז החלטתי שהגיע הזמן ללמוד . התיעצתי והמליצו לי להתקין בתור התחלה FEDORA אחרי שהורדתי את ההפצה X83-64 FEDORA 9 והתחלתי בהתקנה קבלתי הודעה שהוא לא תומך בסוג מעבד! שברשותי שהוא I686 ברשותי נייד של IBM T43 מעבד P M אחרי שחפשתי הפצה מתאימה הצלחתי למצוא רק בגרסת הLIVE CD אשמח לקבל עזרה האם יש הפצה FEDORA שמתאימה למחשב שברשותי או שאתם ממליצים על הפצות אחרות! (המטרה היא לעבוד איתה כמו מחשב רגיל לכל דבר + להתקין תחנה וירטואלית בשביל התממשקות לחלונות) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מחשב חדש יחסית (AMD כפול ליבה 2.5GHz) שתומך ב64 ביט, וש לו 2GB זיכרון. התקנתי עליו XP 32bit וVista 32bit. אמרו לי שדירסאות לינוקס 64 ביט (דביאן, אובונטו, מנדריבה, סוזה) יותר טובות מהגירסאות של 32 ביט, גם אם יש לי רק 2GB זיכרון, ולכן מומלץ להתקין לינוקס 64 ביט גם במחשב עם 2GB זיכרון בלבד. האם זה נכון? דרך אגב, מדובר במחשב תקציבי שאני לא מעוניין להוסיף לו עוד 2GB זיכרון, גם לנוכח המחירים הנמוכים של זכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ordan,

טיקאסט 119 עם עדי רביד ובעז אורדן. השבוע המשדר הוקלט מאוחר בערב ביום ראשון והקלטתו הסתיימה אחרי חצות, משדר עיף למדיי. אנחנו מתחילים עם ההתפחויות החדשות בנושא אויי-דיגיטל, ממשיכים עם ההתרשמות שלי אחרי יומיים עם גוגל וויב ומסיימים עם מבחר חדשות מהעולם. מכיוון שכל האימיילים שהגיעו השבוע היו בעניין אויי-דיגיטל אנחנו לא קוראים השבוע כלום, אין לכם משהו אחר בראש בזמן האחרון? בעז אורדן www.tcast.co.il boaz@tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איזה הפצה של לינוקס אני יכול להריץ על מחשב פנטיום 1 200 מגה הרץ עם 24 מגה זיכרון והכי חשוב שתהיה נוחה כמו מינדרייק קלה לשימוש ואם אפשר אז גם בעברית תודה לכל העוזרים נ.ב אני יודע שתתי לכם משימה קשה אבל אני בטוח שתצליחו לעמוד בזה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hagainave,

שלום אני חדש בעולם הלינוקס, ואני מנסה להתקין את UBUNTU 9.04 על מחשב נייד Dell Inspiron 1000 (דגם קצת מיושן). אחרי שאני עונה על כל השאלות, המערכת מפרמטת את ה HD, ובאמצע ההתקנה (לפעמים אחרי 25%, ולפעמים אחרי 29%), ההתקנה נתקעת, והלדים של caps-lock, scroll-lock מהבהבים. אני יודע שיש לי סקטורים פגומים ב HD, אבל: (1) האם זה הגורם לבעיה בהתקנה? האם הפרמוט לא אמור "לסמן" איזורים פגומים? (2) אם זה הגורם, האם ישנה אפשרות שהמערכת תתעלם מהקיום שלהם, כלומר שהיא תדע שהשטח הזה לא קיים? אני ממש לא רוצה להוציא כסף על HD חדש אלא אם כן אין ברירה (ולא מפריע לי אם זה אומר שה HD בדרך למות, כי אני לא שם עליו חומר חשוב, רק רוצה לתרגל לינוקס על מחשב ישן), כך שאני פתוח לכל נסיון לפתרון. תודה

19. שלום, אני מעוניין לרכושiPad2 אחרי מספר בדיקות זה נכון לעכשיו עדיף לי מאשר לקנות מחשב נייד וזואת מכיוון שמרבית העבודה שלי עם המחשב הינה להגיב למילים ולבדוק אתרים. שאלתי היא האם קיימת תוכנת אופיס (iWork) מובנת בתוכך התוכנה אם לא האם משהוא מכיר אפלקציה שכזו וממליץ עליה? שאלה נוספת עשיתי קצת חיפוש והבנתי שאפשרות ההדפסה היא רק למדפסות מסויימות של HP האם משהוא יודע העם בגרסת העידכון הבאה ISO5 הנושא יפתר והיה אפשר להדפיס דרך הרשת בלי בעיה. ושאלה אחרונה האם משהוא יודע מה בדיוק כוללת הרחבת האחריות שIdigital מציעה? תודה רבה עמיר

20. כן, כן... התקנתי את ה-RPM שמופיע באתר של NVIDIA, וזה גרם לכמה דברים נחמדים למדי (כמו זיהוי טוב של כרטיס הקול), אבל כרטיס הרשת ממאן לעבוד. ב-Configure שלו יש בעיקר IRQ Unknown... הפעלתי את המחשב מחדש, בדקתי בטבלת ה-IRQ מהו ה-IRQ של כרטיס הרשת (11), הכנסתי, ועדיין הוא טוען שכרטיס הרשת איננו בנמצא. מה עושים? עריכה: גם כרטיס המסך לא מזוהה. התקנתי, שוב, את ה-RPM מהאתר של ATI, וה-Radeon9800 שלי פשוט לא מזוהה. אין אפילו אותו ברשימה שם...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי אפשרות להתחיל להשתמש בlindows במקום ב XP האם כדאי ? האם כל מה שפועל על ווינדוס ( ואני מדבר בעיקר על מחשקים שזה השימוש העיקרי במחשב) יפעל גם על לינדוס למרות שמבוססת על לינוקס? אם זה משנה אז זו הגירסה שלה: Lindows 3.0.5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mind2,

שלום אני משרת בצה"ל ויש לי מחשב . . כמובן שיש עליו צהל נט אז אי אפשר לעשות איתו הרבה . . הרעיון שלי להריץ עליו LIVE CD שיכול להריץ DIVX עם כתוביות . . האם יש הפצה כזאת ? כי בדקתי כמה ולא היה להם . כמו UBUNTU

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המשחק הוא TF2 ויש לי P3 קטן פה שאני מתכנן להפוך אותו לשרת משחק אחד איזו מערכת הפעלה הכי מתאימה בשבילו? P3 667MHZ 512GB SDRAM WD OLD SOMTHING 20GB.. ATI RAGE 128 32MB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avil055,

אז ככה , ברשותי מערכת מחשב שבה מותקן WINDOWS XP בכונן C ולינדוס גרסה 4 ב D . עכשיו חיפשתי דרייברים של המודם ללינוקס ומצאתי את הדרייבר אבל אין לי שמץ איך להתקין את הדרייבר בלינדוס ובנוסף אין לי שמץ איך להגדיר אותו ???, אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בצורה מפורטת או לינק למדריך בעברית/אנגלית או שאולי מישהו יוכל להדריך אותי דרך הטלפון בתהליך ההתקנה . מודה לכם על כל עזרה שתיתנו לי .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lyoko,

התקנתי את גרסת ה Core, כרגע אני מנסה להבין למה אין לי אינטרנט, מה הפקודה שמקבלת אייפי מהDHCP? ואיך מתקינים חבילות? הבנתי שלא מקמפלים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים