לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
היי!, יש לי עכבר בלוטוט של לוג'יטק שעובד מצויין תחת ויסטה, כשאני מנסה לחבר אותו ללינוקס דרך כפתור ימני על הסמל של בלוטוט למעלה ועושה BROWSE DEVICES, אני בוחר בעכבר ומקבל הודעת שגיאה של: "couldn't display "obex://mac" (לא רשום MAC פשוט רשומה הכתובת של העכבר...). כשאני מנסה לחבר משהוא אחר כמו טלפון החיבור עובד. מישהוא מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?? (:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi (BTW if someone knows how do I enable hebrew (i forgot about it in the installation( it will be appriciated) Anyhow, as the description sais: I installed Mandrake 8.2 and now my windows XP boot is fucked up... Whenever I click it it sais "starting windows" and stays there, doesn't continue anywhere from there.... Any help would be appriciated. Thanks In Advance, Ameralis Zaiir (BTW don't think I'm a spammer or something if I don't reply... I'm going for a trip tommrow so I might now see the replies 'till I come back...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בעסק נגיד והתקנתי הפצה כמו red hat איך אני יכול לעצב אותה שתראה יותר טוב (סתם לדוגמא ויסטה ) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם יש באמת JAGUAR מערכת ההפעלה של מקינטוש לPC ואם כן איפה אפשר לרכוש אותה עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני רוצה להתקין אותה יחד עם ווינדוס XP שלי כי כל מקרה יצא לי לעבוד בעבר עם לינוקס והיא מערכת הרבה יותר טובה מן הסתם יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה שמחולק ל20 ו100 ושניהם מסוג NTFS וכמו שהבנתי אי אפשר לעשות לו RESIZE ב YAS כמו שאפשר בFAT32 עכשיו השאלה שלי האם אני צריך פשוט להפריד מה100 האלה איזה 20 ג'יגה ופשוט לשים אותם ואז בהתקנה של לינוקס אני פשוט יבחר את ה20 ג'יגה האלה והוא ידע לפרמט אותם והכל. ושאלה נוספת אני יודע שבהתקנה יש שתי אפשרויות לבחירת הFILE MANAGER וה BROWSER ואחת מהן היא GNOMES ויש עוד אחת איזה מבניהן עדיפה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - חברה של אמא שלי קנתה לעצמה Macbook Air, והביאה את זה אלי בשביל להתקין כל מה שצריך, להגדיר ולהחזיר לה. הגדרתי את החיבור, זמנית, לרשת שלי, כולל הסיסמאות והכל (והכל גם שמור), ומהרגע שהתחברתי (בזמן שאני מנסה להוריד כמה תוכנות הכרחיות) כל דקה (פלוס מינוס) הוא מתנתק מהרשת. מספיק שאני פותח את התפריט של הAirPort (שם נורא מוזר, ד"א) ולוחץ על הרשת שלי מחדש והכל פועל עוד פעם, לדקה הקרובה. הבעיה היא לא ברשת שלי, כי מחשבים אחרים שמחוברים גם הם בווירלס לא סובלים מבעיות כאלה חמורות, ואם ברגע שזה מתנתק אני לוחץ מחדש זה פועל תוך שניה מה זה יכול ליהיות? תודה, גיא. נ.ב אם אפשר הסברים מפורטים עד כמה שאפשר, כי אין לי יותר מידי ניסיון בOS X...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינתי זה היה צעד צפוי למדי, שחיכיתי לו מיד לאחר ששמעתי על הוצאת ה-Macbook pro core 2 duo. לפעמים כשאני רואה את הויסטה, אני פשוט מתעצבן, עדכמה אפשר להעתיק מה-OSX, אבל ניחא, זה רק גורם לנו להבין אט אט עד כמהה-OSX היא טובה, ועד כמההליאפורד הולכת להיות טובה כפליים (עכשיו עם הוצאתהניידים עם הC2D, ישתמיכה של 64 ביט מלאה בליאפורד.). המלצה שלילמי שמתכנן לקנות נייד של אפל, חכו עוד כמה ימים להשקתהליאפורד, וכך,תקבלו את הנייד עם הליאפורד יחד, ולא תצטרכו לשדרג ב-150דולרים .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"http://www.codeproject.com/News.aspx?nwid=10712" לידיעתכם, כדי שתוכלו להתעדכן במהרה מתי שיצא התיקון. ועל הדרך, שאלה, האם יש משהו בלינוקס שדואג לעידכון אוטומטי של מערכת ההפעלה או שיש משהו אבלזה משהו שצריכים להתקין? (שאלה כללית, לא תלוית הפצה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות לגבי זמני קבצים בלינוקס: 1. האם ניתן *באמת* לשנות את ה-LAST MODIFIED DATE של קובץ באופן שלא יאפשר *לאף אחד* (רק מהסתכלות על הקובץ, בלי להתחשב ב-LOGS למיניהם) לדעת מה היה התאריך המקורי? האם זו פונקציה של הרשאות? 2. האם RENAME של קובץ משנה את ה-LAST MODIFIED TIMESTAMP או שלא? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד על לינוקס ויש לי איזה מטלה כזאת של לעשות דברים עם פקודות בסיס ויש כמה דברים שאני לא מצליח למצוא איך לעשות כמו למשל : - מיון קובץ טקסט בסדר אלפביתי יורד ועולה - הדפס תאריך ולוח החודש נובמבר של שנת 2007 - חזור לתקיית בית בשתי דרכים שאתה מכיר מישהו יכול לעזור לי עם הדברים האלה בבקשה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. פשוט יש לי מודם, שביקשו ממני לבדוק אם הוא יעבוד בלינוקס. ולפי האתר של המוצר, הוא עובד בWIN וMAC, אז הייתי מעוניין לבדוק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להדר תכניות c++ בלינוקס א. איזה סיומת לתת לקובץ הקוד (cpp) ב. מה ה syntax להרצת המהדר עם קובץ הקוד ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה להסיר את לינוקס מנדרייק מהמחשב ורציתי לדעת איך לעשות את זה תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד רציתי לראות מה זה FLUXBOX זה נירא די פשוט ועם זאת היכולת שלו להריץ תוכניות של KDE ושל GNOME בנוסף קסמה לי, בנוסף לכך הוא אמור להריץ דברים יותר מהר הרי אין לא את כל הפריפרייה מסביב כמו שיש בKDE או GNOME. אז בקיצור הורדתי אתמול SOURCE של הגירסא היציבה החדשה ביותר קימפלתי,התקנתי עכשיו איך אני מפעיל אותו? המערכת שלי עולה אוטומתית במצב גראפי (יש את הKDM MANAGER) וברשימה של הGUI שאני רוצה שיעלה אין את הFLUX שלי. עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני מכניס אותו לרשימה הזו או איך אני טוען אותו בלי להכניס לרשימה לא ממש הכפת לי אני פשוט רוצה לראות אותו בפעולה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה - יובונטו אולטימייט אדישן 2.1 [יובונטו 8.10] כרטיס מסך: 4870 ati 1-התקנתי את הפלאש של אדובי יש לי שמע במחשב, אבל באתרים כמו יוטיוב אין שמע [יש וידאו] התקנתי את הפלאש בתור: ubuntu-restricted-extras עשיתי גם את התהליך הבא: לאחר ביצוע 2 הפקודות היה שמע וגם וידאו לאחר ריסטרט - הבעיה חזרה לקדמותה. 2- הרצתי סרט כלשהו ויש מעין פליקרים שחורים כאלה ... הצעות לפתרון? ביצעתי את התהליך הבא[, לאחר שביצעתי אותו ולאחר ריסטרט - היובונטו קרס והייתה בעיה בXSERVER] ועדיין ללא הצלחה... שאלה נוספת - איך ניתן להתקין internet explorer על יובונטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצית לדעת באיזה תוכנות כדי להשתמש כשעובדים על המק עם כתוביות בעברית, גם להדבקה לצימות וגם לצפיה.. נ.ב יוני קריסטל רוסי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את אובונטו שמותקן לי כרגע בגרסה 7.10 לגרסה האחרונה (8.10) ללא התחברות לאינטרנט. הסיבה היחידה שזה ללא התחברות לאינטרנט הוא שההורדה ככה של העדכונים לוקחת לי המון זמן. יותר מהיר לי להוריד את הדיסק בהורדה ישירה ולעדכן דרכו. אז עקבתי אחרי המדריכון באתר של אובונטו לעדכון בלי אינטרנט (http://www.ubuntu.com/getubuntu/upgrading#Upgrading%20Using%20the%20Alternate%20CD/DVD) הורדתי את הדיסק המתאים (גם גרסה 8.04 וגם 8.10, ישירות ל8.10 הוא לא נותן לי לעדכן), הכנסתי אותו לכונן, והתחלתי את השדרוג. הבעיה שהוא בכוח מנסה להתחבר לאינטרנט ולהוריד את העדכונים מהאינטרנט למרות שאני הפעלתי את העדכון מהדיסק. ניסיתי לנתק את החיבור לרשת במחשבה שזה יגרום לו לעדכן מהדיסק, אבל הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי על מחשב hp dc5800 את esxi5 קבעתי לesxi כתובת IP סטאטית... הצלחתי להתחבר ממחשב אחר דרך הדפדפן לesxi הורדתי את הvsphere client הגדרתי את כל הפרטים כדי להתחבר לesxi וכל פעם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה (מצ"ב צילום מסך) מישהו מכיר פיתרון לתקלה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלםו אני מכין מצגת על לינוקס לשיעור מחשבים(פרויקסט נט"ע מי שמכיר) אני צריך את הדרישומת מערכת המינימליות שלינוקס דורשת עכשיו אין הפצה מסווימת אז אם תוכלו להביא בכללי כזה זה מאוד יעזור וגם למה יותר עדיף לינוקס מעל windows(המדריך שלי יאהב את זה) [/shadow]תודה ומחכה לתשובה כמה שיותר מהר![shadow=red,left]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא גיגה בייט M912 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2835 אני מעוניינת בגרסא עם המסך 1280x768, עם 2 גיגה RAM. האם המסך מגע יתמך כראוי בלינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי להתחבר בmicrosoft remote desktop להפצת linux כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התקנתי את קובונטו בנוסף ל XP במחשב בבית אך אני לא מצליח להגדיר חייגן. בתפריט ישנה אפשרות להגדרות חייגן דרך KPPP אך אני לא מוצא איפה אני מגדיר ורושם את שם המשתמש והסיסמה לרשת. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-