לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקישור להורדת גירסאת CD-Live של המערכת הפעלה macOSX לPC. למי שלא הבין,מערכת שפועלת על דיסק,ואם אני לא רוצה אותה אני מוציא את הדיסק ונפטר ממנה. ואם יש בכלל דבר כזה?!?!
-
"http://www.codeproject.com/News.aspx?nwid=10712" לידיעתכם, כדי שתוכלו להתעדכן במהרה מתי שיצא התיקון. ועל הדרך, שאלה, האם יש משהו בלינוקס שדואג לעידכון אוטומטי של מערכת ההפעלה או שיש משהו אבלזה משהו שצריכים להתקין? (שאלה כללית, לא תלוית הפצה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי להתחבר בmicrosoft remote desktop להפצת linux כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי מתנה MACBOOKAIR מעבד 1.6GHZ 2GB 13inc 75GB סביר למה שאני צריך מה הOFFICE במאק? איך אני עובר מעברית לאנגלית? :kopfpatsch: כל הקיצורי מקלדת של WINDOS איך הם מול הקיצורים במאק? עם אפשר בכללי כל מיני טיפים ועזרים לעבודה במאק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי חיפוש גם פה וגם בגוגל והכל.... ולא מצאתי הסבר מספיק טוב בשביל שאני יוכל להתקין את אובונטו בראש שקט. יש לי XP (יש גם וויסטה אבל לא נורא אותה אני רוצה למחוק ביחד עם הפרמוט שאובונטו תעשה) הXP נמצא על כונן C, מחיצה מספר 1 באובונטו וב כונן D (שבו גם הוויסטה) אני רוצה שאובונטו תהיה, שפשוט תמחק את כל הכונן ותתקין את עצמה עליו, בחלוקה ידנית למחיצות אני רואה את שתי המחיצות, עכשיו מה אני צריך לעשות שם? לסמן את כונן D (מחיצה מספר 5) בV? או לעשות EDIT? לא הבנתי.... ד"א כונן D הוא 40 ג'יגה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז אני רוצה בבקשה מדריך למק בו מותכנת תוכנת עריכה של סרטים . תודה לבנתים )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התקנתי את קובונטו בנוסף ל XP במחשב בבית אך אני לא מצליח להגדיר חייגן. בתפריט ישנה אפשרות להגדרות חייגן דרך KPPP אך אני לא מוצא איפה אני מגדיר ורושם את שם המשתמש והסיסמה לרשת. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... קראתי את המדריך על הכנת ראוטר - לינוקס ( http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=linuxrouter2.php ) וכתוב בו שצריך להשתמש ב Mandrake SNF 7.2 עכשיו נכנסתי לאתר של Mandrake ואין שם מערכת כזאת.. אבל יש שם מערכת בשם Mandrake MNF האם דרך המערכת הזאת אני יכול לעשות אותו דבר כמו ב SNF? האם המערכת הזאת זקוקה כבר ללינוקס מותקן על המחשב והיא רק עדכון או שהיא תוכנה חדשה לגמרי? תודה מראש, איגי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי לינוקס MINT גירסא 11 (katya) בהרצת סרטים (ניסיתי כמה תוכנות שונות) הוידאו משדר בצורה לא חלקה וקצת איטית. נראה כמו FPS נמוך במשחקים אם לתאר את זה ככה. ניסיתי התקנת CODECS ודרייבר עדכני לכרטיס מסך וניסיתי כמה וידאוים שונים. למישהו יש עצות מה עוד אפשר לבדוק או לנסות לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - חברה של אמא שלי קנתה לעצמה Macbook Air, והביאה את זה אלי בשביל להתקין כל מה שצריך, להגדיר ולהחזיר לה. הגדרתי את החיבור, זמנית, לרשת שלי, כולל הסיסמאות והכל (והכל גם שמור), ומהרגע שהתחברתי (בזמן שאני מנסה להוריד כמה תוכנות הכרחיות) כל דקה (פלוס מינוס) הוא מתנתק מהרשת. מספיק שאני פותח את התפריט של הAirPort (שם נורא מוזר, ד"א) ולוחץ על הרשת שלי מחדש והכל פועל עוד פעם, לדקה הקרובה. הבעיה היא לא ברשת שלי, כי מחשבים אחרים שמחוברים גם הם בווירלס לא סובלים מבעיות כאלה חמורות, ואם ברגע שזה מתנתק אני לוחץ מחדש זה פועל תוך שניה מה זה יכול ליהיות? תודה, גיא. נ.ב אם אפשר הסברים מפורטים עד כמה שאפשר, כי אין לי יותר מידי ניסיון בOS X...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התעללות שלי על המחשב של אחותי... ;D התקנת לינוקס עברה תוך 58 דקות בדיוק... המפרט: Pentium 1 MMX 200 MHz Sdram 64 Cirrus Logic 2 MB Westen Digital 1.5 Gb הכל עובד חלק KDE 3 ו-Gnome 2 ... ברד הט 7.3 ... למרות שאי אפשר לשחק Tux Racer :-\ אפשר אבל זה עולה מה זה אבל מה זה לאט!!! בקיצור חשבתי שצריך כרטיס מסך יותר מ-2 מגה לא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע ציפצופים קצרים משהו מבפנים אני משתמש G4 733 מקינטוש המערכת לפעמים עולה ולפעמים אני רואה תיק עם סימן שאלה (?) מה זה יכול ליהיות ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התקנתי אובונטו ואני לא מצליח לשמוע קול, כנראה כי לא התקנתי דרייבר ללוח אם. לא מצאתי באתר של היצרן דרייבר ללינוקס - מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=596691&sid=127 לא הבנתי, במסגרת מבצע הטרייד אין, אני מקבל 500 שקל בלבד על המחשב הישן שלי ? זה כל ה"הנחה" ? (הייתי מתקשר אליהם, אבל אין תשובה).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח windows כבר הרבה זמן, והחלטתי להכנס קצת ללינוקס.. הורדתי vmware ואיתו image של ubuntu8.04 מותקן מראש. יש לי בעיה לגרום ללינוקס לגשת החוצה לאינטרנט. אני יודע שזאת בעייה גם של vmware אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לאחר ההתקנה בחרתי copy כש vmware שאל אותי אם העתקתי או העברתי את המכונה. לאחר מכן ניסיתי את כל 3 האופציות: nat bridge ו host ואף אחת לא עוזרת. האם יש משהו שצריך לקנפג? כדי לנסות לבדוק בעצמי, אשמח לקצת עזרה עם לינוקס: 1. מה המקביל בלינוקס ל ipconfig? 2. מה המקביל בלינוקס ל ipconfig \renew 3. איך קובעים אם הכרטיס מקבל כתובת מ DHCP או סטאטית? אם יש לכם רעיונות איך לעזור עם ה VMWARE אני אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר אני מנסה להפעיל את אובנטו מהבוט אני מקבל שגיאה:Error: Cannot find GRLDR in all devices. Press Ctrl+Alt+Del to restart. Try (hd0,0 ) : EXT2: NTFS4: NTFS5: NTFS5p: FAT32: FAT16: FAT12: non-MS: skip Extended: invalid or null This partition is NTFS but with unknown boot record. Please install Microsoft NTFS boot sectors to this partition correctly, or create an FAT12/16/32 partition and place the same copy of GRLDR and MENU.LST there. כל העיקרון של הגרסא הזאת - הוא להתקין את הגרסא מתוך קובץ במערכת קבצים של NTFS... מישהו נתקל באותה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתקין לינוקס על המחשב במעונות (אני עובד על לינוקס באונ' עצמה, כמה כיף שהאנשים ממחשוב פשוט עושים את כל העבודה השחורה ) אבל עכשיו אני מנסה להבין איך אני אמור להתחבר לאינטרנט. דרך הווינדוס אני משתמש בפקודת telnet ומזין אייפי שם משתמש וסיסמה, איך בדיוק אני עושה זאת בלינוקס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי אתר נחמד שמספק מספר של סקינים ל OS X (מישהו בכלל רוצה/צריך להחליף ? ) http://homepage.mac.com/max_08/themes.htm תהנו .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן לינוקס אובנטו, וגיליתי להפתעתי שאין תמיכה בפורמט MP3, הם קיים איזשהו מקודד לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני מעוניין להעלות קבוע את ה-XP מבלי לבחור אותו דרך ה-OS Select menu, איך מגדירים זאת? (האם יש צורך להסיר את GRUB?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל ל"מחקר" הורדתי אובנטו וצרבתי לדיסק (burn to image ) הכל טוב ויפה ההתקנה מתחילה ואחרי כמה פריימים נתקע ב "mounting rout " משהו כזה ואני חושש שאין לי מספיק זכרון אז בבקשה תמליצו לי ללינוקס עם דרישות נמוכות (אבל לינוקס מצוין ) למתחיל\בינוני (אני ) תודה יהודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Remote Desktop Connection היא תוכנה המאפשרת להתחבר ממקינטוש לווינדואוס. כל שעליך לעשות הוא לכתוב את מספר האי פי של המחשב אליו תרצו להגיע, אח"כ לרשום סיסמאו - וואלה! ניתן לראות את המחשב השני במחשבך! אין צורך להתקין תוכנה מסוימת על הפיסי אליו מתקשרים אין אפשרות לעבוד על הפיסי ממנו ועל הפיסי מהמק בו זמנית התוכנה חינמית, קטנה וניתן להוריד אותה מכאן: http://macupdate.com/info.php/id/8431 תבלו! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי שני מחשבים עליהם מותקן לינוקס- מחשב נייד עם Ubuntu-Edgy ומחשב PC חדש שהתקנתי עליו (Ubuntu-Gutsy (7.10. אני מנסה לחבר את שניהם בכבל רשת (מוצלב כמובן), ולהעביר בינהם קבצים בעזרת SSH. (ו-sshfs). הבעיה היא שאני מקבל הודעות שגיאה: username@PC:~$ ssh username@192.168.1.100 ssh: connect to host 192.168.1.100 port 22: No route to host יש לי את אותו username בשניהם, וראיתי מדריך שהסביר איך לסדר static IP בשניהם. ב-PC שמתי 192.168.1.101, ובנייד שמתי 192.168.1.100. מישהו מבין את הבעיה? (נראה כאילו יש הגדרות firewall על פורט 22, לא?).[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 02:38:27 בנוסף-כשאני מנסה להגדיר תיקייה לשיתוף בין המחשבים ב-sshfs, אני מקבל את השגיאה: username@PC:~…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך האינטרנט ב MAC?? וירוסים SPYWEARS? יש משחקים כמו CSS למשל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל. יש לי בראוטר תמיכה ב wps. דרך הטלפון עובד סבבה לגמרי. אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בairport. יש למישהו מושג האם הדבר אפשרי? או שבכלל צריכה להיות תמיכה של כרטיס רשת ואי אפשר להוסיף את זה תוכנתית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-