עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , אני קונה מחשב וכבר מספר פעמים אומרים לי לקחת את ה 3470 ולא את ה3570 (למרות שזה בסך הכל 100ש"ח הבדל). מה ההבדל? אני אשמח ללינק עם מידע על ה 3570 כי לא מצאתי כלום (אני לא מתכוון לעשות OC , אז ה 3570K לא בתמונה) תודה

2. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  4. אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום

5. Started by malche,

מדוע ה-e6600 יקר יותר מה-e6750? הרי ה-e6750 מהיר יותר? (2.6Ghz לעומת 2.4Ghz) האם המחיר הגבוה מוצדק? מה טוב יותר מבין 2 המעבדים? על איזה מעבד ללכת?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  6. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  8. מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?

9. Started by jambo222,

מעבד I3 דור 8 רץ על 3.6GHZ לעומתו מעבדי דור 8 מסוג I7 I I5 רצים על פחות GHZ . השאלה היא מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?

10. Started by ZenMaster,

מישהו יכול להסביר לי מה אומרת מהירות החיבור ? ומה ההבדל בין x8 ל x8 logic ?? ולמה אם כתוב שהלוח (לדוגמא: P5W HD DE) קיימות בו שתי כניסות x16 אני יכול לשים בו שתי כרטיסי מסך שיעבדו רק על X8 ?? THX.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  11. דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!

12. כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ron56,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV ,היום יש לי 750 זכרון, יש בלוח 2 חריצים לזכרון. מה כמות הזכרון המקסימלי שמתאים ללוח הזה.לא הצלחתי למצוא. הזכרון הוא DDR1 תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by oDot,

הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם, הסיפור בקצרה - הפעלתי בדיקת זכרונות של ווינדוס למחשב לפני שבועיים בבוקר המחשב כבר לא הגיב וצפצף בהפעלה מחדש. מפה לשם גיליתי שעם כרטיס מסך אחר המחשב עובד. הפעלתי אחרי שבוע שוב עם הכרטיס השני, ושוב לא עבד. השתגעתי ולקחתי למעבדה מצאו שכרטיס מסך שרוף, חריץ PCI שרוף, 2 חריצי זכרונות שרופים ואני מנסה להבין מה יכול היה לגרום לכל זה. האם סתם מהבדיקה? האם טעויות שלי בפיוק והרכבה של זכרונות / כרטיס מסך? יכול להיות שהספק כוח מזייף ועשה את כל זה? הטכנאי אמר לי ( ואני יודע גם ) שבלוח אם יש שני חריצי PCI-E, השאלה היא האם בשני לא יהיה הבדל מהירות? כלומר האם ניתן גם אליו לחבר כרטיס מסך שיריץ משחקים וכו'? מפרט: Intel Core i5-750 Scythe Ninja Rev. B Gigabyte GA-P55-UD2 Samsung…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by montana,

בס"ד יש לי לוח אם של אינטל מעבד וזכרונות של אינטל איזה מהם הדרייבר של הלוח אם ואם אפשר לינק לדרייבר זה יהיה מצויין , השם גם טוב... לינק לפירוט המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.siz.co.il/down.php?i=gdtwzmmayzb5.htm

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אני מחפש לקנות שתי יחידות של 512 עבור OC גבוה ....כרגע הדבר היחיד שמגביל לי את הOC הוא הזכרון ( A-DATA PC4000 ) להגיע ל FSB 300 + - .....ראיתי שLOGIC הוסיפו אותם לרשימה שלהם אני אבדוק איתם מחר מתי הם אמורים להגיע למלאי . תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. במיוחד הלוח: MSI P6NGM-L NVIDIA GeForce7050 LGA775

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by fim,

הזמנתי חלקים לשדרג את המחשב מארז TASK 3001B לוח ASUS A7V333EA מעבד AMD 1800XP זיכרון OCZ PC3000 256M האם אתם ממליצים לי לקנות גם HSF בנפרד במקום מה שמגיע עם המעבד ??? ושאלה נוספת האם אני צריך בכל מקרה למרוח משחה טרמית בין המעבד למאורר ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nirbj,

האם הוא מתאים למעבד דואל קור ? ?P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? קצת פרטים על הלוח. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1474&l1=3&l2=11&l3=473

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by ward,

מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.