עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שבת שלום יש לי מעבד E4500 2.20GHZ ווינדוס XP 32 ביט 2ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 אם אני רוצה לשים 4 ג'יגה זיכרון זה יתמוך לי?או שאני יצטרך לשים מערכת הפעלה 64 ביט?(מעדיף לא לגעת ולהישאר עם 32 ביט)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by tripstrike,

מיועד בעיקר למישחקים לא דחוף OC והכי חשוב שיחזיק טוב 8800GTS שמיתבזבז כרגע על המערכת החלשה שיש לי המלצה גם על זיכרונות עד 1000 ¤ תודה

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  3. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי הוא EPoX 8RDA3+ Rev. 2 או לא? יש לי EPoX 8RDA3+ ואני רוצה לדעת אם הוא Rev. 2 או 1... איך אני יכול לדעת? ועכשיו עוד משהו: האם אני יכול בלוח הזה(EPoX 8RDA3) לשים מעבד AMD ATHLON 64 3000? תודה רבה לעוזרים!!! 8)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. מה ההבדל בין מעבד INTEL 2.8 HT 512 לבין 2.8 1 מגה זיכרון שנאמר לי שזה פרסקוט, הבעיה שמעתי שהפרסקוט בעייתי? איזה מהם כדאי ולא בעייתי? נ.ב. המחיר של שניהם שווה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kobibo,

כאשר ניסיתי להעלות את מהירות המעבד ,גם ע"י שינוי ג'מפרים בלוח וגם ע"י הגדרות בביוס ,לא ניתן היה לבצע זאת ומהירות המעבד נשארה נעולה על אותה מהירות נוכחית ( P3-866 לוח של Asus CUV4X-C ) למרות שעיינתי בחוברת שהגיעה יחד עם הלוח ,לא מצאתי איך ניתן לשחרר את הנעילה אם בכלל ניתן ? אודה לעזרה .

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by SoliD,

שלום לכולם ב HWzone לפני כמה זמן היתקנתי slackware על אחת המחיצות שלי, הכל היה סבבה, היה לי גם לינוקס וגם וינדוס, אבל יום אחד החלטתי לעדכן לסלאקוור את הקרנל, ומאז קוראים הדברים הבאים: 1. כל פעם שאני מחבר גם HDD וגם CD\CD-R ה HDD מעתיק קבצים במהירות של ...500KBps 2. כפי שהבנתם אני לא יכול לחבר את שני החלקים ביחד מישהו אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט ל BIOS אבל אין לי שמץ איך עושים את זה! מה לדעתכם עלי לעשות?? :-\

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  8. דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by mosl,

יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by OuTsIDe,

מה זה או שזה XT או HT לא ממש זוכר אבל מה זה מה השם המלא ומה הפירוש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Borat,

שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  12. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה ממש בימים הקרובים מחשב חדש, איזה מעבד כדאי? אינטל או AMD? למי יש ביצועים יותר טובים? מהירות? פחות בעיות? בקיצור מי יותר משתלם? ועם כן אז איזה מעבד? עד 1250ש"ח. תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by shuy,

אני מתכנן שידרוג למחשב(כרגע P4 1.8 ) , בתכנון כרגע זה אינטל 3.2 (או 3.4). השאלה שלי היא איזה לוח אם טוב תומך AGP אני יכול למצוא למעבד הזה (לא מתוכנן OC), במחיר של עד (רק הלוח אם) 1500 ש"ח (+-). תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by doronpascal,

שלום רב, אני לפני רכישת מחשב חדש, וזקוק לעזרה בבחירת זיכרון של OCZ. ביקרתי באתר היצרן וכמובן הלכתי לאיבוד... יש מבחר עצום של זיכרונות, כל אחד עם מותג אחר SLI-READY, CROSSFIRE, REAPER וכו'... כל אחד בפני עצמו נראה אדיר ואני לא יודע מה יותר טוב ומה לבחור... מצד אחד SLI READY ישתלב טוב עם כרטיס המסך שיש לי של NVIDIA 8600GTS. מצד שני, ה-REAPER מכיל גוף קירור נחמד שישמור לי על הזיכרון. מה יותר טוב? מה לבחור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  16. אני כבר ממש משתגע ולא מסוגל להבין כבר מהאתר שלהם. הדגם עם הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 הדגם בלי הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2616 תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  17. נתחיל בהתייעצות, רציתי לדעת את דעתכם לגביי לוח אם של ASUS: p5v800-mx-uaygz. האם הוא טוב? אני רוצה לוח אם טוב בסביבות ה- 800 ש"ח יש משהו טוב בסכום הזה? כמובן שיהיה לפנטיום 4 2.8GHZ ומעלה. ולגביי השאלה על מעבד דו ליבתי, זה שונה משמעותית ממעבד חד ליבתי? בעתיד יהיו תוכנות ומשחקים שיתמכו רק במעבד דו ליבתי? אני בקרוב מתכוון לשדרג את המחשב, אבל אין ברשותי מספיק כסף למעבד דו ליבתי כיוון שאני מחליף עוד רכיבים, אז רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד חד ליבתי אם אני אוכל לשרוד איתו כמה שנים לא מבחינת מהירות אלא מבחינת תוכנות שיתמכו בו ומשחקים? תודה רבה על העזרה. וחג שמח

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. חלקכם זוכרים אותי מפורום מפרטי מחשב, ולאלו שלא טרחו לעקוב הנה תקציר: אני בונה מחשב חדש עם מעבד אינטל I7 860 ו 8gb זכרון. בקשתי מאבא שיקנה לי את המעבד והזכרון בארה"ב (הוא נמצא שם עכשיו) והיום קיבלתי הודעה משמחת. הוא קנה את המעבד והזכרון אבל לא היה להם בדיוק את הזיכרון שרציתי אז הוא קנה אחד זהה רק מהיר יותר (2000 במקום 1600). כמובן שהיה בטוח שעשה לי טובה גדולה אך עכשיו אני ממש מבולבל - לוח האם שתכננתי לקנות לא תומך בזיכרון במהירות 2000mhz (ב1600 וב2200 כן) האם הזיכרון במהירות 2000 יכול להתאים ללוח האם? אפשר לגרום לו לעבוד במהירות 1600? זה יהיה יציב ואמין? ואם כבר 2000, אולי בכלל יש לוח אם יותר מומלץ שיפיק את המקסימום מהזיכרון? חיפשתי קצת ברשת והגעתי ללוח אם נוסף של חברת msi…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. צריך לוח אם עד 600 ש"ח במקור רציתי את GA-MA790X-DS4 אבל מפני שלאף אחד לא היה במלאי אמרו לי שעדיף לי לקחת את GA-MA790FX-DS5 בגלל הקירור, התקשרתי לכל החנויות שיש להם אותו (ע"פ זאפ) אך גם אותו אין להם. המפרט: מעבד: AMD Phenom II X3 710 2.6GHz 3 x 512KB L2 Cache זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI PCI-E S477512D5 ספק: OCZ 600W מסך: 2443BW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by CobraBoy,

אני צריך דרייביר ללוח אם שלי בשם : ABIT KN9 ULTRA Socket AM2 NVIDIA nForce 570 Ultra MCP ATX AMD MotherboaRD אני מחפש בשביל זה כבר איזה כמה ימים ואני לא יכול למצוא ועוד שאלה אחת איך אני יכול לבדוק את הגירסה הנוכחית של ה NFORCE תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by avidan28,

שלום. לקראת רכישה של המעבד החדש הורדתי ביוס עדכני אבל....שם ראיתי שיש רשימה של מעבדים נתמכים. ראיתי את המעבד שקניתי בשתי גרסאות.. 4400 89W ביוס 1015 4400 110W ביוס 1016 שזה מה שעדכנתי. מישהו מוכן לתת לי הבהרה בנושא. ההספק מבטא את פליטת החום של המעבד.אני אובד עיצות. תודה רבה. Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(110W Socket939) ALL 1010 Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ revE6(89W Socket939) ALL 1015 העתקתי את השורות האלה מהאתר של אסוס מרשימת מעבדים נתמכים.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  23. הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.

24. הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר). הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים. מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ? עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול ) (אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.