מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה: Intel BLKDH67BL Bearup Lake ןאת הזכרון הזה : 2GB*2 M393B5673EH1-CH9 מפרט טכני של הזכרון: DDR3 PC3-10600 CL=9 ECC Registered DDR3-1333MHz 1.5V 256M x 72 8 Banks 240pins Interface SSTL_15 Refresh 8K/64ms Power C, Y אני צריך תשובה לגבי הזכרון הספציפי הזה אם הוא מתאים ללוח הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד 775 של אסוס שהיה מורכב על לוח אם דגם p5kpl. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הזה יתאים ללוח אם דגם dx6100 של hp. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הייתה ירידה די רצינית במחיר הזכרונות - לרמה של 400 ש"ח לג'יגה ו-210 לחצי ג'יגה. האם מישהו יודע מדוע הירידה במחיר? האם שווה לחכות עם שידרוג הזכרון עוד שבוע-שבועיים לירידה נוספת?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus x555la הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1 יש לי בבית גם 8gb 2rx8 ddrl3 1600mhz יעבדו ביחד? ואם לא , איזה כרטיס אני צריך? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי את ה 965P של GB. איך אני יודע עם זה ה Rev 3.3? אני משתמש ב windows vista. ב system information כתוב לי: 965P-DS3. תודה!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד לרכוש מעבד 6950X יחד עם לוח Gigabyte X99 Designare EX. מערך ההארדיסקים אותו אני רוצה לבצע, למייטב הבנתי בלתי אפשרי. לצערי הלכתי קצת לאיבוד מרוב סוגים שונים של חיבורים, אשמח לעזרתכם. אני רוצה לעשות רייד 0 (מהירות) על 2 הארדיסקים SSD בנפח ש 256 עליהם תותקן מערכת ההפעלה בלבד בנוסף, אני רוצה הארידסק SSD מהיר ככל שניתן עבור אחסון קבצים עליהם אני צריך לבצע עיבוד גרפי ולאחר מכן אעביר אותם ל הארדיסק מכני פשוט. מה שיטת החיבור הכי נכונה שאני צריך במחשב? למייטב ידיעתי אין לוחות עם 3 חיבורי M.2 אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
אם כרגע יש לי צ'יפ אחד של זכרון 1GB ואני מוסיף צ'יפ נוסף של 1 GB מה אני צריך כדי שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL ? שהם יהיו של אותה חברה ? מהירות ? דגם ?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
-
שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק RS-V עם אומרים ש המעבד שלי חלש מידי עם זה נכון ומה עושים ? זכרונות 667 ASROCK CROSSFIRE לוח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס וראיתי משהו מוזר (בשבילי) יכולתי לשנות את המהירות של המעבד (נראה לי) יכולתי להעלות למהירות ממש מעולות יש לי מעבד amd 1100 athlon ולוח אם abit kt7a בעיה שניה משהוווווווו סופר מוזר המחשב שלי מזה scsi שאין לי בניסיונות למחוק אותו דרך הxp הוא חזר שוב ושוב (היה לי scsi בעבר במחשב וכמובן שהוצאתי אותו) בעיה שלישית יש לי מחשב מאוד טוב amd athlon 1100 לוח אם abit kt7a raid הארד דיסק ibm 30g rpm7200 זיכרון 256 3 מאוורים להארד דיסק ולצערי אחד מת (אולי הבעיה) cd-rom asus 50x yamaha 16*10*40 live value 128 מארז full tower geforce2 mx400 32 כרטיס רשת 10/100 וכמובן windows איכס פי [glow=red, 2, 300]עכשיו לבעיה[/glow] המחשב נתקע לי כל 10 דקות לשתי דקות וחצי מה לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח אם למעבד אינטל עד 500 שקל ככה תומך pcie מעבד 3 גיגה הרץ sata וכל השטויות החדשות. תודה מראש לא מצופה overclock
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח הזה: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 ללוח הזה: Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 ואיזה מהם עדיף? רק אציין ששניהם באותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני לא מאמין שזה נכון אבל אם מציאות היא אפשר להתווכח קבלו התמונה צולמה במנוחה אבל גם במאמץ הטמפ' לא עולה 30 מה דעתכם??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי לוח קצת ישן: D850EMV2 עם זכרונות RDARM. כרגע יש לי בארבעת החריצים 4 יחידות של 128mb. כיוון שאני רוצה ללהגדיל את הזיכרון האם ניתן להחליף את אחד הזיכרונות של ה-128 ב-512 ואז יהיה לי סה"כ 896mb? או שאני חייב לחלק את הזיכון בין ארבעת החריתים באופן שווה? תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-