עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WebRIPPER,

הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אני ממש חייב עזרה האם הGEIL ULTRA X יעבוד בתאימות טובה עם ה FATALITY .שמעתי שה GEIL מאד בררנים בנושא לוחות האם. נא לענות לי תודה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

איפה ניתן למצוא את הזיכרונות הכי זולים לשני סטיקים של 1G (1G*2) DDR2 667/800MHZ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by ShuBy,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני סוגי לוחות האחד : ASUS Z170 Gaming Pro Aura והשני : ASUS MAXIMUS VIII HERO ** פתוח להצעות שלכם ההבדל בינהם 200 ש"ח ורציתי להתייעץ אתכם האם כדאי להשקיע את התוספת הזאת ב - HERO, האם ההבדלים באמת מצדיקים את זה. אין לי בעיה להוסיף עוד 200. המפרט שלי : Noctua NH-D15 Strix 1080 Corsair Dominator Platinum 2x8 GB 3200MHZ C16 KIT EVGA SuperNova G3 650W ועוד שאלה לגבי לוחות Z270 האם שווה לחכות להם ? כי אני מחכה למעבדים החדשים בכל מקרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by mor_shalev,

?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  11. חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה

12. שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה ללוח אם (עדיפות ל ASUS) שעליו יורכב מעבד intel e8400. מאד חשוב לי שתהיה יציאת וידאו טובה ללוח האם מפני שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב. הסכום נע סביב 600 ש"ח אשמח לקבל את המלצותיכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by nirsul,

אני מעוניין לרכוש סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד - האם יש בארץ חנות שמוכרת כאלה? האם יש גם DDR2 והאם יש לצפות למחירים אסטרונומיים ? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

15. באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …

16. עולה 564 AMD Phenom II X2 550 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Black Edition BOX BM שמפתיע מאוד .. http://www.extremeoverclocking.com/reviews/processors/AMD_Phenom_II_X2_550_10.html

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל

18. Started by chris_u16,

מישהו נתקל בדבר כזה? הלוח הוחלף כבר באחריות, הביוס עודכן ועדיין הכרטיס רשת O/B בכלל לא מזוהה, אין בביוס אפשרות בכלל להפעיל או לבטל אותו והוא גם לא מזוהה בביוס (ברשימה של הקצאות כתובות הIRQ) ???

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by *R.S,

ABIT IL9 PRO INTEL945P http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6884 רק כדי לוודאות... 1.יש בלוח הזה כרטיס קול מובנה? 2. הלוח הזה יתאים למערכת: Intel Core 2 Duo E6300 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII BFG 7300 GT OC 256MB PCI-E ולספק של המארז FOXCONN ATX TLA397 ... ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrraz,

יש לי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR במהירות של 2700 האם הוא יפעל עם זיכרונות במהירות של 3000 או 3200 ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Nimale,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת ל-i7 שתומך ב-triple channel. מה הדגם הזול ביותר שאני יכול למצוא לדרישה זו ומה מחירו? תודה רבה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אני רוצה לבדוק אית הלוח שלי אז אני צריך תוכנה כזאת... עדיף שתהיה אותה חברה.... (תנו לינק)

24. במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. חבר שלי ביקש ממני להכין לו חבילה לשדרוג מעבד, לוח אם וזכרונות, כשהתקציב שלו מוגבל מאוד, ולכן החלטתי ללכת על פתרון מבוסס AMD. זה מה שהרכבתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 431.13 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 530.4 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 209.93 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler [ ¤ 76.78 ] 1 Subtotal : ¤ 1248.24 אשמח לתגובות והצעות שיפור בקשר למכרז, בעיקר בקשר ללוח-אם והמעבד הזה (ליבת T-BRED). המפרט לא מיועד לOC ואין הרבה מקום לחריגות מהמחיר אליו הגעתי. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.