עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amelash1,

שלום רב! ברצוני לרכוש זכרון פנימי,בעבר היה לי זכרון SD על לוח אם שנרכש לפני שנתיים לדעתי של FIREFOX אם אני לא טועה,המעבד היושב עליו הוא מעבד של פנטיום 3 600MHZ! האם זכרון DDR יכול להתאים לי?או שעליי לקנות רק SD?המחשב לא חדש,כיצד ניתן לדעת בוודאות? תודה

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  2. Started by ori24,

אני מתכנן לקנות זכרון של 2GB של GSKILL במהירות 667MHZ. האם זה משנה מבחינת ביצועים במשחקים אם אני לוקח 4 סטיקים של 512MB או 2 סטיקים של 1GB?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב קצת ישן, לוח אם kv8 pro של abit וזכרון ראם 512 של ADATA. רציתי לשאול איזה זכרון (מהירות, סוג וכו') מתאים ללוח אם הזה, לא מצאתי בחוברות של הלוח אם, והזיכרון בא כOEM. אם אפשר אז לינק יהיה נחמד (סטיק של ג'יגה ומעלה)

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב , עם לוח אם של Gigabyte עם הציפסט של ה-P35 רוב הסיכויים... 1) אז השאלה שלי היא, מה ההבדל בין הלוחות שכתוב DS3L , S3L , S3G , DSL ועוד הרבה כאלה יש .... 2) ואיזה אתם ממליצים לי לקחת? הנה המפרט שאני מתכנן לקנות בלי לוח אם:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4506 זה המחיר הכי טוב ברשת שקיבלתי ל-1600 האם הזכרון טוב

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  6. שלום יש לי כרגע g.skill 4gb 800 mhz האם אני ירגיש הבדל עם אני ישים 8 גיגה עוד 4 של אותו דגם? והאם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים כמו באד קומפני 2 וMOH החדש יש לי ווינדוס 7 64 ביט

7. Started by leoleo,

האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  8. יש לי כרגע 2x1 GB Kingston DDR 2 800mhz האם כדי לי להוסיף עוד שתי זכרונות כאלו שיהיה לי 4 GB ועם זה יוסיף?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by wta,

יש לי עכשיו ג'יגה והמחשב לא סוחב... אז אני רוצה להרחיב ל2 ג'יגה. אבל השאלה אם זה כדאי, כי יכול להיות שאני אחליף מחשב בקרוב... אבל אפשר לקחת את הזיכרון גם למחשב החדש בעצם... קיצר איך אני יודעת איזה זיכרון לקנות, מה הלוח אם שלי וכו'?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by אוריפ,

ראיתי באתר של החברה את הלוח הזה (IS7-E2): http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 חוץ מהקירור הפסיבי (האם הוא מספיק לעומת האקטיבי בגרסא הקודמת?) האם יש עוד שינויים? האם כדאי לקנות אותו או את הגרסא הקודמת?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by timont,

שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן .... האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי? נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן? בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר... אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי? …

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by rikus,

אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by zilkanir,

אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה

14. Started by Kitt0s,

שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לרכוש 4GB למחשב הנייח שלי ואני מתלבט בין השניים הבאים; בעתיד הקרוב אני ארצה לעשות OC עדין למחשב שלי ולכן אני רוצה לדעת אם יש הבדל משמעותי בין השניים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19433/cat/28

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by biodome,

המעבד בידי.. וגם הזכרונות Mushkin 8GBx2 DDR3 Blackline 2133mhz OC אם אעשה כנראה יהיה לאזור ה-4.2-4.5 על אוויר, לא מתכוון להשתגע. כונן קשיח SSD Samsung 840 Pro איזה לוח כדאי לקחת עד 800 שח ככה? משהו אמין.. למשל נתקלתי בסדרת TUF של אסוס, לוח כמו ה-GRYPHON ב-840 שח שהוא מיקרו. צריך שתי יציאות מסך דיגיטליות לשני מסכים. אין לי צורך ב-SLI או צלצולים, רק USB3, SATA3 ושאר הסטנדרט. כרטיס מסך יתכן ואסתפק במובנה במעבד, מקסימום אחד פשוט. כמו כן אני צריך המלצה לגוף קירור עד 200 שח, מה הולך בימינו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. כי ככה שמעתי. יש לי את הלוח AN7

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by eldar666,

יש לי מעבד core 2 duo זה מה שרשום במערכת ואני רוצה שהיה רשום core 2 quad יש איזה שיטה לשנות את זה זה מאוד חשוב ואמרו לי שיש דרך תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  21. אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  22. אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם q9650(לא האקסטרים)ולוח ep43-ds3l של ga אז רציתי לדעת האם השילוב הזה יהיה קצת בעיה..אני לא מתכוון לעשות oc תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

האם לדעתכם מעבדים אלו יתפשו את מקומם של מעבדים ה 32 ביט גם בשוק הביתי? ומה היתרונות של מעבדי ה 64BIT על ה 32BIT? והאם מעבד64 ביט 1GHZ שווה למעבד 32 ביט במהירות 2GHZ?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by DakloN,

שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??

• 4 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.