מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד חדש וחזק יותר, אבל התברר לי שהלוח אם שלי לא תומך בחיבור שצריך. יש לי לוח אם gigabyte P55M-UD2, והוא עם socket 1156, מה שבעצם מגביל אותי בשדרוג המעבד. יש לי את המחשב כבר 3 שנים, ולאחרונה רק החלפתי כרטיס מסך. האם שווה לי להחליף את הלוח אם כדי שיתאים למעבד חדש? ולמה אני צריך להתיחס בקנייה של לוח אם חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי רציתי לבדוק תקינות המעבד שלי(E6300) ניראה לי שלחצתי חזק מידיי את הקירור על המעבד (הקירור עם הפינים ) ראיתי גם שהלוח מקבל כיפוף מסוים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לילה טוב, הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte GA-MA69G-S3H + ביוס מעודכן, כשאני מנסה לחבר אוזניות מקדמת המארז לא קורה דבר,יש לציין שהתקני הUSB הקדמיים עובדים והודעה אוטו' על חיבור התקנים בפנל הקידמי עובדת מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מפרט הלוח אם שלי לגבי זכרונות מופיע בקובץ המצורף. Main Memory Supports 4 unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 SDRAM Supports up to 2GB memory size (maximum support is 512MB for each module) Support Dual Channel DDR2 533/400MHz and up(*DDR2 Memory Modules are not the same as DDR Memory Module, please check your memory vendor for more information) Supports up to 4 memory banks (2 double sided or 4 single sided memory modules) 1. האם אני יכול לקנות 1 GB DDR2 והוא יתאים ללוח האם? גם אם ינוצל רק 512MB 2. בבקשה תתרגמו לי את המפרט לשפה פשוטה. מה אני יכול לעשות בתכלס כדי לשפר את המחשב מבחינת זיכרון תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי לוחות אם ששניהם מופיעים בדף ההמלצות בפורום זה.. ------------------------------------------------------------------------- 250 ש"ח ASUS P5KPL-CM עם צ'יפסט G31 ויציאת GMA 3100 - VGA ------------------------------------------------------------------------- 350 ש"ח GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם ציפסט nForce 630i ויציאות GeForce 7100 - VGA + DVI + HDMI ------------------------------------------------------------------------- הלוח מיועד למחשב בסיסי (יחסית): C2D E7300 / 2GB DDR2 800 CL4 / 320 HDD / LG DVDRX22 מחשב זה יתחבר למסך LG 20.1 ומכאן השאלות.. 1. האם זה קריטי לחבר את המסך דרך DVI במקום VGA (למסך יש את שתי האפשרויות) 2. למרות שהמחשב ירוץ על XP, האם יתקשה להריץ VIS…
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צריך לוח אם שיתאים למפרט הבא טוב בבקשה שיתמוך בCROSFIRE עתידי עד 700 שקל ראשי :: סל קניות הסר שם המוצר כמות מחיר Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105¤ ANTEC P182 3x120MM Black 726¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 433¤ Western Digital 500Gb 16MB AAKS 379¤ Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! 995¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 135¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 902¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 457¤ סה"כ: 4137¤
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע זיכרון 512 מגה בייט,ddr 400Mhz שמחולק ל-2 סלוטים של 256 שעובדים dual... ובתזמונים של: 2.5-4-4-8 לפי הסנדרה הלוח אם שלי (msi) הוא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR ברצוני להגדיל את כמות הזיכרון. הבנתי שאני צריך זכרון ddr 400Mhz אותו דבר ויש לי כמה שאלות: 1. האם התזמונים של הכרטיס החדש חייבים ליהיות אותו דבר? 2. האם הזכרון של זוג כרטיסים נוספים שיעבדו ב dual חייב ליהיות 512? 3. האם בלוח האם שלי יש בכלל סלוטים פנויים לעוד 2 כרטיסים 400Mhz ddr ? 4. האם אני יכול שהכרטיסים הנוספים יהיו בכל נפח שאבחר? 5. האם בחירת כרטיסים בנפחים שונים, או תזמונים שונים תאלץ לעבוד בנפח/תזמונים של הישנים? אם חסר לכם פרטים או מידע אשמח להוסי…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E8400 מה צריך להיות טמפרטורת המעבד במצב רגיל? באיזה תוכנית אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? כנ"ל לגבי מהירות מאוורר שעל המעבד?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם יש לכם קישור לאתר שמראה תמנות וביצועים זה יעזור נורא תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ככה זה הולך:קודם כל שלום חברה.יש לי ביוס ישן יחסית ולוח אם ישן יחסית-שנת 2001. אני לאט לאט מתחיל להתעסק בנושא של האוברקלוקינג והייתי רוצה לעדכן את הביוס.קראתי את המדריך באתר אך לא הצלחתי למצוא גירסה לעדכון לביוס שלי,לפחות לא אחת שאני בטוח בה ב100%. BIOS Properties: Vendor American Megatrends Inc. Version 07.00T Release Date 04/02/01 Size 256 KB האם לפי המידע הזה,אני יכול לעדכן? אם כן בבקשה אפשר הפנו אותי לקישור מתאים להורדת הגירסה המעודכנת. Motherboard Properties: Motherboard ID 62-0920-001131-00101111-040201-SiS65X$935_RELEASE 09/20/2002 Motherb…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני מוצא את השם של לוח האם שלי? נכנסתי ל"מנהל ההתקנים" אבל אני לא מבין משם, מה זה הלוח אם שלי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה מעבד הלוח תומך? לפי האתר של ASUS זה עד 1.2GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm אבל לפי שאלות על הלוח זה עד 1.4GHZ http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/faq.htm אז זה לא ברור..
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה אומר הסיומת A או B במעבדי אינטל? והאם יש אתר שמשווה בין מהירויות של כל המעבדים האחרונים ( גם של אינטל וגם של AMD ) לא כולל ה 3G של אינטל? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-