מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060426181538.html AMD will begin manufacturing 0.065micron CPUs next half of the year, however, the actual product announcements will take place only in Q1 2007. The new 0.065micron processors will technologically belong to the third generation that will combine such technologies as DSL (Dual Stress Liner), SMT (Stress Memorization Technology) and Embedded SiGe. It is quite possible that 0.065micron AMD processors designed for Socket AM2 will please us with their great overclocking potential, because the 0.09micron technological process has almost completely exhausted its potential. מקווה שAMD יסתמו את הפה כמה שיותר מהר לכל…
-
- 160 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
-
אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אתם יכולים לרשום איך הם ואם היו לכם בעיות איתם...? כי אני מתלבט ביניהם תודה עריכה: אל תתייחסו למחיר
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלו את מפלצת האוברקלוק בפעולה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95483
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה...
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
הציעו לי אותו בחנות ואני לא יודע אם זו בחירה טובה. התקציב הוא סביב 750 ש"ח ללוח אם. המעבד שנבחר איתו הוא E6400. תודה לכל מגיב.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המעבד החמוד הזה מגיע ברוב לא מבוטל של המקרים לאוברקלוק מדהים של 2.4GHz ! מישהו מהפורום יכול לאמת את זה מנסיונו האישי?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי GA-K8NE ורציתי לוודא אם למישהו יש אותו לוח או לוח אחר בעל אותו ציפסיט האם בביוס יש את 2 ההגדרות הבאות: Hammer VID Control VCore Voltage Offeset משום מה לי יש רק את הראשונה ואני יודע שהם באים ביחד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוז על כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז.. יצירת קשר: 0522866280 perrynir@gmail.com בתודה מראש, ניר פרי.
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-