עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by samsam,

שלום לכולם, האם נכון לומר שכל לוחות האם התומכים בסוקט A ניתן להחליף את ה-Athlon XP במעבד sempron (עד 2800+) ללא שום בעיות? שמואל

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by charm,

רציתי לדעת איזה מעבדים מתאימים לסוקטים A 754 939 בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. צריך המלצה בבקשה זכרון עבור מחשב חדש בבניה: 1. מעבד E6600 2. זכרון: 2G (דרושה המלצה) 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W תודה מראש למתייחסים

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  6. מחשב של חבר טוב שלי, במשחקים קלים כמו fifa הכל עובד חלק, כשהוא שיחק cod av הוא קיבל הודעה שה cpu עובר 90 מעלות... לקחתי אותו לטיפול בtms שעשו עליו עבודה מדהימה, השקיעו בבדיקות... שמתי עליו קירור פריזר 7, ואולג הטנכאי שם אמר שיש ליבה אחת שעובדת קבוע על 2%... שורה תחתונה, במאמץ המעבד הגיע לחום גבולי במעבדה, ואולג אמר שהבעיה במעבד עצמו, ושכנראה הוא עשה את שלו. כשחיברנו בבית והפעלנו משחק קיבלנו את ההודעה הזאת ואני שואל אם יש מה לעשות חוץ מלהחליף מעבד? התושבת הזאת בעייתית, אין הרבה מעבדים תואמים.. ואותו מעבד כמו שיש לו יקר, כבר הייתי לוקח סקיילייק, אבל אני לא יכול להחליף שילוש.. ממש לא בתקציב. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by teh1archon,

שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by AmitDanan,

לאחר חיפוש ממושך לא מצאתי לוחות לפנטים 4 אני מחפש לוח זול, במחיר הנמוך ביותר שיענה על הדרישה של מעבד פנטיום 4, כל השאר לא חשוב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני לא מוצא מידע על זה אני יודע של INFINITY כן יש SATAII אבל ל LANPARTY אני לא בטוח ואני קונה לוח כזה וכונן SATAII ככה שבבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור או הוכחה אחרת שיש בלוח הנ"ל SATA II זה יעזור מאוד. תודה.

12. המותג הטרי של החברה הפופולרית שנולד עם הכניסה לתחום כרטיסי המסך יהפוך בקרוב לשם המוביל את כל מוצריה המתקדמים ביותר? לכתבה

13. Started by redead,

אני עושה השוואות בין לוחות P55 של ג'יגהבייט כדי להחליט איזה לקחת וראיתי שבלוחות GA-P55-UD3R ו-GA-P55M-UD4 קיים eSATAII בעוד שבGA-P55-UD3 זה לא קיים.. מה החשיבות ומה זה בכלל? תודה..

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by general328,

יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by mnm,

והאם הגריז הזה גם ישאיר את המעבד בטמפ' טובה באוברקלוק? מדובר על גרסת BOX..

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by Lyor,

איפה אני יכול למצוא את הלוח אם הזה? אני חיפשתי כמעת בכל אתר ישראלי. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה הוא עולה (לפחות בערך) ואיפה אפשר להסיג אותו במחיר הכי נמוך?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 14:32:06 סליחה על הדבל פוסט אבל.. מישהו????אני ממש לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by EagleX2,

שלום. אני מתכוון להשאיר את המעבד (וההרד דיסק אם יש פה אנשים שמבינים שיענו גם) למשך פרק זמן של חודש +- רציתי לדעת לאיפה להשאיר אותם ולמשך כמה זמן אפשר בערך? נ.ב. יש למטה תרד שלי... בקשה תעזרו לי שם

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by ZUMARA1,

היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Zahi738,

אוקיי חברים אחרי התייעצות החלטתי שאני חייב קירור למעבד הזמנתי מעבד BOX ומשום מה קיבלתי מאוורר של EVERCOOL שחור ולא די גדול אז עכשיו במנוחה המעבד מגיע לרמות כאלה 58 57 55 55 ובמאמץ (משחק או המרת וידאו ) יכול להגיע ל80+ פעם הגעתי איתו ל 90+ ובעת העתקה או העברת קבצים מגיע לכ- 61 מעלות עכשיו למרות שחרשתי קמת באינטרנט ומצאתי מאוורר BOX של אינטל מקורי הנה http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=BOX-FAN-775&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 הוא עולה 40 שקל אז אני לא מבין מה בחנות ניסו לחסוך עליי או יותר נכון לעבוד עליי. מצאתי גם מאוורר של ZALMAN http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm אני מצטט את אחד המשתמשים : המלך של מעבדי QUAD 65nm. עבודה איתו פשוט חלקה. איך שהתקנתי א…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by naba,

אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  22. תכלס, יש באמת הבדל גדול? אני מדבר על מערכת מבוססת אינטל. 2.8Ghz 800fsb prescott 2x256mb ddr 400mhz Asus p4p800s se - not supported dual!! baHhhhh Radeon 9100 128mb Wd 40Gb 2mb buffer האם שווה להחליף לוחבשביל זה.. כמובן שאני מדבר על trade-in ולא קנייה מחדש... הבדל מקסימום 200 שקל. ללוח טוב של abit (IS7-e2) i למשל..

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by theguy,

הוצעו לי הזיכרונות הבאים : G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 ,PATRIOT PGV34G1600ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1600MHZ DDR3 CL9 ,PATRIOT PSD34G1600KH DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 ,PATRIOT PVV34G1333LLK Sector5 Viper II 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL7 מה הכי עדיף ? המפרט הוא עבור משחקים עם מעבד I5

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by efee123,

שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  25. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.