מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיעבוד אם המעבד החדש בתקציב עד 600 שקל הכל חוץ מאינטל
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום הלוח אם הזה GA-790XT-USB3 קישור לאתר של היצרן: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#ov כתוב שאין תמיכה ב1600MHZ ואני התכוונתי לקנות 1600MHZ... מה יקרה אם אני ישים 1600? יעבוד ב1333?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hey everyone, I can't write in hebrew although I can read I am interested in buying a new computer and was wondering what's the difference between the E7200 and E8400. i thought that the advantage of these processors is the 45nm litography which they both are is it just clock speed and 1066mhz vs 1333mhz? how significant is it with normal DDR2 memory sticks? the cost difference is significant standing at 540 vs 785nis and was just wondering what will i lose by choosing the E7200 thanks[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 23:47:49 I think that what i'm trying to say is that i'm looking for the best bang for the buck,meaning that if the e8400 is alot better than the e7200, i c…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
DFI השיקה לוח מבוסס P965 בסידרת הInfinity היחסית זולה שלה.. והוא ממש לא מיתנהג כמו לוח זול . למה ? כי הוא מסוגל ל530-540MHZ FSB ישר מהחנות. http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1444&posted=1#post1444
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי תגידו איזה מעבד יותר טוב למשחקים חדשים שיוצאים היום: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box או CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ או AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1700. לוח עם כרטיס מסך מובנה. אני לא מתכנן OC ולא משחקים על המחשב. מהם הלוחות הזולים שאני יכול למצוא היום ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט. אני מעוניין לקנות זיכרון דיואל צ'אנל של אותה החברה בנפח של 2 ג'יגה ורציתי לשאול האם יש הבדל בביצועים בין סדרת הזכרונות value לבין הסדרה המתקדמת מאותה החברה אם הוא לא יעשה oc לזכרונות, כי אני יודע ב100% שאף פעם הוא לא יעשה oc לזכרונות וגם לא לכרטיס מסך ולמעבד. השאלה שלי היא שאלה כללית בקשר לזכרונות אבל אני אתן לכם דוגמא, למשל זיכרון דיואל צ'אנל של 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הhiperx בהשוואה לזיכרון דיואל צ'אנל 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הvalueram. האם יש הבדלים בביצועים בין שני הדגמים אם הוא לא יעשה oc לדגם מסדרת הhiperx. וכשאני אומר ביצועים אני מתכוון למולטיטסקין כללי של התוכנות במחשב על אותו ד…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מבולבל לגמרי יש לי הרבה שאלות נא להתייחס לכולן ולא לדלג קודם כל האם צריך לווינדוס 7 דרייברים SATA? הרי המערכת הזאת אמורה להכיר את SATA כמו שXP מכיר את IDE לגבי ווינדוס XP קניתי לוח חדש של גיגהבייט נכנסתי לאתר על מנת להוריד דרייברים כדי שאוכל להפעיל את הAHCI שכביכול אמור לגרום לדיסק לעבוד יותר מהר תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לא ראיתי מישהו מציג שיפור מהירות הארד דיסק לפני התקנת דרייברים SATA ואחרי התקנת דרייברים SATA ובעצם כל מי שלא מתקין דרייברים SATA אז הSATA שלו עובד באמולציה של IDE עכשיו אלה האפשרויות שניתנות שם להורדה 1) AMD SATA RAID/AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) 2)GIGABYTE SATA2 Driver 3)GIGABYTE SATA2 Preinstal…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לצערי כבר Skypc לא מוכרים זכרונות של מושקין אז אני צריך המלצה לחנות שמוכרת את הכרטיס הזה: DIMM1: Muskin 991529 (996529) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) או חנות שבה ניתן לקנות Mushkins
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות pqi turbo ddr2 667mhz cl 4-4-4-12 אלה 2 סטיקים של ג'יגה שעובדים בדואל צ'אנל התקנתי אותם, ובתוכנות cpu-z וב everest רשום שהתזמונים במהירות 667mhz הם 5-5-5-15 ולא 4-4-4-12 מה שרשום במדבקה על כל אחד מהם, ועל האריזה. התקשרתי לחנות ממנה הזמנתי, דיברתי עם הטכנאי, והוא אמר לי שהלוח אם שלי כנראה לא תומך בתזמונים האלה ובמהירות הזאת (667mhz, cl4), האם זה נכון? אך לפני שהוא אמר לי את זה הוא אמר לי לשנות את התזמונים באופן ידני בביוס, שאלתי אותו אם זה לגיטמי לגבי כל אחד שקונה את הזכרונות האלה, הוא אמר לי שכן וככה צריך לעשות בכל לוח אם על מנת שהזכרונות יעבדו עם התזמונים הנמוכים... ועוד משהו קטן, הזכרונות לא פועלים במהירות 533mhz cl4, למרות שהקודמים שהיו לי כן פעלו...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האחריות של ניורון ניגמרה שלפני שנה וחצי (P3 866 MHZ ) אני צריך לשלוח אותו לאינטל או מה ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-