מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי את הלוח gigabyte GA-965P-DS3 ולאחרונה חיברתי אליו הארדיסק נוסף (WD 650 sata) בנוסף לקיים(samsung 250 sata) אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשנות את הסדר של ההארדיסקים מהביוס- כרגע הראשי הוא הWD ורציתי מדי פעם להחליף לקודם מבלי לפתוח את המחשב האם קיימת אפשרות כזאת בדגם הזה:?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום מה עדיף? Intel Desktop Board WARRENSBURG (DP55WG) או P7P55D DELUXE ASUS
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהם ישנים, אבל אני צריך לאחד למישהו שני מחשבים למחשב אחד!! אז ככה יש את זה: ASUS P5V800-MX http://www.superwarehouse.com/ASUS_P5V800_MX_Motherboard/P5V800-MX/p/727961 ויש את זה: ASUS P5GL-MX http://www.xpcgear.com/p5glmx.html יש לי מעבד celeron 4 שמתאים לשניהם... בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסוקט 1155 צויין בנתוני הלוחות gb שיש תמיכה בquick sync, ב1150 לא מצויין אזכור, האם ה1150 תומך בquick sync בחברה? בחברות אחרות יש לוחות שזה מצויין, המעבדים עצמם תומכים, שלחתי גם פניה לgb
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
i7 2600k זה הסימון של sb(לדוג'), איך נזהה את המעבדים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני יודע שהוא מהיר יותר מ DDR אבל רציתי לדעת בכמה הוא יותר מהיר ועם הוא יותר מהיר מ DDR2 ולמה הוא כל כך יקר?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברים הלכתי היום לקנות מחשב והמוכר שיגע אותי הסביר וניראה לי גם חירטתת אותי יותר מידי קטע של שיווק נכנס גם במחשבים אני רוצה להבין בגדול דבר אחד מהו מעבד בטכנולוגיית דואל קור מה ההבבדל בין קור טו דו לבין הקווד קור אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה זה בעצם כל המעבדים האלו
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משדרג את השילוש מבוסס פנום 2 שלי לIVB 'המעבד יעבור OC גדול ככול האפשר. אין דרישות מיוחדות מהלוח,הבנתי שלוחות של אסרוק עושים בעיות עם 4 סטיקים של זכרון שמחוברים בו זמנית לא ? רצוי שהלוח יהיה מIQPC,משם אני אקנה את המעבד ואבקש מהם להרכיב לי הכול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם למעבד A64 3000 . התקציב : 145 דולר . האפשרויות : K8T Neo-FIS2R או ( Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) או ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) או Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) או SOYO KT600 Chipset Motherboard for AMD Socket A CPU, Model "SY-KT600 Dragon Ultra Platinum" -RETAIL בבקשה תעזרו לי לבחור , תודה .
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כיום אני עם מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8Ghz על סוקט AM2, ספק כוח של 450W. אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה של AMD, ה -5400 Athlon 64 X2. בדקתי ווידאתי שהוא מתאים ללוח האם שלי. השאלה שלי היא אם בעקבות שדרוג כזה אני יצטרך להחליף את הספק כוח שלי או את הגוף קירור שיש לי עכשיו על המעבד (קיבלתי אותו עם המעבד אז אני חושב שזה סטוק AMD) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי השבוע מעבד 8400 וחיפשתי מידע על טמפרטורת עבודה שלו. מצאתי שיש stepping חדש e0 (בניגוד לישן c0) שיצא לאחרונה וזמין כבר בחנויות. מישהו מכיר? שמע? להחליף?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה אפשר לדעת מה ההבדל בין DFI LANPARTY UT NF4 -D לבין DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D האם ההבדל היחיד הוא בצ'יפסט??..הם נותנים את אותם מתחים?? שניהם יגיעו לבאס 300?? והאם הNF4-D יותר טוב מהאינפיניטי אולטרה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם יש חנות שמוכרת כזה לוח? או שרק בהשקה של קונרו(אין לי סבלנות) והאם הוא תומך בפנטיום D?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני חצי שנה בערך החלפתי שילוש לשילוש זמני מכיוון שלא היה לי תקציב לשילוש שרציתי. זה המפרט היום: i5 4690 asus h97 m-plus g.skill 4x4GB 1600 SSD sandisk 240GB SSD intel 330 120GB HDD wd black 2TB asus 980ti STRIX psu antec 650 נקנה בנובמבר 08 ------------------------------------------------------------------------ השילוש שאז רציתי היה של X99, השאלה היא האם עדיין משתלם להחליף אליו כשהסדרה החדשה באופק? נקודה נוספת היא שאני צריך משהו כמו 32-64GB של ראם, ועם DDR4 המכה תיהיה קשה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-