מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למשל פנטיום 3 ג'יגה הרץ הוא באמת 3000 וAMD 3000 הוא בעצם 1800 אז למה AND לא עושים את ה3000 שלהם באמת3000 ?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
סתם שאלה, למה קוראים למעבד החדש של אינטל Core 2 Duo קונרו, כי חיפשתי את השם הזה גם באתר של אינטל ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1152004367/23627/ 960 עולה כמעט כפול מה-E6300, שמקביל לו בביצועים, אם לא עולה עליו (סביר שעולה). אז למה שמישהו יקנה פנטיום D אחרי יציאת הקונרו? איפה ההגיון בתמחור הזה? אין שום סיבה שמישהו ישלם כפול על מעבד עם אותם ביצועים בטכנולוגיה ישנה.
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
DDR2 יותר זול כמעת פי שתיים. למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למה DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus כל כך יקר? 1440 שח? ומה זה DR-VENUS?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפי PCMARK 2004 המעבד שלי, P4 2GHZ 100FBS, תומך בHT אבל זה מבוטל. גם יפה מצידו לחשוב שהוא מגיע עד ל 4GHZ, כי במציאות הוא לא עובר את ה 3 ובמקרה שלי לא עובר את ה2.5 (על 1.8V!). יש דברים בגו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם הזכרונות הכי יקרים בשוק! ונראה לי שsamsung אפילו יותר טובים מהם... מה זה ?!?! 600 שקל ל256 מגה פשוטים גועל נפש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רובנו חושבים שלמשחקים עדיף AMD 64 ביט, אבל אביט ומספר צוותי משחקים מובילים כנראה חשבו אחרת כאשר פיתחו את הלוח האולטימטיבי למשחקים ובחרו דוקא באינטל סוקט 775. http://www.digitimes.com/mobos/a20041013PR201.html
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1110 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3495 למה הזכרון של G.SKILL עולה פי 2 ויותר ? במה הוא טוב יותר טכנית ? תודה על ההסבר המפורט למה
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר מחשב amd athlon x2 245 am3 (כניראה AM3 אני חושב) עם איזה לוח אם של ג'יגה בייט. היה למחשב כרטיס זיכרון של קיסטונג 2gb ddr2 במהירות 800 מגה הרץ. הוספתי לו מהמחשב הישן שלי כרטיס זיכרון 2 gb של סאון גם כן אותה מהירות. ברגע ששניהם עובדים הביוס מדווח כי המהירות הינה 533 מגה הרץ. השאלה שלי למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?. אגב במחשב הקודם עם אותו סטיק 2gb של סאון עבד עוד כרטיס 1 gb גם של סאון והמהירות של שניהם הייתה 800 מגה הרץ. אגב הסתכלתי בביוס ובניגוד מוחלט לביוס של msi או של לוחות שתומכים במעבדים של אינטל לא ראיתי את התפריט שאחראי על אובר קלוק.,באס והיחס מה שמאוד מוזר לי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשני חברות שונות? אולי cl? בכל אופן שאני יחזור לביתי אני ינ…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש רק אחד של ASUS (יש אותו בהרבה חנויות) ואת הלוחות של ספיר (ב KSP בלבד) ואת ה INFINITY של DFI, למה לא מביאים את הלוחות של החברות האחרות?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-