מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם 50C מעלות זה מסוכן למעבד? ומה הטמפ' הנורמלית למעבד במאמץ ובמנוחה? יש לי מאוורר של ZALMAN מ"מ120 ( אם זה עוזר)
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם שתומך זכרונות DDR2 1000 שיהיה טוב לOC...!
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש משמעות לתיזמונים בזכרונות עם מעבד הקונרו? אני מתלבט בין GSKILL 800 MHZ 512*2 עם תזמונים 5-5-5-15 לבין אותו הדבר בתזמונים 5-5-5-1....?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כולם מדברים פה על ויכוח ענק על ה Chaintech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=20206 אבל עשיתי חיפוש והוא לא מופיע באף מקום ....אם תוכלו לתת לי לינק אני יודע לכם מאוד
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני משדרג את המחשב והציעו לי 3 לוחות מי עדיף והאם שלושתם מתאימים למעבד P-4 3.0 ? asus p5p800 775lga asus p4p800 epox 4pda3i intel 865pe בנוסף הציעו לי שני סוגי מעבדים אחד p-4 3.0 S4781024 וp-4 3.0 775 מה ההבדל ? בתודה מראש
-
שלום, מה לוח האם הכי טוב שכולל את G41? מה שהציעו לי זה לוח אם של INTEL. האם יש לוח אם יותר טוב משל INTEL? ישנן בעיות עם לוח זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסנסור מראה לי מינוס 15 מעלות ובאמת כול מעלה שהצג של הvapochill שלי מעלה כך גם הסנסור מעלה ואני מדבר לפי תוכנת ספייד פאן.. יש מצב הסנסור יכול להראות מעלות מתח לאפס או לא?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי q6600 gygabyte EP35-DS3L fsp 450w אני מחבר את הזכרונות המצוינים מעלה וכל פעם שאני מאמץ טיפה את המחשב הוא קורס. מה שלא קורה עם הזיכרון 1gb kingston 667 שאני משתמש בו בד"כ. האם הזכרונות פגומים או שפשוט קיימת אי התאמה?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי.. בעיקרון אני מתאים מחשב חדש לכרטיס מסך קיים הכרטיס הוא 1950XT.. אייג'יפי ראיתי שיש לוח שקיים בו תמיכה לקור טו קוואד רציתי לדעת אם הוא מומלץ... או שיש לוחות יותר נורמלים כמובן מעבד וזיכרות.. תודה מראש.. צ'יקו http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8835
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום חיפשתי לעצמי עוד סטיק זיכרון של ג'יגה ומצאתי לעצמי את זה הוא מתאים לי מבחינת המחיר והחברה. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=114 בדקתי איזה זכרון יש לי וראיתי שהוא עובד על 300 מגה הרץ.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
Intel Core i7-2630QM, 2.0GHz, 6MB Cache Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz האם ההבדל בינהם מצדיק 300 שקל?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי הצעה ל QX9650 האם כדאי להחליף ? בגדול הדבר היחיד שמעצבן אותי במעבד שלי שקיבלתי מחבר שאין לו וירטואליזציה... וזה מתחיל להעיק עליי. האם הביצועים טובים יותר ? האם יהיה שינוי מהותי..שהמעבד שלי כרגע קרוב לסטוק של QX
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ידוע לי שלוחות אם מצ'יפסט Z68 ו-P67 מותאמים לאוברקלוק למעבד. השאלה שלי היא:האם בדגם מסויים יש הגבלה לאוברקלוק או שלכל סוג של Z וP אפשרי לעשות בו אוברקלוק כבד ללא הגבלה? שמעתי שאמרו שללוחות אם אלה יש הגבלה: GA-Z68P-DS3 GA-Z68M-D2H GA-Z68AP-D3 GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-P67-DS3-B3 GA-PH67-DS3-B3 GA-PH67AD3-B3 GA-P67A-D3-B3 וללוחות אם אלה אין הגבלה: GA-P67X-UD3-B3 GA-Z68X-UD3 GA-Z68XP-UD3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P האם זה נכון?איך בדיוק אני יכול לדעת לאיזה לוח אם יש הגבלה ולאיזה אין הגבלה?אם זה ב-SPECIFICATION אז איפה בדיוק כתוב את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי אז התקנתי את התוכנה לבדיקת טמפרטורות VOLT ומהירות מאווררים המעבד שלי הוא :intel pentium 4 3GHZ אז העלתי תמונה תגידו לי אם הטמפרטורה הגיונתי ואם לא איך אני יכול לפתור תבעייה הזו כל רגע קופץ לי חלון ואומר לי שהטפרטורה גבוהה מדי
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-