עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה דעתכם - אותו זכרון עם או בלי מפזר חום. $70 מול 90$ . אפשר לחסוך ? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+50002135+1052108080+1052416064+1052308477&name=A-DATA כנגדו G.SKILL - ב84$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 מה אתם הייתם קונים ? (לוח מתוכנן GB 965 - DS3 ,ו CPU 4300 , לישומים כלליים וHTPC)

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by taotao,

היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by pichu7,

שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם תהיתי אם מישהו יודע מהי בדיוק הטכנולוגיה החדשה שמופיעה בE8600 החדש נוספה שם פונקציה בשם VIRTUALIZATION TECHNOLOGY מה זה בדיוק ומה שונה בה משני חבריו 8400 ו8500:) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by Gal1992y,

זה המפרט של המחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360394.0 עכשיו ההתלבטות היא בין ה DFI שיש לי כרגע בין הGIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין הASUS PSQL PROV על מה ללכת ? הבנתי שהASUS הכי טוב מה הייתם עושים במקומי ?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by cheri,

שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by eegg,

אני צריך לוח אם כולל כ.מסך עד 500 שקלים זה יעבוד עם Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 1gb ddr2 667 160gb wd dvd-rw foxconn 300w חשבתי על זה מה דעתכם? ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by flos,

אז ככה, יש לי לוח אם מהסוג הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2449 בקיצור יש לו 800MHZ FSB ורשום בלינק שנתתי שהוא תומך בE6XXX אבל הוא מפעיל אותם ב800FSB בימקום ב 1066MHz. בכמה אחוז בערך זה יוריד את הביצועים??? דוגמא: אם אני אקנה E6600 שיפעל אצלי ב800FSB הוא יפעל פחות טוב מE6300 ניתמך??? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by ELDAD-A,

איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  13. היי יש לי כמה התלבטויות לגביי המעבד, ויש לי שאלה לגביי הלוח אם. מעבד: מתלבט בין Q9550 2.83GHz לבין Core 2 Duo E8500 3.16GHz. אני לא עושה אוברקלוק (אולי קטנצ'יק). אני משחק במשחקים הבאים: CoD WaW, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Turrnomment 3, Enemy Territory, Guild Wars,NeverWinter Nights 2, GTA IV, Flight Simulator X וSims 3 שיוצא עוד חודש בערך. ספציפית לגביי המשחקים שאני משחק, מישהו יכול לעזור לי לגבי המעבד? לוח אם: מה ההבדל בין P35 לבין P43 ומה עדיף לקנות לגיימינג שלי? יש איזשהן המלצות ספציפיות?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. מה בעצם ההבדל בין אופטרון (one way, סדרת 140, 142 וכ"ו) ל athlon64 ? נניח שאני רוצה לקנות מחשב (ואין שיקול של מחיר או של ריבוי מעבדים) אז למה אם זה שרת שרת אני אמור לקנות אופטרון ולבית אתלון64 ? מה זה משנה ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by b127,

תנו לי המלצות לחבר, ללוח אם ומעבד אינטל, ב1600 שקל, אם שווה אז תחרגו עד 1900 ולא שקל יותר. אני חשבתי על D930 ולוח P5ND2-SLI Asus ב1580 לפי זאפ. מתוכנן אובר קלוק מקסימלי על מתח סטוק מה אתם אומרים? זכרון כבר סגרתי על 2X512 667 של טוינמוס

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by a_a_aa,

הרצתי תוכנת EVEREST במחשב החדש שלי בנסיון לאתר איזה זכרונות שמו לי [קניתי 2 סטיקים של kingston 512mb] התוכנה מראה לי: [

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד P4 בסוקט 478 ושיתמוך בכרטיסי מסך מסוג PCI-E שיתמוך גם בזכרונות DDR ושלא יהיה יותר מידי יקר תודה מראש חברה..

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  22. Started by xtract1,

המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by NiMo1771,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yotam.m,

האם כדאי להוסיף ל 256 DDR400 עוד 128MB DDR333 האם כדאי מבחינת זה שתוספת הזיכרון תכפר על הMGHZ שיירדו או שירידת הMGHZים משמעותית מידי?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.