מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לוח טוב שתומך RDRAM 1066 + זיכרונות RDRAM 1066 של 256M . (אין תקציב ל 512 ). אם אפשר לציין גם מחיר . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תודת תודה רציתי בהבתחלה לקנות כמובן אינטל כמו כל נובי שחושב שאינטל יותר טובב מאז שקניתי אותו המחשב טס AMD 3500עושה צחוק מאינטל והכל בזכותכם תודה תודה עכשיו אני צרייך תעזרה שלכם חבר שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי והא רוצה לקחת אינטל 3200 מגהרץ בבקשה שלחו לי מבחני ביצועים של המעבד מולו תודה כדי להוכיח לו תודה
-
- 57 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך זכרונות 2GB DDR2 טובים שדורשים מתח של עד 1.8V בחנות FOXPC בלבד (הלוח אם שלי תומך רק ב1.8V). אז אחרי חיפוש קצר מצאתי את אלה: G.Skill DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel CL5 250 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 דגם הפריט: F2-5400PHU2-2GBNT לפי מיטב דעתי הם דורשים רק 1.8V אבל אני לא בטוח, איך אפשר לברר זאת? אם יש הצעות לזכרונות אחרים הם יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו... יש חיה כזו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ASUS P5Q3 עם 4GB ram של A-DATA. ברצוני להרחיב את הזיכרון ללפחות 8GB שיחזיקו לי עוד שנתיים עד שאחליף את המחשב. המעבד הוא Q9550(ולכן תומך עד 1333MHz). בביקורי האחרון בKSP לא מצאתי זיכרון שמתאים לP45. אודה למי שימצא עבורי זיכרון תואם. בתודה, שגיא :-)
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box של AMD במחיר סביר (400-500) תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הזכרונות האלה הם זכרונות TCCD ? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-524&depa=1 ואם כן הם יותר טובים מאלה? : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-231-006&depa=1 כמובן שאני מתכוון בOC תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שרשמתם בכתבה שאפשר לשנות את הג'אמפרים ולהפעיל את שינוי המכפלה בVAX, אפשר לעשות את אותו הדבר גם ב7VRXP? אם כן, מישהו יוכל להראות לי באיזה תמונה איפה נמצא הג'אמפר הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני עומד בפני קניית מחשב חדש, את המחשב השין שלי קניתי לפני עידן הליבה הכפולה של אינטל ועכשיו אין לי מושג בגשו לגבי הדבר הזה... אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה ממש בקצרה.... בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הe4500 והe2160 של אינטל... והאם שווה להשקיע עוד 200 שקל ב4500 איפה במעבדים האלו מצויינים בהירויות המעבד? זה כבר לא נמדד בג'יגה הרצים?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה שלי היא כזאת.. אני נמצא עכשיו בתאילנד.. ויש פה קניון ענק של אלקטרוניקה.. המחירים לא טובים הרבה מאלה של הארץ חוץ מזה שיש פה כל מיני דברים קטנים ונחמדים שקשה למצוא בארץ כמו מאוררים ספייר לכרטיס מסך וכו'.. בין היתר מצאתי גופי קירור לזכרונות.. הם נראים לא רע.. והמחיר נחמד השאלה שלי האם שווה לקנות בארץ זכרונות רגילים ולהוסיף להם גוף קירור... זה ייתן לי משהו??
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 מגה בתדר של 333MHZ והזכרונות היחידים שמצאתי בKSP הם DDR 400 עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני יכול להשאיר את הזכרונות שיש לי כרגע ולחבר את שניהם או שאני חייב להעיף את הישן? ואם אני יכול לחבר.. באיזה תדר הם יפעלו? המעבד פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-