מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בלוח האם הגנרי למדי שלי מותקנים היום 128MB DDR 266 ועוד סטיק 256MB תואם בתידרותו של קינגסטון. הדגם של קינגסטון הוא CL2.5 (Cas Latency). בכל אופן, אני מתכוון להוציא את ה128 ולהביא 256 במקומו. כאן התחלתי להתלבט. 1. ראשית כל, האם בכלל שווה לי שיפור של 128MB? אני חושב שכן כי לעיתים יש תקיעות ואני יודע שהעסק יכול לעבוד יותר מהר (אולי זה כל בגלל הסטיק של ה 128 שלא ממש תואם את ה256). 2. האם לקנות סטיק תואם של חברת קינגסטןו? ממש אותו דגם אותה תדירות? 3. או שעדיף לי לקחת דגם של קינגסטון רק בתדירות של למשל 333 או אפילו 400? ההבדל במחירים אינו כזה גדול ואולי זה יהיה הצעד הנכון לעתיד. 4. אולי בכלל לקחת 256MB מחברה אחרת, מוכרת (מיקרון למשל), ולחסוך 50 ש"ח? 5. יש הצדקה ברצון שלי …
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. עבור מפרט חדש שמיועד לשימוש כללי, גרפיקה 2D ועיבוד תמונה, משחקים לא כבדים וOC עתידי אפשרי (אולי) מי משלושת הזכרונות הבאים עדיף? אני רוצה ביצועים טובים היום בDUAL CHANEL. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2413 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11056 אולי משהו אחר בכלל? הסיבה שאני שואל היא שבחנות בה אני רוצה להרכיב את המפרט אין אף אחד מהזכרונות הללו והאופציה הכי זולה היא GSKILL CL4 800MHZ שעולים 980 ש"ח. כמו שהבנתי הם טובים לOC וללא OC אין סיבה לקנות כאלו. אני בכל מקרה מחפש לא לקפוץ יותר מידי במחירים, ולכן בודק אופציה לקנות את הזכרונות במקום אחר ולצרף להרכבה בחנות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הלוח שבוע הבא ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך יחסום את היציאות. במידה וכן, האם ישנו לוח באותו טווח מחירים שאני אוכל להרכיב עליו את הכרטיס וזה אינו יחסום לי שום כניסה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש חשוב לי כרטיס סאונד , כרטיס סאונד ALC 892 איפה ניתן לקבל אינפורמציה מלאה מה מכיל ??? כל יצרן כותב שתומך באלמנט אחר ב- DD בגיגאבייט גם היופי שתומך ב- DDL כלומר כל סאונד סטריאו הופך ל- 5.1DD Dolby Home Theater Support http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3567#ov ביצרן אסוס כתוב שתומך ב- DTS http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9a96Os3KcsYjaNMk&templete=2 DTS DTS Surround Sensation UltraPC DTS Surround Sensation UltraPC delivers exceptional 5.1 surround experience through the
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום. הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון. מה שאני מחפש מהלוח: לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות. תמיכה ב4+ זכרונות DDR2. תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600. 6+ חיבורי SATA2. מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים. שאר החלקים שברשותי הם: Asus 8800GTX Crucial Ballistix DDR2 1gb x4 Enermax Infiniti 720w בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המפרט שלי: E2160 OC @ 3GHz 24/7 Abit IP35-E 2GB Crucial Ballistix @ 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Western Digital 500GB 32MB 7200RPM כמו שאתם רואים, המעבד נורא ישן ואני חושב שגורם לצוואר בקבוק. קניתי אותו מפאת תקציב, והתחשבתי בזה שאפשרות ה OC שלו טובה מאוד ונותנת תוצאות טובות. אני צריך שדרוג למעבד הנוכחי. תקציב: עד 800 ש"ח. ייעוד: משחקים. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחרי כמה שדרוגים המעבד שלי הפך להיות החוליה החלשה (תוך כדי משחק ב NFSC בהגדרות מקסימליות המשחק קרטע, והטאסק מאנאג'ר הראה שהמעבד במקסימום כל הזמן) כמה שאלות: מה המעבד הכי חזק שמתאים לסוקט 754 (AMD64) והאם יש משהו ששווה להחליף בו את המעבד שלי כרגע? איזה הגדרות במשחקים הכי מכבידות על המעבד? שווה לי לשעות לו אוברקלות בתוספת של קירור (אם הקירור לא יהיה יקר והלוח אם מתאים) בשביל להעות את הביצועים? (אם כן אשמח שתפנו אותי לאיזה מדריך בנושא) ובקשר לזכרון, איך ייתכן שכל שלושת הסטקים מראים ב200HZ CPUZ וביחד המהירות של הזיכרון היא 167?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, אז ככה. יש לי את המפרט הזה : מעבד : Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם : Gigabyte GA-P43-ES3G כרטיס מסך : gigabyte ati radeon 4770 512mb דיסק קשיח : Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז : Cooler Master CM-690 ספק : SeaSonic 500W 80+ bronze SS-500ET קירור למעבד : Scythe Mugen 2 אני רוצה לבצע OC, אני מבין שהלוח אם לא משהו. כעקרון. אבל אני עדיין רוצה לנצל אותו קצת פה ושם. איזה זכרונות עדיף לי לקנות. יש לי כמה אפשרויות כעקרון אני קונה בKSP ברמת גן. אז אם תוכלו לייעץ לי לגבי זכרונות שנמצאים אצלהם במלאי אני אודה לכם מאד. כרגע ההתלבטות שלי היא : 2x2GB Mushkin XP RedLine Frostbyte Series Dual Channel או 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel או 2x2…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! אילו "אלמנטים" ש"במחשוב 32 ביט" תופסים 32 ביט - תופסים ב"מחשוב 64 ביט" 64 ביט? כלומר: אני מניח שהרגיסטרים תופסים 64 ביט, האם כך לגבי ה-instructions שיושבים בזיכרון ונטענים למעבד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפש ביוס חדש ללוח a8n-sli שלי ונתקלתי בזה http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Premium&Type=Latest
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד שייתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון "2 Call of Duty Modern Warfare" וכו.. הרזולוציה היא 1920X1080 איזה מעבד מבין שניהם הוא יותר חזק(למשחקים)?? Intel Core i3-540 או AMD Athlon II X4 640 ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-