מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מעבד חדש.. לא מצאתי השוואה מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הנ"ל.. מישהו יודע איזה מהם עדיף עבור: ניגון וידאו בהבחנה גבוהה משחקים אימיול ברקע ולהמשיך לעבוד על המחשב במהירות תגובה סבירה תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מצאתי כמה זכרונות דומים במחירים שונים ואני לא יודע מה עדיף (מבחינת ביצועיים+מחיר) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3269 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8027 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3566 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי והרכבתי שתי מערכות מחשב ואיני יודע במה לבחור מערכת 1 מבוססת A64: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price + system assemly 2230 ¤ for payments 12 X 203 ¤ מערכת 2 מבוססת p4 775: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AS8 (865PE),soket 775 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים?…
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המעבד החדש של מדיה-טק כבר פה: http://www.mediatek.com/_en/wp/MediaTek_CorePilot.pdf ה-MT8135 יציע 2 ליבות Cortex-A7 חסכוניות ו-2 ליבות Cortex-A15 עוצמתיות, בתצורת big.LITTLE. של ARM. הליבות יעבדו בתצורת HMP (רב-עיבוד הטרוגני, אם זה תרגום קביל בעיניכם), בדומה לאקסינוס 5420 המומן של סמסונג, ויכיל ככל הידוע יחידת עיבוד גרפיקה של PowerVR מסדרה 6 החדשה (המכונה Rough), בדומה לזו שבמעבד ה-A7 של אפל. נטען במדיאטק כי המעבד, המיוצר בטכנולוגיית 28nm, הוא חזק ומהיר ממעבדים מקבילים בשוק. שפטו בעצמכם (ותודיעו לי אם הצלחתם להבין מה הבחורה לעזאזל אומרת): מעניין איפה ה- Snapdragon 800 בהשוואה הזו, או האקסינוס 5420 שמכיל פי 2 ליבות מכל סוג, או ה-A7 של אפל, שלא לדבר על הטגרה 4. בקצר…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שוב כתבי HWZONE לא מראים מקצועיות לצערי הרב. ראו כאן: http://hwzone.co.il/news/135551 א. SuperPi היא תכנית ארכאית, עובדת על ליבה אחת בלבד, משתמשת בקופרוססור i387 שמזמן עבר וחלף מן העולם. הוראות אלה נשמרו כדי לתמוך לאחור בתוכניות שעדיין משתמשות בסט הפקודות הנ"ל. AMD ממשת אותן ע"י אמולציה. בבולדוזר תהיה יחידת נקודה צפה משוכללת ביותר, עובדת ב256 ביטים, עם ביצועים מצויינים ומה אתם בוחרים להראות.... סופר פאי שנשאר פופולרי רק בזכות היותם של מעבדי אינטל עדיפים ספציפית איתו. כשלעצמו המבחן הזה לא מייצג שום עומס עבודה טיפוסי - הוא אלגוריתם מיושן ולא יעיל, הוא מקומפל לסט הוראות שעבר מן העולם. שנית לעניין הליבות. זה לא שמונה של בולדוזר לעמות 4 של i7 אלא שמונה ת'רדים של אינטל לעומת 8 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
Kingston KVR, 256MB 266DDR PC2100 Nanya Chips (מישהו מוכר) אני רוצה לקנות לאח שלי ליומולדת כי הוא כל הזמן בוכה לי שהמשחקים בקושי זזים עם זכרון 256MB הוא חורש על משחקים (DOOM3, THE SIMS2 ומשחקים כבדים כאלו..) זה זכרון טוב ? יענו שלא יעשה בעיות כמו הNONAME למיניהם... וכמה הוא שווה ? עריכה: מה אומר הKVR ומה אומר שזה NON-ECC ?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-