עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לנקות את המשחה הישנה שעל המעבד כדי למרוח משחה חדשה אמרו לי שכדאי לנקות עם אלכוהול זה נכון?? ואם כן אם מה? סתם סמרטוט לשים עליו קצת אלכוהול ולנקות?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. Started by pazer005,

דבר ראשון יש את הזיכרון הזה: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400C4&cart=11628327742810297〈=heb האם מדובר על 2GB? ויש את הזיכרון הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400&cart=11628327742810297〈=heb שגם כאן אני לא מבין את הנפח שלו. מה עדיף לדעתכם ושימו לב לתזמונים ביחס למחירים של שניהם. מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני דיי ציך את זה עד 11. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by isotop6,

איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by finish,

טוב זה המפרט שלי: amd 64bit 3200+ venice k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb ddr400 cl2.5 אני רוצה עוד זיכרון והיחיד של A-DATA שמצאתי זה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5756 וזה בCL3 זה יתאים לי ולא יעשה בעיות בדואל צ'אנל

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by TalG,

שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  7. יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Merovingian,

1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  9. יש לי וויכוח עם חבר.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אז סוף סוף יש אלטרנטיבה ל S3. אומנם ביוס ראשון, רוויזיה ראשונה, אבל עובד יפה מאוד. הדוקומנטיציה מחרידה אבל הביצועים נחמדים מאוד ואפילו מפתיעים לביוס ראשון. MEMTEST כלול בביוס שזה מאוד נחמד. קרור פסיבי לציפסט שזה פחות נחמד (כמו בגיגבייט). מתחים למעבד מ 1 עד 1.8. מתחים לזכרונות מ 1.8 עד 2.2 מתח ל MCH ול FSB. לא רואה שיש שליטה על מכפלה (אבדוק שוב). מהירויות זכרון, 533, 677 ו 800 בלבד. לא יזיק אם יוסיפו מחלקים בביוסים הבאים. בתור התחלה אוברקלוק קליל ל 2.8 מה"צ שזה הגבול הטבעי של הזכרונות ועוד עם HEC400ARTF הישן. מעבר לזה הקרור שלי מתחיל לא להספיק, אז בינתיים רק נסיון קטן ל באס 430. בהמשך אעלה עוד בתקווה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרון DUAL כול אחד של 256 במהירות 533 של חברת INFENON יש לי שאלה אני מעונין להוסיף עוד 2 של 256 השאלה האם כדאי ללכת על אותה חברה??? או משהו טוב כמו KINGSTONE??

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by tamir950,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by eyaffe,

שלום יש לי את האפשרות לקחת E6400ב 850 ש"ח או E6700 ב1650 ש"ח האם שווה להשקיע 800 ש"ח בשביל 2MB קאש נוספים ? מתוכנן OC ל 3GHZ על P5W DH . האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים במשחקים (אני לא עורך וידאו ואו משתמש בתוכנות 3D) תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איזה לוח יותר טוב Asus P5B או 945P S-3 (לא לאוברקלוקינג)

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  15. רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שאלה שניה שליי מתייחסת לעובדה שיש לי מעבד 6300 אינטל האם יש הבדלים בביצועים בין ציפ של via לבין ציפ של אינטל? כלומר האם אני הראה הבדל בביצועים בין הלוח אם שלי הנוכחי אסטרוק לבין הגיגה בייט? אשמח לקבל תשובות האם הוא תומך בncq זה חשוב לי לשעת

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. יש לי 2 סלוטים של ddr2 שתומכים במהירות 667mhz, כרגע הם ריקים ואני רוצה למלא אותם עד למקסימום גודל ומהירות. כרגע אני יכול לשלם רק על סטיק אחד של ג'יגה, וחודש הבא כנראה שאני יקנה עוד סטיק של ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יעבדו בדואל צ'אנל. אני מתכוון ללכת על croshair שסטיק אחד עולה בערך 700 שקל, ובעוד חודש אני יקנה את אותו כרטיס מאותה חנות, הם יעבדו בדואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  18. AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by אחד- למליון,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה

20. Started by Tomersoni,

אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by genia,

קניתי מחשב חדש עם AMD ATHLON 3800X2 בסוקט AM2. במחשב יש 2 GB בדואל של CROSAIR במהירות 667. בביוס הלוח (abit kn9 sli ) מזהה את המעבד כמו שצריך ומראה שהמהיורת שלו 2 ג'יגה הרץ,אבל כשאני מעלה את וינדוס אז גם וינדוס וגם CPU-Z מראים שהמהיורת היא 2.1 גיגה הרץ-המעבד מעלה לעצמו תמהירות ב100 הרץ? מישוה יודע מה הסיבה לזה?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי לוח אם עם צ'יפסט Octek Rhino P4x266R-A4E - http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/ שם רשום שהוא מקבל SDRAM או DDRI266 . ממה שהבנתי, אין הבדל ארכיטקטוני (כהכ אומרים?) בין 266, 333 ו 400. האם בכל זאת אפשר להרכיב עליו 333 או 400? תודה מראש, אני.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. אז ככה. קניתי מחשב לפני שנתיים וכמה חודשים והוא צריך לעבור שידרוג קטן כבר. המפרט AMD64bit 3000 ABIT KV8 PRO 512 זיכרון של ADATA כרטיס מסך ג'יפורס 6800 של לידיטק. עכשיו הבעיה שלי שאני רוצה לקנות עוד ג'יגה זיכרון אבל אני לא יודע מה לקנות. אני כמעט בטוח שאני צריך SDRAM לפי תמונה שלמטה מאוורסט ואין של ADATA (כנראה ישנים מדי). השאלה שלי איזה סוג זיכרון אני צריך אם אפשר אז לינקים? מה המכירים של ג'יגה זיכרון? מה הבעיות שנוצרות מכך שאני שם 2 חברות שונות בזיכרון? תמונה: http://img524.imageshack.us/my.php?image=spdcs7.jpg הסוקט שלי זה 754 אני חושב שזה המספר. אחד לפני ה939 של AMD. תודה לעוזרים. אם צריך עוד תמונות תבקשו.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by redersh,

אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה

• 8 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.