מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום האם יש עניין להוסיף ראם למערכת מאותו הייצרן שכבר בשימוש? יש לי HYNIX 4GB 1600 שקניתי עם המחשב עכשיו כדאי להוסיף עוד אחד זהה? או משהו אחר Corsair, Kingston או שזה פשוט עניין של אסטטיקה ולקנות עוד HYNIX תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי זוג 6950 (CF) ומעבד i5 2500K 3.30GHz אז יש לי בעיה קטנה עם ה-FPS במשחקים Metro 2033 Crysis 2 ו BF 3, בקרייסיס 2 יש קטעים שממש מרגישים שהמשחק איטי אפילו לגמרי כשאני יורה על הקיר או על הרצפה ויוצא עשן כזה מההד של הירייה או משהו כזה המשחק איטי ממש עד שאני חוזר להסתכל על השטח וזה חוזר לרוץ, Metro 2033 רץ לי חלק רק כשה-DX 10 פועל ולא ה-DX 11 וב-BF 3 אני משחק עם Vsync והמשחק כל הזמן בקטעים מסויימים כשיש עשן או כשיש מלא פרטים בתמונה וזה יענו מתאמץ אז זה יורד ל-55FPS אפילו פעם אחת זה הגיע ל-38 אבל זה רק פעם אחת בקטנה, יש לי את הלוח אם הזה: http://www.tms.co.il/product/10542 ומישהו אמר לי ככה: לוח האם שלך לא מותאם לCROSSFIRE מלא, ששני חריצי הPCI-E משומשים המהירות יורדת ל X8 …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית לוח אם טוב למפרט הקיים שלי מעבד 3 גיגה אינטל כ מסך ati 9800 זכרונות 512 ddr 400 התקציב ללוח הוא עד 1500 שח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות [asus]יש לי מעבד i7 860 ואני משתמש במחשב לעריכת וידאו האם יש הבדל ומה מומלץ תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, ביום שבת אני טס לאמירקה ויש באפשרותי לקנות שני סטיקים של 512MB ואני מתלבט בין שני סוגים: 1. OCsystem 400MHZ CAS 2 לינק- http://www.ocsystem.com/oc51pc40fonc.html 2. SAMSUNG TRUE 400MHZ CAS 2.5 לינק- http://order.store.yahoo.com/cgi-bin/wg-order?unique=98d75&catalog=buyaib&et=3e89947d&basket=5Cd1e188d80142ff3e898ac4bdda5d0e188d8cf06b350d39d90ee5c446f8129f9 תודה רבה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב אני לא עושה ש-ו-ם OC!!! ואני לא אעשה בעתיד אז בבקשה תתעלמו מהנושא של האוברקלוק...... שניהם עולים אותו דבר.....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי KINGSTON 256DDR 333MHZ 2.5CAS ואני צריך עוד זכרון, ראיתי שיש זכרונות זולים אך אני לא יודע איך זה ישפיע עלי בעתיד לאוברקלוקינג, כרגע אני לא עושה אבל אני לאט לאט מתאים את המערכת כך שאני רוצה זכרונות שיפעלו טוב ביחד . ראיתי שהזכרונות האלו זולים ורציתי לדעת מה עדיף בשלוב עם שלי, אולי גם סוגים אחרים: DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory DDR-RAM 256MB 2700 Hynix Original Memory DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory דבר נוסף הוא האם אני יכול להריץ את הזכרונות שלי בCAS2 כי יש לי אפשרות ידנית בביוס לכך.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הראשון הוא ABIT AT7-MAX2 VIA KT400 Motherboard והשני הוא Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard שניהם בסביבות ה920 ש"ח השאלה היא מה כדי ? והאם יש לוח אחר שיותר כדי ואני לא מודע לכך . המחשב לא מיועד ל OC מסיבה אחת פשוטה אני לא יודע איך תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של JETRAM ועליו מודבקת מדבקה של LIFTIME WARRANTY . הייתי רוצה לדעת אם בנוכחות המדבקה האחריות תקפה ואם כן איפה אפשר למצוא את היבואן בכדי להחליף אותו. תודה, שולם.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512. אם אוסיף עוד 2 סטיקים של 1G כל אחד, המערך יעבוד כ DC וינוצל היטב?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה מהבאים עדיף: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) System Elite CL5-5-5-15 OCZ2S Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , - קצר לעניין , אני מחפש להרכיב מחשב שיהיה בו תמיכה ל-USB3 , ו- SATA6 . מהלוחות שכבר יש להם תמיכה ב-USB3 , כ-99% מהם תומכות כרגע רק ביציע אחורית ל-USB3 , וזה לא נוח במיוחד . מצאתי מפצל פנימי (שרכיבים מקדימה במקום כונן CD) שמציע את עצמו כפיתרון , אבל אין לי מושג איך זה אמור להתחבר ללוח האם , ואיזה חיבור לחפש על הלוח . זה המפצל : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817364030&cm_re=front_usb_port-_-17-364-030-_-Product אלה לוחות האם שאני מסתכל עליהם כרגע (אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע) : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131624 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131621 - שאלה שנייה : ה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות עידכון ביוס כושל, המחשב שלי כעת אינו מתפקד. בקצרה, הסיפור הוא כי כרטיס הרשת און בורד הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיות בביוס (לא משנה שזה מגוחך) אז עידכנתי אותו. כעת - המחשב כלל אינו מתפקד (פרט לספק הכח) לרבות נוריות הביקורת של המקלדת או התאורה שלה עכבר. לאחר ניסיתי את כל הפיתרונות האפשריים לרבות ג'ימפור ואיפוס הביוס - אני אגש למעבדה היום לראות אם ניתן להציל. במידה ולא יהיה ניתן להציל את לוח האם אני כנראה אפנה לרכישת חדש - כאשר אני רוצה שההחלפה תעבוד בצורה החלקה ביותר שיש. אני מחפש להחליף את הלוח בלוח אשר יאפשר לי להפעיל את המחשב אחד באחד - למעט עידכון דרייברים. לוח האם שיש ברשותי (או חלק הפלסטי-המתכתי חסר התועלת, נכון להיום) הוא של ASUS מדגם M2N-E המבוס…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
השאלה שלי היא: איך אני מחשב ארבע ליבות נגיד הQ6600 שהוא 2.4GHZ חבר שלי אמר שעושים 2.4*4=9.8 אז זה לא ניראה הגיוני ש9.8GHZ זה למעבד אז איך אני מחשב?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל ביצועים מורגש ? במיוחד במשחקים ומולטי טסקינג. פעם קודמת שרציתי לשדרג (ל - I5 750/760) הבדל הביצועים נראה לא ממש משמעותי והלוחות היו יקרים יותר וגם הזכרונות, היום גם אלה ירדו במחיר ואני שוקל לשדרג את פלטפורמת ה - 775 המזדקנת הזאת, האם זה רעיון טוב או בזבוז כסף ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-