עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by INFERNO,

האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by DreadBoy,

היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  5. שלום לכולם. מבקש המלצה לזכרונות (שיהיה סט בבקשה) והבורד שלי תומך רק עד 667..אז דבר ראשון האם מורגשת המהירות בין 667ל800?? האם שווה להשקיע בזוג זכרונות 800 או להשקיע ב667 דוגמאת זהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 ודבר שני האם CL4 או 5 מורגש בו ההבדל??ואם כן עד כמה..מתוכנן OC אם הבורד שלי יתמוך בOC (ASUS P5ND2-SLI או שבכלל עדיף לחסוך הכסף??כרגע יש לי 2*512 של SAMSUNG עם ציפסטים TCCD שלא עד כדי כך מומלצים לOC אך הלבשתי עליהם גוף נחושת של TT.. עדיף לסחוב איתם(כמובן שהם 667 CL4) והם פועלים בDC אך לא הגיעו כסט.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by crabrocket,

אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  8. תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  9. שלום יש לי את הלוח אם זה DFI LANPARTY UT SLI-DR עם מעבד AMD Athlon 64 3500+ רציתי לשדרג את המעבד אבל לא נראה לי שמוכרים כבר מעבדים כאלו. איזה מעבד כדאי לי לקחת אני רוצה שייה חזק יותר ממה שיש לי ושיתמוך בסוקט 939

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  10. אהלן אני מחפש תוכנה שתגיד לי במדיק איזה סוג זיכרון במחשב. אבא שלי נמצא בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מעט כרטיסי זיכרונות למחשבים שלי, אך אני לא רוצה לקנות כרטיס זיכרון שלא מתאים, לכן אני פשוט מעדיף לקנות את הדגם המדויק שיש לי, ככה לא יכולות להיווצר בעיות נכון? אשמח לתוכנה פשוטה שאומרת לך מה הדגם.

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by etaiso,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-B75M-D3H, שלפי הבנתי תומך ב dual channel. כרגע מחוברים אליו שני כרטיסים של 4 ג׳יגה כל אחד ( 2x 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE). אני רוצה לשרדג ל-16 gb. השאלה שלי אם כדאי לקנות עוד 2 סלוטים של 4 כל אחד ככה שיהיה 4x4 או פשוט להביא 2 של 8 חדשים. אפשר גם הסבר קצר מה אומר ה 1600 בכרטיס הנוכחי? ראיתי שמוכרים גם כרטיסים של 2133 ו-2400. זה משנה , מה קורה אם אין התאמה בין כולם?

12. Started by vourt,

לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by ha_miki,

יש לי מדפסת ישנה ויש לה שבב שרשום עליו גם AMD ו גם אינטל מישהו יודע אם היה פעם שיתוף פעולה בין החברות ???

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by aderet,

שלום חברים!! האם לוח מסוג Intel Cherry Creek 915PCY תומך במעבדים כפולי ליבה? האם הוא תומך SLI? תודה!!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by ctx,

אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-Flash,

שלום Sempron 3000+: 1.6GHZ 256K CACHE L2 Sempron 3200+: 1.8GHZ 128K CACHE L2 Sempron 3400+ 1.8GHZ 256K CACHE Sempron 3500+ 2GHZ 128K CACHE Sempron 3600+ 2GHZ 256K CACHE Sempron 3800+ 2.2GHZ 256K CACHE לנתונים מעמיקים יותר: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=550663

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by rander1,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי בפשטות מה ההבדל בין שני האופציות האלה? ומה להגדיר בבוט? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 17.1k צפיות
  19. Started by yonni,

/הלינקים צונזרו. נא לא לפרסם חנויות בפורום!/ תסתערו

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. מבחינת אמינות, ביצועים וכו'. האם משתלם לי לקנות את הרכבים הנזכרים לעיל? וגם ביקורת כרטיס מסך רדאון 9100 עם 128 מ"ב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by חחgitech,

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula כתבתם יופי של מחקר על הלוח ולא ניתן לקנות אותו בכלל בישראל לא הבנתי למה השקעתם

23. מה יקרה אם אני אשים מעבד שיש לו באס 800 על לוח שתומך עד 400/533 ?(תושבת 478 ישנה וגם המעבד 478). :

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. מחפש זכרונות (עד 600 ש"ח) דואל קיט של 4GB שיתמכו ברכיבים הבאים: צ'יפסט nforce 750i שני כרטיסי מסך 9600GT או GSO... ושיהיו טובים ל-OC תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. שלום אנשים, בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה Stop Errors. הבנתי שהבעיה בזכרון, אחרי הרצה של Memtest. אני כבר לא ממש בעניינים מבחינת השוק של היום ואין לי זמן להתחיל לקרוא ולחפש. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור זכרון טוב למערכת שלי. המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +6200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: Crossair 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4800 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 פעם קראתי שאם כבר מחליפים זכרון אפשר גם לחשוב על החלפת לוח אם. יש לי מה להחליף לוח אם? אם כן, למה? וכמובן איזה זכרון כדאי לי לקנות? אני לא מאמין שאני צריך יותר מ2GB. תודה מראש, יונתן.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.