עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nice,

קראתי את מדריך על שידרוג הביוס ויש לי שתי שאלות. א.אם אני מפרמט אחרי שעדיכנתי את הביוס החדש הוא לא יעלם נכון?(רק כדי להיות בטוח). ב.למה זה לא מומלץ להתקין את הביוס דרך תוכנה שפועלת דרך ווינדוס?.

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  2. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

כשאני קונה מחשב חדש איך אני יודע איזה לוח אם לקנות והאם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by HellWarrior,

הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  5. רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  6. אני רק יודע שהם 6 ליבות... עשיתי חיפוש ולא מצאתי עליהם כלום בפורום מתי יצאו? כמה בערך יעלו? יצטרכו תושבת חדשה? ציפסט חדש? TDP? וכן הלאה... תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Astrix-D,

מה זה CL בזיכרונות ,לדוגמא:CL5,CL4,וכל זה ,מה זה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by sweepstake,

אני עומד לרכוש מחשב לשימוש ביתי/משרדי (אינטרנט, אופיס וכו' ללא משחקים כבדים). 1. קיבלתי הצעה למפרט עם AMD Athlon 64 X2 BE-2300 Socket AM2. רציתי לשאול במה המעבד הזה שונה מהמעבדים כפולי הליבה המוכרים יותר של AND (כל ה-3800, 4000 וכו') והאם כדאי בכלל לקנות אותו למטרות הנ"ל. 2. האם 1GB זכרון מספיק? יש הבדל משמעותי בין רכישה של סטיק אחד של 1GB לבין שניים של 512MB? חשבתי לקנות סטיק אחד ומקסימום להוסיף עוד אחד של 1GB בעתיד אבל ברוב המקומות בפורום מפרטים מציעים 2*512MB. למה? זה משמעותית משפר ביצועים? תודה רבה

9. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לשאלה: הלוח הזה מגיע עם זיכרון? (כל הלוח ב-1000ש"ח). זה הלוח שמגיע עם הזיכרון? או שזה הדגם p4t533? (עולה 1800ש"ח). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. שלום אני מחפש לוח אם בתקציב הנ"ל, כמובן ללוחות אינטל. שני דברים שאני מחפש בלוח - קודם כל, צ'יפסט X38 ו-DDR2. דבר שני, אני מתכנן לקנות קירור במיוחד ל-North Bridge, אז שיהיה קל להוריד את הקירור סטוק של הלוח-אם (כולם מגיעים עם קירור במחירים כאלו?). (אני מתכנן לעשות OC, ד"א). תודה. (אבקש לא להגיב ב-"למה בכזה מחיר" וכד' :\)

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. האם אפשר להוריד משחה תרמית עם מיקרופייבר? האם זה לא מוליך חשמל סטטי?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. ואיך בכלל מוצאים אותם ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by blueman1,

האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח של dfi nf 4-d שמתי עליו בהתחלה אי דאתא ועבד על 133 הרץ לזיכרון ועל 300 באס למעבד ובמכפלה של 8 החלפתי זיכרון ל 2 גיגה היוניקס והמכפלה סרבה לעלות כמו שהיא לאחר מכן שמתי שוב את ה א דאתא וגם הוא סרב לעלות והוא כבר עבד במצב הזה ביצבות גמורה גיליתי בנוסף שבקר אי די אי אחד לא עובד הלכתי לחברה אם כול התלונות אמרו לי היצרן לא מיתחייב לתת לך לעבוד בתיזמונים שונים של הזיכרון האם זה נכון אם כן למה זה קיים בביוס בכול מיקרה לקחו ממני את המחשב לאחר יום החזירו לי אותו היסתכלתי על הלוח פתאום אני רואה 2 מדבקות אחריות אחת לאותו חודש שקניתי ניראה כאילו הודבקה מחדש ואחת לחודש לפניו הגעתי מזאת למסקנה שהחליפו לי את הלוח ללוח משומש ועדיין נישארתי אם הבעיות וללא תשובות מישהו…

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Jetway,

אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אני חושב לקנות a-data אבל עם יש חברות אחרות שהרבה יותר טוובות לדואל בלא הרבה יותר כסף אשמח לשמוע? (: ודרך אגב אני עומד לקנות שתי סטיקים של 256

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by Dn2k,

שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  18. הלוח הוא DFI LANPARTY 875 סוקט 478. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2724 יכול להיות שיש חנויות בהן הוא נמכר ביור זול..מה שאני צריך זהשתגידו כמה הוא שווה כיד שניה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום אני מבקש המלצה ללוח ומעבד בתקציב של 1400 שקל שתיהם (זה לחבר שלי) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by XPhish,

אני רוצה לקנות עוד 2 סלוטים של RDRAM ואני לא ממש מבין בחברות של זיכרונות וכאלה. אני רוצה לקנות או 2 של 64 מגה או 2 של 128 מגה, 800mhz ראיתי 2 הצעות תגידו לי אם הם טובות: Kingstone Rdram Ecc 128Mb 800Mhz - 376 nis ו SAMSUNG RDRAM 128MB-800MHZ - 331nis האם זה מחיר טוב ואיזה חברה עדיפה, אם יש לכם עוד הצעות או הערות תגיבו תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by johava,

אז ככה, הזמנתי ASUS AN8+AMD64 3000+ VENICE ורציתי בנוסף להזמין שני TWINMOS 512MB 533MHz DDRII והמוכר מתווכח איתי ואומר לי שזה לא מתאים ל-AMD וזה לא יעבוד והוא אמר לי שאם זה לא יעבוד אני לא אוכל להחליף, בקיצור מה אתם אומרים יעבוד או לא?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מעבד E8200, ויש לי אפשרות להחליף אותו 1 על 1 ל Q6600 G0 השימושים שלי- משחקים, קידוד וידאו, מדי פעם הרצת Virtual machine פה ושם, יש לציין שאני גם משחק הרבה וגם מקודד הרבה. ברמת העיקרון, אני אמור לאבד 2-3 FPS במשחקים, אבל להרוויח בין 15 ל 20% קיצור בזמני הקידוד, תלוי בתוכנה ובעבודה הספציפית. מה עדיף? אני נוטה מאוד לכיוון ה Q, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by דודו זר,

תכלס אני משחק רק מנגר במחשב אז אני לא צריך כרטיסמסך חזק אפילו חשבתי על הכיוון של כרטיס מסך מובנה בלוח אם יש לכםהצעות איזה לוח אם לקחת שיהיה בו גם כרטיס מסך נחמד? למעבד intel core 2 due 6550 ו2 גיגה זכרון פנימי או שחשבתי אולי ללכת על הצמד הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L 549 שח GIGABYTE NVIDIA 7200GS 256MB PCLE 191 שח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  24. שלום ברשותי המפרט שנמצא בצד, אני מודד טמפ' עם CoreTemp 0.99.5 בד"כ, לאחר כשעה של משחק התוכנה מציינת טמפ' מקסימלית של 254 מעלות..ברור לי שזה לא אמיתי Everest מציג 5 חיישנים, כאשר ב-IDLE, ה-CPU על 79 ועוד 4 חיישנים על 27(כמו מה שה-CoreTemp מציג) השאלה היא האם התוכנה לא מתאימה או החיישן פשוט דפוק ? ובכללי, מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד הזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.