מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שה CORE2DUO של אינטל הם חזקים יותר מה מהמעבדים של AMD אבל מה קורה במקרה של מעבדים חלשים יותר כגון 3800X2 AM2 ו E6300 או E6400 של אינטל. אני לא מצאתי שום השוואה ישירה בין מעבדים אלו. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי, האם מעבדים אלו הם המחליפים של פנום ואתלון ? לאיזה מעבד מקביל של אינטל הם דומים ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי שזהו בדיוק הזמן, עם השקת המעבדים החדשים של אינטל, להתחדש במערכת חדשה... אבל אז חשבתי עוד קצת. יש לי E6400 שקניתי לפני שנתיים. במקור הוא 2.1Ghz אם אני לא טועה, ואני מריץ אותי על 3-3.2 (3.2 לא יציב כל כך, ייתכן דווקא בגלל הזיכרון). זוהי מהירות מכובדת ולמרות שאין ספק שהמעבדים החדשים של אינטל מציעים שיפור משמעותי - הם גם יעלו (או כבר עולים) ככה. אז חשבתי לנצל את מה שיש לי ולהשתדרג מעט, בעיקר בזיכרון. יש לי 2GB 800 שרצים על ~940. לפעמים המערכת לא יציבה ויש לי תחושה שזה בגלל הזכרונות. אני מעוניין לקנות 2X2GB. שאלה - יש לי שני סלוטים ריקים. האם 2X2GB יכול לעבוד ביחד עם 1XGB ב-Dual speed? ועוד שאלה - אני רוצה לקנות 2X2GB עם ביצועים גבוהים, אבל הזכרונות הישנים כנראה לא יצליח…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חברה אני צריך מהר שתעזרו לי התקנתי עכשיו את המחשב החדש עם הלוח ג'יגהבייט NFORCE 4 הclock frequency הוא על 200 מגה הרץ זה לא אמור להיות על 400? פשוט תענו לי אם לשנות את בביוס ל400 מגה הרץ... תודה!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הביוס סייור http://www.ioss.com.tw/web/English/RD1BIOSSavior.html הכלי שיציל את כולנו מהרס של ביוסים. הבעיה היא שאני לא מוצא את הכלי הזה בארץ, צריך לארגן הזמנות דרך חנויות או פרטי זה דבר אדיר במחיר של כ 20$. ויכול להציל חיים. לכל מי שקינא ב ג'יגה-ביט
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי לוח אם G41MT-D3 GIGABYTE אני רוצה להוסיף דיסק קשיח 1T למחשב חשבתי על Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III http://ksp.co.il/?uin=14740 השאלה עם הלוח אם מקבל SATA 3 והכונן יתאים ללוח אם. ואם הלוח אם מסוגל לעבוד עם דיסק קשיח מסוג SATA 2 או אחד ועם הSATA 3? תודה (אם השאלה יותר מתאימה לפורום כוננים קשיחים אז תעבירו את ההודעה לשם)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו...איך המעבד- Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore והלוח אם- AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? הם טובים?והאם הם יכולים לגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך x1900 gt 256mb?
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת לא מספיק ברורה התכוונתי האם הDUAL תלוי רק בלוח-אם או גם בזכרונות עצמם: Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 זיכרון DDR2 במהירות 667 מה"צ 2 יחידות של 1024 מ"ב DUAL CHANNEL אחריות לכל החיים תיזמונים 5-5-5-15 מול KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 והאם עדיף לקנות 2x1GB מאשר 1x2GB? (אני חושב שכן בגלל הdual, אבל שואל בכל זאת) נ.ב. מה זה הCL?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לציין שזה לא עבור אוברקלוק עבור כפולי ליבה,מה הכי טוב ומשתלם עבור כל אחד מהמעבדים הללו,לא גיימר אך משחק פעם ב.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלו בזמן מאמץ המתקרב ל100%.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
החברה ציפתה לשלוח 7000 לוחת בחודש 1 אבל בסופו של דבר שלחה 10000. בחודש 2 החברה צופה משלוח של 17000 לוחות. החברה צפויה להוציא עוד לוח (רגוע יותר) מבוסס NF4 עד תערכות CEBIT. בנוסף צפויה חבילה של לוח+זכרונות תוצרת G.Skill. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050218PR204.html מקור הידיעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2261
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-