מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה ייעוץ מקצועי ואמין איזה לוח וחברה יותר אמינים וכדאי לרכוש? ASUS או GIGABYTE? אם יש לי כמובן דגם זהה ל- 2 החברות, איזה כדאי לי לקחת, שיהיה עם איכות באמת טובה ויספק ביצועים אמינים וחזקים? נ.ב. האמת היא של- GIGABYTE יש כ"כ הרבה לוחות ל- P35, שלכן לא הבאתי דגם ספציפי, אך אני שואל בהנחה שיש לי דגמים זהים ל- 2 החברות. אני מאוד מודה מראש לכולם. נ.ב. היה לי מספר פעמים ASUS, אך לא GIGABYTE, ואיני יודע אם לרכוש GIGABYTE או ASUS.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצה על לוח אם אני רוכש מחשב עם מעבד AMD2400 xp רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ gigabite 7vax asus a7v8x kt-400 או abit nf7 nforce2 אודה לכם מאוד על המלצותיכם - אושרי דיין
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חברים אני כאן כדי להעזר בכם🙏 התקציב מאפשר לי עד 700 שקלים. רכשתי מעבד 12500 וזכרונות 3200mhz 8×2 שמתי לב ללוח: Gigabyte B660M AORUS pro יש גם זולים יותר של ג'יגה בייט בסביבות ה 500 שקלים אבל מעדיף להשקיע עוד 200 שקלים כדי לקבל איכות חומרים טובה יותר, דעתכם? תודה *עריכה: חשוב לי כרטיס קול תומך 5.1 ואני כרגע שם לב שהלוח הזה לא... לעומת זאת ה Gigabyte B660 GAMING X DDR4 דווקא כן.. יש גם את asus tuf gaming ב760 שח שתומך ב5.1 .. והוא גם מיקרו atx- יתרון
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מחפש מידע\ביקורת\ניסיון\המלצות\קטילות על לוח זה חיפשתי מידע פה בפורם ולא מצאתי משהו מעמיק תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס 3570K. אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב הישן. הלוח הוא DFI Infinity NF UltraII-M2. מבחינת זיכרון 2 סטיקים של 1GB. מה האפשרויות שיש לי היום מבחינת שדרוג המעבד?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם : לוח dfi lanparty ultra-d nf4 מעבד 3200+@2300 כרטיס מסך 8800 gts ספק 550W topower המתחים שאני רואה לאחר שחיברתי את כול החיבורים ללוח כולל mulax ומתח נוסף בצורת fdd הם: cpu 1.49v atx 12+ -11.71v nb+1.5v-1.47 atx+3.3-2.28 ldt bus 1.16v atx +5 -5.05v האם הם נמוכים? או בסדר? ואם לא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
לאינטל יש לוח H67 שעל הנייר נראה מצויין מבחינת המפרט - כולל USB3 , יש 4 סלוטים לזכרון , ESATA + SATA3 , בגודל ATX ....בקיצור כל מה שבונה מערכת מבוססת H67 צריך.. הלוח : http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67CL/DH67CL-overview.htm נמכר במחירים של פחות מ500 ש"ח שמקביל לו של גיגבייט נמכר באזור ה 600.. השאלה עם יש אתו איזה חסרונות (מעבר לבעית בקר SATA2 שידוע..) מול לוחות מקבילים ? *המלצתי עליו למספר אנשים ואני לא מכיר אותו מקרוב..
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח DUAL למעבדי P4 רגילים (לא Xeon). מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כאלו לוחות? כי אני לא מצאתי... ואם כן, סביב אילו סכומים הלוחות הללו נעים? אודה לפרטי חנויות אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה. בתודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה. מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שכנה שלי קנתה לוח EPOX מזד מחשבים דגם : EP-4SGM8I רשום עליו " OVER CLOCKING UP 1000 " בלה בלה לוח מסריח ביותר מבוסס SIS 661 הלוח הכי מגעיל שניתקלתי בו !. המחשב איתו זוחל כמו הפנטיום 3 שלי שיש לי במשרד. לקחתי את כל החלקים של המחשב שלה שמתי אותם על לוח של ECS מבוסס 865 ( אינטל ) המחשב עף . לוח מסריח תיזהרו ממנו ומהחברה הליצנית הזאת EPOX. [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי ,אני מזמין מחשב חדש ... ואיני מעוניין להוציא עוד כסף על כרטיס מסך ,כי אני כמעט ולא משתמש למשחקים כרגע... השאלה שלי האם הלוח הזה סוחב את ויסטה פרמיום כולל ה AERO בצורה טובה ? עפ"י האתר של גיגהבייט הוא אמור לעשות זאת... השאלה איך זה עובד במציאות ?
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד סלרון 633 שהלוח שלו נשרף מה דעתכם לגבי הלוח הזה??? מבחינת יציבות OC ופיצרים ויחסית למחיר??
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובהמשך השנה כרטיס גרפי ,שיהיה כנראה בעל גוף קירור רחב שתופס מקום של שני חריצי הרחבה (כמו Sapphire HD 4870 Toxic למשל). לפי התמונות של לוח האם, גוף הקירור של ה ICH10 chipset (ריבוע הזהב הקטן) נמצא בשטח שגוף הקירור המאסיבי של כרטיס המסך יתפוס. האם יתכן שכרטיס המסך לא יכנס בגלל גוף הקירור של ה-chipset ? אני מניח שאיכשהו הגבהים של השניים יסתדרו, אבל עדיין חושש לפני הקניה. האם יש מישהו בפורום שיש לו תצורה דומה במחשב, או לחלופין מישהו שיכול להעיד שהשניים לא יסתדרו יחדיו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר היה לי ניסיון רק עם ASUS.. אך כששאלתי בפורום, אישרו לי גם את אמינותם של GIGABYTE.. כשציינתי את הדגם שבחרתי (P55A-UD3) אף אחד לא אמר מילה רעה, אבל היו כאלה שהציעו חלופה פשוטה/זולה יותר (גם של GB).. לי לא היה אכפת לשלם את התוספת (הקטנה יחסית) עבור ה- USB_3.0 וה- SATA_6GB/s שבלוח שבחרתי מה עוד שלוח "מקביל" של ASUS י (P7P55D-E / LX) היה עולה לי כ-200 ₪ יותר! עכשיו כשהזמנתי את המחשב (עוד לא קיבלתי), אני קורא ב- NewEgg ביקורות מדאיגות שחוזרות הרבה על עצמן ובצורה חריגה: - ריסטארטים בלופים אינסופיים. - BSOD במיוחד ב- Win7X64. - חוסר תמיכה ב- TurboBoost ו- HyperThreading במקביל. - הלוח שובק חיים אחרי יומיים / שבוע / חודש.. - חריצי זיכרון לא מזוהים.. - חוסר תמיכה ב…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-