מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני משתגע כבר עם המחשב שלי, ואני חייב לשדרג לשני ג'יגה כמה שיותר מהר. אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה, ושיהיו כמה שיותר זולים כי אין צורך ב-OC... העיקר שיתנו תמורה טובה לכסף, וביצועים טובים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא מתכוון לשחק משחקים אלא יותר לעריכה גרפית של תמונות וסרטים והמרות של סרטים. אני לא מאמין גדול ב OC - את המחשבים הקודמים שלי קניתי מתוך מחשבה שאעשה זאת ובסוף לא עשיתי. התקציב למעבד הוא 500 שקל בערך וזה מביא אותי לבחור בין שתי המעבדים הללו.... אני יודע ש AMD זה מעבד אחד פגום אבל זה לא מעניין אותי ממש. מה עדיף לי מבחינת ביצועים גם ליום יום (לא משחק) ולעריכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה העלתי את התוכנה PC WIZARD וזה מה שכתוב שיש לי: General Information : DIMM0 : Empty DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 (RAS 6, RAS 7) : 1024 (Single Bank) Information SPD EEPROM (DIMM2) : Manufacturer : Kingston Part Number : Unspecified Serial Number : 5A187096 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture :…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. הלוח M2N-E של אסוס יתמוך במעבדים מרובעי ליבה של AMD? זה חשוב כדי לשדרג בעתיד. 2. המעבדים הישנים של AMD עם ה90 ננומטר, מה ההבדל ביניהם לבין החדשים של ה65 ננומטר? כי הייתה הורדת מחירים של שניהם אבל אם נגיד תוכלת החיים שלהם יותר קצרה אז הם לא משתלמים כל כך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
זה המחשב שלי Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Serial Number 04FF8039h Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Suppor…
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
החלטתי לכתוב שוב ברור {אמנם שיניתי בשני אבל כבר לא יכנסו אליו} אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן פרויקט שמצריך לוח מיני ATX לסוקט 939 שיחליף את הלוח העכשוי שלי (NEO 4 PLAT ) אני צריך לוח שיש לו יכולות OC ממוצעות ואת התוספות הרגילות שיש ללוח בימינו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אם לא שווה, למה?? תודה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מניח שזה נשאל כבר הרבה אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. יש לי מעבד AMD 64BIT ו - 2*512 של CROSAIR עכשיו הבנתי שבסוקט 939 כאשר יש שתי זכרונות זהים מרוויחים עוד משהו כמו 10%. השאלה שלי היא אם מספיק לחבר את הזכרונות או שצריך להגדיר משהו בביוס?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי זה הדגם P5VD2-MX של ASUS בדקתי באתר היצרן לגבי לוחות אם תומכי קונרו ולפיהם הוא תומך: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 עכשיו, נכנסתי לזאפ וחיפשתי את הדגם הזה, מצאתי את אותו דגם בדיוק, אבל לא רשום שהוא תומך : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=424702 השאלה שלי היא כזאת: הלוח תומך או לא? (אני מתכוון מה שיש בזאפ) זה אותו לוח או שזה אותו שם אבל סוג שונה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-