עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין: 2XG.Skill DDR2 533MHZ 1024MB CL מחיר: 760 או בין 1GB DDR2 (2x512) kit 667Mhz CL5 - Aeneon/Starex/VT series מחיר: 549 האם עדיף יותר זיכרון במהירות נמוכה או פחות זיכרון במהירות גבוהה, והאם KRETON היא חברה מוכרת

2. שאלה : מחפש לוח אשר מכיל את האופציות הבאות תומך מעבדי INTEL עד 45 נ"מ . DDR2 עד 16 גיגה ללא כרטיס מסך ואם כרטיס מסך להשוואה 2 יציאות PCI לפחות 2 יציאות PCIE X1 יציאת PCIE X16 כרטיס קול 5.1 לפחות

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by E-tay,

עכשיו התיזמונים הם 7 3 3 2.5 איך לתחיל להוריד אותם? זה משנה איך אני מוריד<? באיזה סדר...

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. https://wccftech.com/intel-10nm-ice-lake-sunny-cove-14nm-comet-lake-amd-ryzen-3000-cpu-z-benchmark-leak/ א. רואים כי ה IPC של ריזן 3000 עדיף על זה של אינטל הנוכחי. ב. אם ההדלפה הנוספת על אינטל נכונה, אז בעוד שנה בערך כשהם ישיקו את הדור הבא, שהוא משהו שונה לחלוטין וחדש, זה שיגיע ב- 10nm, הוא הולך לשבור מחדש את תקרת הביצועים. איזה שוק מטורף יש לנו מאז 2017, שאפו לכל העוסקים במלאכה.

5. Started by HeroesCut,

יש לי הזמנה של Core i5 עם זכרון של 6GB/DDR3/1333MHZ/KINGSTONE זה שלוש יחידות של 2GB. 7-7-7-24 CL 2GBX3, ראיתי בכמה מקומות שI5 לא תומך בטירפל צ'אנל זה אומר שאני אצטרך לוותר על 2GB??

6. שלום לכם יש לי לוח אם MSI K8N NEO4 MS-7125 VER.1 רציתי לדעת אם יש לי בלוח הזה יציאה של קול שאני יכול לחבר לכרטיס מסך שלי (S/PDIF) כדי שאוכל לשמוע קול דרך היציאה HDMI שיש לי בכרטיס מסך הכרטיס מסך שיש לי הוא GF9500GT + HDMI והוא מחובר לLCD 37 אינצ' רואים תמונה טובה אבל לא שומעים כלום תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by X-Gamer,

???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nirsul,

היי אני בשלבי הגדרת מפרט למחשב עבודה חדש ואני נדרש ל 8 גיגה זכרון. הטכנאי בחנות שעובד מולי בעניין אומר שיש בעייה במתח של הסלוטים ותכל'ס - לא מומלץ להרכיב 8. האם מישהו מכם עובד עם 8 ואם כן האם נתקלתם בבעיות וכמובן מה הלוח + זכרון + מעבד לץשובה מהירה - אודה ניר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by IdoK21,

אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.

12. אחרי שהבנתי של אין לי ממש הצדקה להשקיע בסדרה Z (תודות לחברי הפורום 8) ) עברתי לבדוק את הקיצוניות השנייה - הלוח הכי זול שיאפשר לי לשים את הציוד הנ"ל בתוספת כרטיס קול PCI שיש לי כבר ולכן חייבים סלוט אחד פנוי אחרי כ. מסך שתופס 2 סלוטים. ממה שהסתכלתי אפשר להשיג אותו ב 250-280 ש"ח (במקום כ 600-550 של סדרה Z), וזה מאשר לי לעלות רמה בכרטיס המסך. האם למישהו יש נסיון עם הלוח הנ"ל או הצעות חלופיות ברמת מחיר זו? סיבה אחרת למה לא מומלץ כזה לוח? לא מצאתי עליו ביקורות וגם החברה-ביוסטאר- לא מפורסמת (לפחות בארץ) למרות שנדמה לי שהיא קיימת כבר שנים רבות בתחום. אין לי עניין ב OC, גם לא של כ. המסך או הזכרונות. כרגע אין לי צורך ב SATA3 או USB 3, יש שם סלוט PCI-X X1 שיאפשר הרחבה אם וכאשר אני א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by fim,

הזמנתי חלקים לשדרג את המחשב מארז TASK 3001B לוח ASUS A7V333EA מעבד AMD 1800XP זיכרון OCZ PC3000 256M האם אתם ממליצים לי לקנות גם HSF בנפרד במקום מה שמגיע עם המעבד ??? ושאלה נוספת האם אני צריך בכל מקרה למרוח משחה טרמית בין המעבד למאורר ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום למביני העניין מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל INTEL SHREWSBURY DG965SSCK VGA+L1G+FW+ DDRII800 למשתמש רגיל ?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה של המפרט,אבל אני רק צריך תשובה מדוייקת.<קרובה למדוייקת תתקבל בברכה>. בכמה אחוזים יותר חזק האינטל -E6300 מה-AMD3800X2 ? פשוט הזמנתי את ה-AMD בגלל בעיית תקציב,והמוכר אמר לי שהוא יותר חזק ב-30% .מישהו אחר אמר 15%. אז: 1-בכמה אחוזים הוא יותר חזק? 2-האם מודדים את הכוח של אינטל לעומת ה-AMD רק באחוזים,או שיש מדדים אחרים?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by Omri4u,

איזה לוח מבוסס הציפסט 645dx הוא הכי טוב כיום? ואיזה לוח מבוסס על הציספט i845g הוא הכי טוב כיום? אם אפשר גם השוואה בין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה645dx לבין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה i845g תודה רבה זה דחוף מאוד קונים לי מחשב בעוד כמה ימים תודהז

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by orends,

לפני רגע הזמנתי מחשב, היה שווה? מתוכנן לו OC עד לבערך 2.26MHZ - 2.53MHZ אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים הכי חדישים, תוכנות(שהכי כבדה בניהם פוטושופ), צפיית סרטים והאזנה למוזיקה. המפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 WD 80GB 7200 8M MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 Hercules Gamesurround Fortissimo II Aopen DVD 1648 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W + Thermaltake 80mm smart fan סך הכל: 5,872 ש"ח איך המחשב? אני אהנה ממנו? הוא לא יעשה לי בעיות? תודה מראש! אורן

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by hofshi,

שלום, זה עתה קניתי זיכרון CEON 400MHz DDR עפ"י המלצת החנות. אמרו לי שזהו מבצע מיוחד במחיר עלות (320 ש"ח) , אך מבדיקה כעת אני רואה זכרונות דומים של kingston במחירים נמוכים יותר (270) בחנות אחרת. האם עשיתי טעות? איזה סוגי זכרונות הם טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  20. Started by Jar with me,

שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!

• 17 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by winer100,

למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Ashand,

אני מחפש קירור יעיל ל-Q6600 בתקציב לא גבוה, עד 150 ... בקשר לזכרונות מה עדיף : 4 גיגה של DDR2 667 או 2 גיגה DDR2 800 אין הבדל במחירים...בסביבות 500+ שקל

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 1511,

יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.