עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TheDiesel,

שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?

2. Started by general328,

שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by PCguy,

ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום! אני מתלבטת על סוג של זכרון לקחת לקונרו e6300 ולוח של גיגהביט s3 אני מעונינת בשני גיגה שככל הנראה יבוצעו בהם אובר קלוק בעתיד. SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כפול 2 = 1030 שקלים TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 במחיר של 1235 שקלים או כדאי לעלות קצת ברמה ולקחת את PQI TURBO PQI TURBO 1024MB DDR2 667MHz CL 4-4-4-12 במחיר של 1320 שקלים בתוספת מחיר מועט אפשר לקחת את ה 800mhz השאלה הגדולה היא האם ה סופרטאלנט יספקו אותי או שווה - להשקיע עוד 300 שקלים ולקחת את ה PQI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  5. שלום חברים, מתחילים לצוץ דיבורים על MAC PRO חדש שיושק השנה: https://appleinsider.com/articles/19/02/17/apples-easy-to-upgrade-2019-mac-pro-to-debut-alongside-316-inch-apple-mini-led-lit-6k3k-display אני חושב לעצמי איזה שיפור תהומי הם יכולים להביא לעומת iMac Pro 18c Xeon שיהיה גם קל לשידרוג בעתיד ולא מוצא פלטופורמה מתאימה מבית אינטל, לפחות לא עד 2020. אני מודע לבעיה המרכזית במעבר לAMD והיא התמיכה בTB3, אז חיפשתי ומצאתי שמיתברר שכרטיסי הרחבה של TB3 שנימכרים כיום בשביל לוחות מבוססי אינטל אכן יכולים לעבוד בהצלחה עם לוחות של THREADRIPPER בעזרת מוד קטן בתוכנה. https://level1techs.com/video/where-thunderbolt-threadripper-here-it יש עוד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאור מה שאנחנו רואים בחדשות כבר הרבה זמן, תמיד מדווח על זה ש-AMD תמיד צונחת, המניות שלה צונחות, המשתמשים עוברים לאינטל, ועוד ועוד............ בגלל זה אני פוחד לקנות AMD שלא יהיה לי גב עם תיהיה בעייה, מה אתם אומרים? היא תתפרק? או שהיא תחזור ובגדול?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. למטרות אינטרנט,פוטושופ,סרטים לא OC ולא משחקים אני רוצה לקנות כרטיס של 2GB ובהמשך להוסיף עוד אחד מדובר בזיכרון DDR2 800 יש כמה חברות וההבדל במחירים זניח איזו חברה אמינה ומומלצת Transcend OCZ KINGSTONE

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by amitr,

היי למפרט תלת מקצועי אני רוצה לקנות XEON בחו"ל מתבסס על העובדה שלוחות LGA2011 של אסוס מאפשרים לשים מעבד XEON במקום I7 ללא הצורך בזכרונות ECC. ראיתי באיביי מוכרים 8 ליבות חדש ב 4000 שקל ומשומש 12 ליבות במחיר דומה 1) מה הסיכונים של לקנות מעבד משומש 12 ליבות ? 2)במידה והולך המעבד מכל סיבה שהיא, האחריות של אינטל תקפה ? תחליף לי בחו"ל ? איזה מסמכים אני צריך כדי לממש את האחריות במידה והיא תיהיה תקפה? 3) מדברים על משומש 12 ליבות, במידה ומתגלה שהמעבד מזוייף, האם תיהיה לי דרך להתמודד מול המוכר? מדורג כtop seller אם זה בכלל אומר משו. 4) מה חוקי המכס בנושא? אם אני משלם מכס על משו שקניתי יד שניה ? אשמח לעזרה בנושא. על פניו נראה משתלם יותר לקנות מעבד עם 12 ליבות במחיר נמוך יותר מI7…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by KavKazoon,

היי אני רוצה להגביל מעבד בנייד שלי שיעבוד על מקסימום של 80 אחוז יש איזהתוכנ האו משו לעשות את זה?!! אל תשאלוט למה סיפור ארוךך

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by ORrrr,

האם שווה לי להוסיף ג'יגה זכרון ובכך לבטל את הדואל צ'אנל אבל להרוויח יותר זכרון? האם אני ארגיש הבדל לעומת 2 ג'יגה או שחבל על הזמן ולקנות כבר 2 ג'יגה נוספים למרות שאני לא עובד ב 64 ביט ולהשאר עם דואל צ'אנל, או לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה וגם ככה הדואל צ'אנל לא ממש מועיל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בראיון זה ישבנו אחד על אחד עם עדי יועז, הארכיטקט הראשי של ליבת הביצועים של אינטל וזה שצוותו עומד מאחורי Golden Cove העוצמתית של מעבדי Alder Lakeלכתבה

12. מעוניין להוסיף 2X512 MHZ לזיכרון קים 2X1024 האם ניתן ? לוח ניתן עד 4 GB האם לא יהיו בעיות של 512 מצטרף ל - 1024 שני הזכרונות של קורסייר שני הזכרונות CL2 מערכת ויסטה

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  13. טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי במחשב זכרון PQI 256MB DDR333, שני סטיקים, שפועלים בדואל צ'אנל. אני אומר לכם מניסיון שהדואל כן משפיע, עשיתי מבחני ביצועים ויש שיפור ביצועים בדואל של כ30%-40%, למרות שהמעבד פועל בבאס של 533MHZ בלבד. וכשאני באובר ל3GHZ + Dual, יש הבדל של 50-60% מסינגל בסטוק. לכן אני מתלבט, אם לקחת סטיק אחד של 512MB ולקבל פחות ביצועים מבחינת מהירות (או שלא, בגלל ג'יגה), או לקחת שני סטיקים של 256MB, אבל אז אין אפשרות לשדרג בעתיד [כלומר הסלוטים יהיו תפוסים]. פשוט הזכרון DDR זול מאוד בזמן האחרון ונראה לי שכדאי לנצל את זה , כי יכול להיות שהמחירים יעלו בקרוב. דרך אגב, אם אני אקח 2 סטיקים של 256MB של ADATA וישים אותם כזוג שני בדואל, מה הסיכויים שיתעוררו בעיות?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  15. יש לי זיכרון גיגה DDR2 כמו שכתוב במפרט בצד ימין, עכשיו השאלה,ראיתי בKSP גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ב90 ש"ח, יש לי כבר שני סלוטים תפוסים, האם כדאי לי לשדרג בעוד גיגה? אני משחק הרבה במחשב ואם זה יעזור במשהו? והזיכרון שלי הוא PC5300 אז אם זה יתאים או ירגישו משהו? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by 3p,

הי לבן-דוד שלי יש מחשב ישן עם 256MB זיכרון והמחשב שלו זוחל. הצעתי לו להוסיף זיכרון למחשב ואז נתקלנו בבעיה שאנחנו לא בטוחים מה מתאים ללוח אם. הלוח אם: intel d845bg socket 478 הזיכרון: 256 mb pc2100 (133 mhz) ddr sdram 64 bit אז ככה לפי האתר של אינטל, http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/CS-013126.htm הלוח אם הזה תומך בזיכרון של עד 266MHZ. האם כדאי לו להוסיף עוד זיכרון של 512MB 266MHZ או לקנות שני זיכרונות של 512MB 266MHZ. בנוסף רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שמוכרת זיכרונות כה ישנים. דר"א לקנות מחשב חדש זו לא אופצייה.

17. Started by shedox,

2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by jacko_il,

שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, המחשב שלי - 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB 400 MHz (2x2GB-dual win 8 pro 64 bit כשאני עם הרבה חלונות בכרום אז הוא נהיה איטי, השאלה אם צריך להוסיף עוד ראם (ואם כן, איזה כדאי), או שעדיף לעבור ל ssd, אני מניח ששתיהם יהיהו הטוב ביותר, אבל כרגע זה או זה תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אורח כתב אורח
    Started by אורח כתב אורח,

זכרונות ה-DDR4 החדשים של ADATA יאפשרו לכם לקבל את הביצועים המיטביים במסגרת דור המעבדים הטרי של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/להוציא-את-המיץ-מסקיילייק-עם-זכרונות-ה-xpg-z1/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. Started by slrr,

השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Mingi,

יש לי מחשב AMD 2500 עם זכרונות של סמסונג 256MBX2 DDR 400. ועוד מחשב Pentium 4 1.4Ghz שלם רק בלי זכרונות.. וההתלבטות היא כזאת: להשאיר את המחשב הראשון כמו שהוא ולקנות ב290 ש"ח כרטיס זיכרון יחיד 512MB Kingston DDR 400 או לקנות 2 כרטיסי זיכרון כאלה, ולשים אותם במחשב הראשון שיעבדו בדואל צ'אנל, ולשדרג אותו לג'יגה זיכרון, ואת כרטיסי הזיכרון הישנים לשים במחשב השני... מה לעשות? מבחינת כסף זה לא ביגדיל... השאלה אם באמת השדרוג נחוץ ומשתלם, כי אני לא מתכוון לעשות עוד שיניים.. לפחות לא בזמן הקרוב http://www.fire-pc.co.il/categories.asp?cID=53 זה הכרטיס

• 5 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.