עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני כרגע בתהליכים לקראת קנייה/שדרוג של המחשב שלי ועקב כך אני קורא לאחרונה הרבה מפרטים. הצצתי במפרט של ה asrock H61M/U3S3 וזה נראה על פניו כאילו הלוח הזה תומך בכל המאפיינים של IVB וזאת למרות שמדובר בלוח עם ערכת שבבים H61 אני מתכוון לתמיכה ב PEX3 ולזיכרונות במהירות 1600 אבל מצד אחד באתר רשום תמיכה במאפיינים הללו בזמן שב MANUAL הם לא מוזכרים http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M/U3S3&cat=Specifications קצת מוזר הקטע - מה נראה לכם ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אני מחפש לרכוש מחשב נייח (ככל הנראה ארכוש מיד 2) השימוש העיקרי הוא וינדוס 10, גלישה באינטרנט, אופיס ואולי בצורה מאוד נקודתית שימוש בתוכנת סרטוט כמו solidworks. אין שום כוונה לשחק במחשב. מה שאני רוצה זה מחשב שלא יקרטע ושהתוכנות שמשמשות אותי יטענו ויגיבו מהר (גם אם עמוד האינטרנט עמוס בתוכן או שיש בו סרטון HD). מהנסיון שלי עם נייד של LENOVO עם מעבד I5 , בלי שום כרטיס גרפי מיוחד ו-4GB זיכרון זה לא קרה עד שלא התקנתי SSD. השאלה האם יש בכלל טעם להתעקש על I5 לשימושים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בלוח שלי יש 2 חיבורי חשמל אחד לחיבור החשמל הגדול (ה 20 פינים) והשני הקטן (עם 4 פינים). השאלה היא האם צריך לחבר את שניהם? או שרק הגדול מספיק? ואם אפשר לדעת למה משמש החיבור הקטן? תודה.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. כל חיי הלכתי על INTEL וכרגע אני מנסה את SIS אני לא יודע מה לבחור בין שניהם, הבנתי שלאינטל יש בעיית התחממות וקיפאון בצ'יפסט הזה האם זה נכון, או שכדאי כבר להחליף ללוח של אינטל עם 865 ?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by ed1,

הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by DexoSez,

שלום אני רונה מחשב חדש בעיקר לגיימינג וזה המפרט שלי Sandy Bridge Core i5 2500K + ThermalRight Ultra 120 Extreme, יחידות 1 ₪1115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3182 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 HIS 6950 IceQ X CrossFire 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 2 יחידות, יחידות 1 ₪2251 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3051 ASUS P8Z68-V Z68 Chipset Socket 11…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני וחבר שלי dima243 בונים מחשב חדש ממחשב שזרקו מארז די יפה לוח אם asus p4r800 -vm ואז אח שלי מצא בחדר זרוק מעבד של אינטל ;Dאין לי מידע עליו חוץ מזה שכתוב עליו mmx ותמונה שלו... והתאימות בינהם אז רציתי לשאול מה לא מתאים הלוח ישן מידי או אם חיבור ישן מידי או להפך למעבד יש חיבור ישן....

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי שאלה יש לי על המחשב זיכרון G.SKILL DDR2800MHZ 1024GBX2 השאלה שלי היא למה אברסט מראה לי שמדובר ב 400MHZ זה כתוב בצורה כזו Memory Speed (DDR2-800 (400 MHz שימו לב לסוגריים האם זהו מצב תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by alias,

תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by Bug2000,

רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. היי, אז כמו שבכותרת, מה עדיף? אני יודע שבגלל שעכשיו משחקים לא תומכים במרובעי ליבות, ה-E8400 לוקח בברור, אבל ה-Q6600 עדין לא חלש גם בהם, אז בעתיד, עוד שנה שנתיים, צפויה להיות תמיכה במרובעי ליבות? ואיזה מעבד יהיה עדיף??? אם יש עוד בחינות שאני לא יודע, אז תצינו בבקשה. תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Guns AND Moses,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.... Athlon 64 3200+ (S-939) 1 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ואני מתלבט לגבי הזכרונות....אני לא יודע אם שווה לי להשקיע הרבה כסף בזכרונות בשביל השימושים שלי...שהם משחקים פה ושם מוסיקה ואינטרנט ובלי אוברקלוק אז אני מתלבט בין...twinmos ddr 400 cl 2.5 (2.5-2-4-8( 512MB DDR400 (XMS) Corsair CL2(2-2-2-5) X2 קחו בחשבון שה-TWINMOS חוסכים לי 400 שקל אבל אם ההבדלי ביצועים הם משמעותים אני מוכן להשקיע....

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by nk83450,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403110.0 באם היית קורא את השירשור שלי שסגרת היית מגלה שכתבתי שההסבר באתר לא מובן ולא רציני והוא מתורגם מאנגלית בלי הסבר . זה שיש לחכות 7 מחזורי שעון אז ? האם יותר טוב לבחור ב-DDR3 כמות מחזורים רבה יותר ? או נמוכה יותר ? האם כמות גדולה של מחזורי שעון טובה לתוכנות מסויימות או לא ? אין שום התיחסות לשום דבר ! אז בפורום מקצועי לזכרונות לא יודעים , אז למה לסגור את השרשור ? כדי שאף פעם לא נוכל ללמוד ? יותר מכך ההסבר שאין באתר , הוא לא מתייחס כלל ל- DDR3 רק ל - DDR1 זה לא חוכמה לא להבין ולא לדעת להסביר ובמקום זה לסגור את השרשור , כי לא יודעים

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by makakO,

שלום ! יש לי מחשב די חזק, הנה תמונה : הדבר היחיד שמפריע לי הוא המעבד, איזה מעבד מומלץ להיום? ( עד 600 ש"ח ) אגב, הסוקט הוא 939 תודה

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  15. Started by RaZ^MaN,

שלום, אני רוצה להחליף לוח אם למחשב הישן שלי שעם המפרט הבא: Intel Pentium 4 2.6Ghz HT 1GB DDR ( 400 Mhz) SAMSUNG 80GB IDE והלוח שכרגע קיים הוא INTEL E139761 מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי שמות של לוחות אם שתומכים במפרט ובעלי כרטיס מסך ON BOARD? תודה, רז

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  16. Started by boom!,

המערכת שלי: AMD 3000 512 mb 400 mhz*2 GIGABYTE GA-KNF9 והשאלה שלי, האם אני יכול להוסיף עוד שני סטיקים של 512 מגה, ולהגיע ל2 גיגה? או שזה לא אפשרי על אטלון?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Bose,

איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by Amit Shani,

שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צריך המלצה ללוח אם למעבדי CORE 2 עם ציפסט P965 עד 700 שח

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. היי, במסגרת חיפושי אחרי מחשב שקלתי לקחת Pd 805 עם לוח מבוסס VIA PT880 Ultra / ATI Radeon® Xpress 200. (ה 845 יקר ואני מחפש מחשב זול) איך המעבד הנ"ל יעבוד עם זיכרון DDR? מה תהיה מהירות הזיכרון? מה יהיו הפרשי הביצועים מ DDR2? האם תהיה אפשרות ל OC? וכו' כל מידע יתקבל בברכה.... תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by lcx,

אני בהתלבטויות אחרונות לגביי מפרט למחשב ביתי, (לא OC ולא גיימינג) שאר המפרט: מעבד i5 4590 זכרון 8GB ADATA האר דיסק seagate 1T SSD kingston 120GB קירור i11 ספק seasonic s12g-450w מסך DELL U2414H מתלבט לגביי מארז ותוספת מאוורר שקט למארז. האם הלוח אם שבכותרת מומלץ? (אין לי צורך בלוח אם יקר יותר,חשוב שיהיה חיבור USB3 למארז,SATA3 בחרתי שיהיו 6 חיבורים,HDMI, וכמה שיותר זיכרון שיתופי לשבב הגרפי המובנה במעבד) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The Shark,

איזה לוח אם, מבין השניים שבכותרת, יותר טוב? אני מדבר מבחינת ביצועים נטו. ללא OC ומבלי להתחשב בפיצ'רים. תודה לעונים... ...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by papa duck,

מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני קונה את המעבד הבא מארצות הברית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 ורציתי לדעת אם הוא בא עם משחה טרמית או שאני יצטרך לקנות לו אחת בארץ.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.