מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב.. לפי מה שהבנתי בחיפוש שיהיו ירידת מחירים רק למי שקונה את הקונרו... עכשיו אני מעוניין באינטל(כפול ליבה) קיצר לא עזר לי החיפוש... 1.אז כדי לקנות אינטל עכשיו או לחכות? 2. יהיו ירידת מחירים באינטל? 3. מתי יורדו המחירים? 4. המחירים ירדו בכמה שקלים או שיורידו ממש הרבה? כמה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לא הצלחתי להבין מהו גשר ICH... ומה ההבדל בין צפוני לדרומי? וכן מה ההבדל בין ICH7 או ICH8 או ICH9 ? תודה לכל המפרט בנושאים. בברכה, רפי.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (פמטיום 3 800) שיושב על לוח אם של pcpartner - ואני מעוניין לעדכן לו את הביוס. הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הדגם של הספציפי של לוח האם שלי. אני יודע שזה לוח של pcpartner כי זה מה שרשום לי כאשר המחשב עולה. כמו כן מצאתי את הלוגו שלהם על מדבקה שיש על חריץ ה ISA שיש לי על הלוח (יש לי 1 כזה ו5 PCI ן1 AGP). ליד המדבקה רשומים הפרטים הבאים: C51 D7PSG ועל גבי מדבקה נוספת רשום: 9T205503879T במסך הפתיחה של המחשב רשום גם: BIOS-2M (2K020520C) SUPER 133-SUPPORT SYSYTEM BUS אלה בערך הפרטים שיש לי.... האם מישהו יכול לעזור לי להבין מזה מה הדגם הספציפי של לוח האם שלי? תודה, רם
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פה מחשב שאני אמור להתקין עליו וינדוס הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס לביוס על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהמחשב יקרא מהסי די ניסתי מלא כפתורים ושילובים אבל שום דבר לא עובד יש למישהו מושג איך אני מגיע לביוס ? הלוח הוא של אינטל CA810E ניסיתי לחפש באינטרנט אבל מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש לוח אם מקורי של אינטל DG33BU וזכרון של Kingston-HyperX-KHX6400D2/512 שני זיכרונות של 512 התקנתי כל אחד בבאס משלו הזכרונות הם של 800MHZ כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהם רצים במהירות של 667MHZ ולא 800 כשניסיתי להעלות את המהירות המחשב לא נדלק ונאלצתי לבצע RESET לBIOS העלתי את המתח לזכרון ל1.96V ושנתי ל800MHZ אך כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהוא שוב רץ ב 667MHZ למרות שכתוב לו לרוץ ב 800MHZ יש למישהו מושג מה הבעיה? הלוח אם אמור לתמוך במהירות הזו לדפי הנתונים: זיכרון http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2_512.pdf לוח אם http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GPU RTX 2080. הבעיה שהמסך שלי קצת מיושן ויש לי רק אפשרות לחבר אותו לHDMI ובנוסף יש לי OCULLUS שניתן לחבר אותו רק לHDMI. אני מנסה להפעיל את הINTEGRATED GPU מהBIOS אבל לא קיימת לי האופציה הזו בBIOS שלי. הלוח אם שלי זה AUROS X470 GAMING ULTRA GIGABYTE. הBIOS שיש לי כרגע זה F3, יש כבר F4G או משהו כזה. כתוב שממולץ לא לכתוב את הBIOS אם אין צורך. האם עידכון הBIOS זה כרגע הסיכוי היחידי? או שאוליי כדאי לי כבר להשיג ממיר מHDMI לDISPLAY PORT ולא להתעסק עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://img412.imageshack.us/img412/2487/memtestad9.jpg יש לי 4 סטיקים 2 של 512 ו-2 של ג'יגה
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח asus a8n-slii deluxe והתקנתי היום windows 64 אבל אני לא מצליח להתקין את ה-game port שבא על הלוח מישהו התקל כבר בבעיה הזאת . תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-