עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  2. Started by CreativeX,

האם לוח האם Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P בא ביחד עם כרטיס קול מובנה? בpchardware לא מצויין שהוא בא עם זה, אבל לגרסה הפחות טובה, ה Gigabyte GA-8IP900 Intel 865P יש כרטיס קול מובנה, וזה נראה לי מוזר. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by teh1archon,

שאלה שהיא כנראה קצת מטומטמת, אני תמיד נוהג לקנות כרטיס קול למחשב כי אני רוצה לשמוע באיכות טובה. האם זה עדיין רלוונטי קיום ואם כן מה לקנות (Creative עדיין זבל ככל שאני יודע)? יש לי עדיין מערכת 5.1 מהמחשב הקודם שחבל לא לנצל והיא צריכה 3 כניסות כדי לשמוע בכל 5 הרמקולים. יש לי גם אוזניות עם מקרופון שחבל לוותר עליהם בשביל זה. האם כל לוחות האם היום מגיעים עם כניסות קדמיות ואחוריות? האם יש איזה לוח-אם (תושבת 1155) ו\או מארז מומלץ (אני הולך להרכיב מחשב חדש בעצמי בפעם הראשונה)? בכל מקרה אני לא מוזיקאי ואני לא צריך חומרה להקלטת\עריכת מוזיקה אז אני לא צריך חומרה "מקצועית". תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הרכבתי מחשב לפני כחודשיים עם לוח אם gigabyte x58a udr3 revision 2 ומערכת הפעלה חלונות 7. לפני חודש כרטיס הרשת on board של REALTEK לא זוהה. גם בביוס הכרטיס לא נראה. מערכת ההפעלה מנסה לחפש את הכרטיס ובדרך אני חוטף מסכים כחולים. פרקתי את לוח האם מהמארז ושלחתי למעבדה. הם החזירו לי אותו תוך יום בטענה שהכל תקין. הרכבתי את הלוח אם בבית ואכן הכרטיס רשת זוהה מיידית. לפני שבועיים שוב אותו סיפור. הפעם חפרתי קצת באינטרנט והתברר שהבעיה לא בלוח אם אלא בכרטיס רשת עצמו - בזמן שחלונות 7 עובר למצב SLEEP גם הכרטיס רשת עובר למצב "שינה". הבעיה מתחילה בכך שהוא לא מצליח "להתעורר". חפרתי קצת ברשת ומצאתי פתרון : הדרך להעיר אותו במקרה כזה היא לנתק את המחשב מהחשמל ולנתק סלוט אחד של זכרון ram. עשיתי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by עמירחגי,

http://ksp.co.il/?uin=27898 האם בלוח האם הזה(Z-170A) יש כרטיס רשת אלחוטי? אם לא האם ניתן לקנות כרטיס רשת בחיבור חיצוני?(ללא צורך בהרכבה) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ziva,

בהמלצת פורום מפרטי מחשב קניתי מחשב עם לוח GA-B75M-D2V. יש בידי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128G אך הוא אינו מתאים לתושבת שבלוח. רציתי המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיתאים ללוח הזה. בכלל - הכרטיס Edimax שבידי נראה לי די סטנדרטי, שינו את הסטדנרט שלהם? איך זה שהוא לא מתאים ללוח החדש? אשמח לעזרה זיו

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by chris_u16,

מישהו נתקל בדבר כזה? הלוח הוחלף כבר באחריות, הביוס עודכן ועדיין הכרטיס רשת O/B בכלל לא מזוהה, אין בביוס אפשרות בכלל להפעיל או לבטל אותו והוא גם לא מזוהה בביוס (ברשימה של הקצאות כתובות הIRQ) ???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ccc,

איך אני מתקין אותו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא פעיל? כי רשום לי במנהל התקנים שקוראים לו 1394.. ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  11. שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by shy,

האם מישהוא יכול לתת פה הסבר מה בדיוק הם עושים למי זה טוב האם לתלת מימד? האם זה יכול לבוא במקום כרטיס מסך ? או איך זה מחלק עבודה עם כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום רב, מפרט המחשב שלי : Fractal Design ARC XL Full Tower Intel i7 4790 3.6GHZ MAXIMUS VII HERO CORSAIR VENGEANCE 2X8GB DDR3 1600MHZ PRO SERIES Asus GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E COOLER MASTER V8 GTS Seasonic XP-1000 Platinum 1000Watt Ultra Quiet Power Supply Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional & Champion Samsung 1TBX3 840 Evo-Series SATA III Internal SSD WD 1TBX3 AeroCool Touch-2100 Dual-Bay 5-Ch Fan Controller with LCD Touch Screen ASUS MX279H 27" Widescreen LED ברצוני לדעת האם יתאים לי סוג זיכרונות כגון: Crucial Ballistix Smart Tracer Memory DDR3 1600MHZ 4X8GB ללוח האם שברשותי. אני מאמין שאתם מכירים את סוג הזיכרון הנ"ל אשר …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by mafisto00,

יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by אלול,

יש לי ברשותי כמה כרטיסי זכרון מלאים בתוכן חלקם ללא גיבוי שיום אחד פשוט "נדפקו" והפסיקו לפעול, לא עולים במחשב ולא בפלאפון רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה עושים בכזה מצב, אם יש דרך להחזיר אותם לפעולה , וכן אם יש דרך לשחזר תוכן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avidan28,

בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Bose,

כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  21. שלום כרטיסי קול בלוחות החדשים מגיעים 6 ערוצים ולא 8 זה קשור לויסטה ? כלומר 5.1 ולא 7.1 האם זה קשור לתוכנה ויסטה שעדיין לא הצליחו להגיע עם ויסטה ל-7.1 ? אפשר לראות שעד שוויסטה הגיע כל הכרטיסים היו סטנדרט 7.1

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by MtK,

הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה

24. ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. החוטים שבאים מכפתור הכיבוי הריסט וחוטי ה-LED של האורות. אני יכול לשים אותם בלמטה של הלוח אם בצד שמאל איפה שאני רוצה או שצריך במקום מסוים? אם החסרתי מידע בבקשה תקנו אותי..

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.