מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר שלי dima243 בונים מחשב חדש ממחשב שזרקו מארז די יפה לוח אם asus p4r800 -vm ואז אח שלי מצא בחדר זרוק מעבד של אינטל ;Dאין לי מידע עליו חוץ מזה שכתוב עליו mmx ותמונה שלו... והתאימות בינהם אז רציתי לשאול מה לא מתאים הלוח ישן מידי או אם חיבור ישן מידי או להפך למעבד יש חיבור ישן....
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס וזיכרון 512DDR2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האים אני יכול להוסיף כל 512DDR2 תודה.....
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הלוחות הבאים : FOXCONN 945G7MA-8EKRS2 לבין Asus P5VD2-MX
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ראשית שלום לכוווווולס.....הרבה זמן לא הייתי כאן.....ובכן יש לי מספר שאלות .....יש לי כרגע מחשב שאני אתמקד רק בשילוש הקדוש..... מעבד 4800+ לא AM2 זיכרון GEIL 0NE 1GIGA כרטיס מסך LEADTEK 8600 ULTRA עכשיו שאלתי היא כזאת....האם לשדרג את המעבד הלוח והזיכרון לFX70/72 עם GIGA PQI 800MHZ ולהישאר על ה 6800U או.....שלהישאר עם המעבד הקיים להוסיף לו עוד GIGA (כלומר 2 GIGA)......ולקנות כרטיס 7950 GTX..... מה אתם אומרים חברים? ואם אני מחליט לשדרג את המעבד....האם ה FX72 מצדיק עוד 600 שקל? הבנתי שחוץ מהמגה הרצים הוא עם BUS יותר גדול....זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
היום מצאתי בזאפ E6600 ב 1020 ש"ח. טעות או אמיתי?! http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זכרונות שכתוב עליהם 2.1 -2.3 . האם אפשר להוסיף זכרונות של 1.8 ( למשל ) ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 +3200 SOCKET 939 לוח אם - MSI K8N Diamond כ.מסך - MSI nVidia GeForce 7900GT 1GB של RAM ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל AMD Athlon 64 +4600 Dual Core באותו סוקט.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם והאם אני ירגיש שיפורים משמעותיים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מצא מה לא תקין בתמונה הבאה?? http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19 המחיר!!!!!!!!!!!!!!!!! נחשת נכון! חחחחחחחחחחחחח הלוואי וזה היה עולה ככה באמת או אולי אני טועה וזה באמת מחיר כזה....? יש בחנות הזו עוד כמה דברים עם מחירים ברצפה כמו זכרונות. מה קורה פה??
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 4 זכרונות DDR של 256 כול אחד. האם אני יכול להוריד 2 ולהוסיף זכרונות של 512 או 1 גיגה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה שנתיים+ וראיתי פה שירשור שאומר שזה לוח לא טוב ושהוא מחזיק 3 שנים בערך.. האמת זה קצת הלחיץ אותי....שאלתי האם יש ביסוסים לטענה זו?או אולי זה רק מקריות?יש כתבות מאתרים בחול וביקורות שאומרות שהוא לא לוח טוב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי שתי סטיקים של 512MB של סטארקס DDR2 ו667, אני צריך להחזיר אותם לחנות ביום ראשון והביאו לי 2 TWINMOS עם אותם המאפיינים עד יום ראשון אני רוצה שיהיה לי לבנתיים 4 סטיקים על המחשב וביום ראשון אני אתן לו את הסטארקס.. שאלתי היא זו: אני פשוט מחבר את הטווינמוס? בלי להגדיר משהו או משהו כזה, פשוט מחבר ומופיע במאפיינים של המחשב שלי 2GB?
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש זכרונות למפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus כרטיס מסך Geforce 7300 GT 256 gigabyte זיכרונות ?????? Hark disk WD2500KS Western Digital מארז אופציה ראשונה GIGABYTE Triton GZ-XX1CA ספק כוח ?ZM460B-APS Zalman צורב H22N LG (הכרטיס יוחלף-כנראה באחד הdx10 החדשים) השימוש הוא משחקים+עבודה שוטפת--תהיה התעסקות בoc בהמשך איזה חברה ודגם ספציפי לרכוש (האם ידועות בעיות תאימות עם הp5b dlx) במסגרת התקציב תודה
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שה-965 מתאים יותר ל-OC. כרגע, אני לא מתכנן OC (בעיקר בגלל שאני לא יודע איך לבצע). אבל חוצמזה, יש שינויים אחרים? מהירות לוח? תמיכה ביציאות קול משופרות 7.1. בקיצור, איפה אני יכול ללמוד על ההבדלים בביצועים ובפיצרים בין 965 ל- 945. ולחידוד השאלה, במידה ואני לא מתכנן OC, האם אין שום היגיון ברכישת לוח אם 965?
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37509 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-