מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שידרוג ביניים למחשב. זה הלוח אם היחיד שמצאתי שמשלב PCI-E AGP SATA IDE DDR2 ותומך במעבדי Dual Core עד Quad Core. חיבור הSATA הוא לא SATA 2?? מה ההבדל בינהם? זה לינק מפורט מ Newegg.com http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=13-157-107-02.jpg%2c13-157-107-03.jpg%2c13-157-107-04.jpg%2c13-157-107-05.jpg%2c13-157-107-06.jpg%2c13-157-107-07.jpg%2c13-157-107-08.jpg&CurImage=13-157-107-02.jpg&Depa=0&Description=ASRock+4CoreDual-VSTA+LGA+775+VIA+PT880+Ultra+ATX+Intel+Motherboard+-+Retail ד"א, אם מישהו מכיר עוד לוחות כאלו או לAM2 אני יותר מאשמח לקבל.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המעבד ולוח אתם רואים בצד... והזכרונות הם 256*2 של ספקטק spektek משהו כזה שימו לב שמעבד בא עם קירור חדש... ולא מה שבא איתו אשמח שתגידו לי כמה הכל שווה וכמה כל חלק בנפרד
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - אני ידוע שהביוס(BIOS) נמצא על הלוח אם, מישהו יודע איפה הוא נמצא על הלוח אם ? למה הוא נמצא שם ? ומה המטרה של הביוס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לסדר את המחשב החדש שלי שהגיע בשעה טובה!!! INTEL P4 2.6C 800 BUS GIGABYTE 8IPE1000-L Geil golden dragon 256x2 400 הכל עובד חלק ויפה!!! מומלץ.... לוח מעולה נוח לשימוש וידידותי... אריזה יפה...
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רשום לי בביוס ככה system memory total : 4096mb appropriated : 1408mb available : 2688mb מזה לאן נלקחו 1408MB ולמה זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא מעודכן אז סליחה אם השאלה טיפשית אבל יש לי כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת לעריכת סרטים. האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה? תודה מראש לעוזרים. (המפרט המלא מופיע בפרופיל)
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שתי יצרניות המעבדים המובילות מכינות לנו דגמים חדשים עם כמות חסרת תקדים של ליבות עיבוד שיוכלו לשנות את סדרי העדיפויות בעולם המחשוב כולו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן pentium 4 2000 MHz ויש עליו זכרון 256ddr אני רוצה להוסיף זכרון . הבעיה היא שהיום כל הddr1 הם 400MHZ וכשבדקתי ב everest הוא רושם שהלוח אם asus p4s533-vm תומך רק עד 333MHZ . רציתי לדעת אם זה אומר שהוא פשוט לא יפעיל את הזכרון או שהוא ישתמש בו במהירות 333MHZ. ועוד שאלה קטנה.. לעשות dual channel זה פשוט לחבר 2 זכרונות מאותו חברה ומהירות ביחד? לא צריך להגדיר משהו?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 2100 שח רוצה לקנות בהם לוח אם ומעבד 64 ביט אני כבר מבולבל קשות מהדגמים של amd .אני רוצה מעבד חזק ל oc ולמשחקים וכמובן לוח מתאים ואז נכנס ענין הליבות ניוקאסל וכאלה פתאום נכנס הסוקט החדש (939) לתמונה עכשיו אני לא יודע אם לחכות לסוקט החדש או לא מה עושים תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בעקבות הסיפור הבא יש סיכוי שאני אצטרך לקנות מעבד חדש. איזה מעבד יהיה הכי כדאי לקנות בהתחשב בזה שאני לא מתכוון להחליף חלקים נוספים ושאני לא מעוניין לבזבז סתם כסף? המחשב מורכב מ: P4P800 DELUX, 512 DDR400, RADEON 9200 PRO. המחשב משמש בעיקר לעבודה "משרדית" אבל פה ושם אני משחק גם במשחקים. חשוב לי שהמעבד לא יפלוט הרבה חום כי אני רוצה אותו שקט יחסית. עד כמה שהבנתי מעבדי הפרסקוט פולטים חום רב דבר שיקשה על שמירת השקט. האם זה ככה גם בסדרת ה-E? במה היא שונה משאר הסדרות?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח של biostar (קישור ללוח)http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95 הרכבתי ללוח מעבד של pentium® 4.דגם 631 תושבת 775 .וזכרון של kingston ddr2-667 . השאלה שלי היא האם למרות שהלוח אם תומך DDR2 400/533 MHz האם זה בסדר ,כי כשאני מדליק את המחשב הוא קופא למשך שלוש דקות- או שיתכן שהלוח אם לא תומך במעבד . קישור ללוח אם http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי אני בטיוואן והקיט הזה עולה פה 520 שקל OCZ3P1333LV6GK 6GB 7-7-7 ראיתי באתר קוברה את הקיט הזה ב 785 שקל האם שווה להביא מטיוואן? אני הולך על 12 גיגה שההפרש ב-12 יהיה בערך 500 שקל... האם הקיט הזה הוא טוב? מומלץ? יתאים ל ASUS P6T WS ?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מדגם GIGABYTE G31M-ES2L REV 1 מעבד INTEL E6300 2.8GHZ@3.5GHZ תדר שעון מעבד: 334X10.5 זיכרון נוכחי: KINGSTONE 2 GB 800MHZ כרטיס מסך: RADEON HD4650(SHAPPIRE CORE CLOCK 600MHZ@620MHZ MEM CLOCK 400MHZ@420 MHZ המערכת עכשיו יציבה מאוד אבל ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4 ג'יגה. עכשיו יש 2 אפשרויות: או לקנות עוד סטיק זהה של KINGSTON. או לקנות זוג סטיקים מקצועיים במהירות 1066 השאלה איזה זיכרונות יתאימו לי פיקס, ובזה אני צריך את העזרה שלכם. רשימת זיכרונות מוסמכים מעודכנת של הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-g31m-es2l.pdf יש את הכרטיסים הנ"ל: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Chann השאלה איך הם יעבדו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני הולך לקבל מארז חדש (Enermax Uber Chakra) ספק כוח(Enermax Liberty 400W) זיכרונות (G.Skill 2GB 800Mhz CL5) כרטיס מסך (BFG 8600GTS OC ) משחה טרמית/גריז טרמי( Arctic cooling MX-2) קירור למעבד (Thermaltake Blue Orb FX) ואני הולך להחליף מארז למחשב ישן (יש לי שני מחשבים אחד "חדש" ואחד ישן אני הולך להשים את חלקי המחשב הישן במארז של "החדש" וחלקי המחשב "החדש" במארז החדש) אז רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע ל: מה לא לעשות ,איך להמנע מחשמל סטטי ,איך להמנע מלהעביר חשמל סטטי אל החלקים ואיפה אני יכול להניח את לוחות האם בזמן שאני יעבוד אל התקנת כל שאר החלקים במארזים? תודה, עמנואל. נ.ב. אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט אני מצאתי את הפורום הזה כהמתאים ביותר לשאול בו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://linuxdevices.com/news/NS7109201579.html
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו. המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה. חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל... זה לא יספק אותי.…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
רשום עליה: KTS LITHUM BATTERY
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אנשים... בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD 940BE. אני לא מבין גדול באוברקלוקינג... אבל בהחלט מוכן ללמוד. בהתחלה הסתכלתי על לוח האם הבא: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 אבל אז הבנתי שהוא לא תומך בתכונה שנקראת AAC (או משהו בסגנון) כדאי להשקיע יותר בלוח האם למעבד הזה או שאין הבדלים גם ככה? שווה להשקיע בלוח אם תומך AM3 בשביל תמיכה עתידית? אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם ללוח אם... (אגב אין לי צורך ממשי בתמיכה בקרוספייר) תודה אנשים...
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-