מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום רב בלוח אם שלי יש 3 סלוטים. לא מזמן הוספתי בסלוט השלישי כרטיס זיכרון שלא היה רשום עליו כמה הוא מכיל. בהתחלה הוא לא זיהה את הכרטיס בכלל, אחרי משחק קצר הוא זיהה 64 מ"ב, אחרי שבוע הוא מזהה 128 מ"ב. מבדיקה באוורסט מתברר שהכרטיס הזה מכיל 256 מ"ב, למה הוא לא מזהה את כל תכולת הכרטיס? בשני הסלוטים הראשונים מותקנים 2 כרטיסים כל אחד 128 מ"ב והוא מזהה את כולם. מדובר בפנטיום 3 450 עם כמות זיכרון משתנה, כרגע 384 מ"ב... כרטיס של סמסונג SDRAM. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי כרטיס זיכרון חדש של 4GB זיכרון (של Kingston אם זה משנה) והיום ניסיתי לחבר אותו למחשב, במקביל ל-2GB הקודמים שכבר היו לי. כשהפעלתי את המחשב, השלב של העליה של הלוח אם נתקע עלפני המקום בו הוא מזהה כמה שיכרון יש לו (אצלי זה קורה אחרי שהוא מאתחל את ה-USB). ניסיתי לשם רק זוג מהם ביחד, לשחק עם הסלוטים של הזיכרון ומה לא... המצב הטוב ביותר שהיגעתי אליו היה כשהוא כן הצליח לעבור את השלב הזה, אבל כשהלוח אם סיים לעלות המחשב מייד כיבה את עצמו למשך כמה שניות... מה שכן הכרטיס זיכרון החדש עולה בקלות כשהוא לבד. הלוח אם שלי הוא H55M-E33 של MSI, אחד מהזכרונות הישנים גם של Kingston והשני של Ceon. המתח שדורש הכרטיס החדש הוא 1.5V, וה-kingston הישן גם 1.5 (השלישי לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום.. לחבר שלי יש את הלוח: Motherboard Name MSI KT4AV (MS-6712) רציתי לדעת לפי האתר הזה: http://www.msicomputer.com/product/detail_spec/product_detail.asp?model=kt4av-l האם הAV זה כמו הAV-L, ואיזה זיכרון יתאים ללוח האם הזה? כרגע יש לו 256mb ישנים ddr sdram pc2700.... תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי היום סטיק בודד של: Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK איזה זכרון מומלץ לי לקנות? אני על OC עם E8400 על 4.1 ... תודה , קונה מחר.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היכולת ליהנות מיכולות מעבדי סדרת Ryzen 7000 אמורה להפוך לנגישה הרבה יותר בתוך זמן קצר - עם ההכרזה על לוחות אם ראשונים עבור ערכת השבבים A620לכתבה
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול אבל תנסו לענות לי..... היום פירקתי את הקרור של הכרטיס מסח שלי ובטעות פירקתי גם את המחסה הכסוף הזה של הליבה השאלה שלי היא עם זה פוגע בקרור של הכרטיס ואיך אני יכול להדביק את זה בחזרה??? נ.ב איך צריכה להיראות הליבה של הכרטיס שלי כמו של מעבד?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו פחות לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע יעבוד רק המשחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסםיק זכרון אם היה XP ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני שוקל קניית מחשב חדש שמתי לב שבלוחות אם כשבוחרים במעבד I5 אז יש כרטיס מסך 2500HD של אינטל וכשבוחרים מעבד I7 אז הכרטיס מסך שעל הלוח קופץ ל 4000HD .... למה? זה לא תלוי בלוח? זה תלוי במעבד? מה ההבדל בין כרטיסי המסך הללו ? בהנחה שלא ארכוש כרטיס מסך ייעודי אלא אשתמש בזה שעל הלוח. (אני לא משחק משחקים. רק פה ושם עורך סרטים וגרפיקה) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי
-
בהמשך לשרשור הקודם בנושא, שבו העלתי את השאלה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311868.0 הכרטיס ה- OB מריץ מצויין (ולא מעמיס על המעבד), HD בכל רזולוציה ואת Aero של VISTA ללא בעיה. יכול להיות מעולה ל- HTPC, לידע כללי...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שלי פה http://hwzone.co.il/community/threads/557208-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D#.VKQug3tup_E רוב כרטיסי המסך האחרונים פשוט לא נכנסים ללוח. זה לא כתוב בשום מקום על הקופסא או באתר שלהם, ויש לי צילומים של זה. אסוס ישראל בגדול אומרים לי ללכת לחפש. האם זו עילה לתביעה? לי זה נראה כמו הטעיית צרכן ברורה, לא לכתוב הגבלה לגודל של כרטיס מסך שקול ללא לכתוב איזו תושבת של מעבד יש על הלוח.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ga-x58a-ud3r ואני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך למשחקים מינימום nvidia geforce gtx 660 ואיפלו חזק יותר. האם כרטיס כזה יעבטד על הלוח הזה או כדאי ללכת לקנות מחשב חדש. תודה
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני מרכיב מחשב ללעבודה בתחום עיצוב גרפי מולטימדיה ואנימציה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-