עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilay22,

אמרו לי שהמעבד שלי יכול לתמוך רק ב 2 או 4, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by ofir981988,

אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. שלום :hi: המפרט שלי נמצא בצד ורציתי לדעת אם אני רוצה לשדרג את המעבד נניח ל 4 ליבות של אינטל אם צריך גם לשדרג את הלוח אם נכון? במידה וצריך לשדרג האם זה שווה לשדרג גם את הלוח וגם את המעבד או שפשוט יותר לעשות אוברקלוק? וסתם שאני אדע איך הלוח אם הנוכחי שלי?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נראה לי שכל סטיק צריך להיכנס לאותו צבע החריץ (יש 2 אדומים ו-2 צהובים) אך לא משנה באיזה צבע, נכון ? מדובר בלוח אם גיגבייט GA-965P-DS3P .

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by raYo,

יש לי שאלה. איך הלוח אם של Abit מדגם IS-10. הוא טוב? מה היתרונות שלו? מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by the_lighting,

מה עדיף 6850 או Q6600 ???? לביצועים וOC מה גם ששניהם אותו מחיר בדיוק! מה ההבדל בין 6700 ל6750? שניהם אותה מהירות! עוד שאלה מה המכפלה של כל אחד מארבעת המעבדים הללו?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by ירוןX,

שלום רב, חבר נתקל בבעיה שה־USB הפסיק לעבוד לו לפתע ניסיתי כל דבר אפשרי, לאפס את ההגדרות של ה־BIOS והכל דבר לא הועיל קיבלתי כמה הודעות לא מועילות מה־dmesg של לינוקס, כשחיפשתי מצאתי בעיקר באגים שלא נפתרו ואז החלטתי לעצור את המסך כשמופיעה גרסת ה־BIOS עם הפעלת המחשב ונתקלתי בממצא הבא: על לוח האם מותקנת קושחת BIOS בגירסה F8, כשחיפשתי את הגרסה העדכנית ביותר באתר של Gigabyte נוכחתי לגלות שהגירסה החדשה ביותר היא F4 הדגם המדובר הוא ‎(Rev 1.x)‎‏ 8S661FXM ‏, מעבד 2.6 (לא שזה משנה משהו) תיארתי לעצמי שכל שעלי לעשות הוא להוריד את הגרסה האמיתית מאתר היצרן יחד עם תוכנת ה־Flasher ופשוט לצרוב קושחה אחרת ל־BIOS ואז לאחר הפעלת התוכנה והנסיון לדרגוש (שדרוג אחורה) של הקושחה נתקלתי בבעיה הבאה: …

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Da-Funk,

אחרי יום שלם שהרכבתי לי ת'מחשב הוא מזהה לי ת'מעבד כ K7... גם אם שם11X166.. למרות שה FBS של המובייל הוא 133 (266)... למה הוא לא מזהה אותו כבארטון

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  11. יש לי מעבד 500 מגה הרץ פנטיום שלוש, ורציתי לדעת באיזה סוקט הוא משתמש, והאם אפשר לחבר אותו למחשב מודרני (או אחד מלפני כמה שנים). אשמח לתגובה סופר מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MiGHTyDuCK,

שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by hezi508,

היי לאיזה מעבד שולחני המעבד SU7300 מקביל האם הוא CORE 2 DUO או פנטיום תודה חזי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני צריך לוח אם וזכרונות למעבד phenom ii 1090 (יש לי כרטיס מסך hd4650 ), לא מתוכנן OC ,רמת השקט לא רלוונטית.היציבות היא הדבר החשוב ביותר עבורי . כמו כן חשוב שללוח יהיו יציאות USB3 ,יהא מותאם בחומרה (ולא רק בביוס) למעבדים בסוקט AM3+ (עבור שידרוג עתידי) ועם 4 סלוטים לזכרונות. עבור צרכי אני גם זקוק ל 8gb זכרון. השימושים העיקריים : מולטי טסקינג אינטנסיבי הרצה במקביל של תוכנות המהודרות עם GCC(תחת לינוקס) בעלי זמן ריצה ארוך ,וירטואליזציה של מערכות הפעלה עם VMWARE. הרצה מקבילה של אפליקציות ב COMSOL . אני מתכוון לרכוש מזיגזג, חשבתי על : http://www.zigzag2000.co.il/2p/ GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 …

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  16. ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לתושבת החדשה מבית אינטל - ובנוגע לערכת השבבים המתקדמת ביותר שתלווה אותה באופן ספציפילכתבה

17. האם יש לוח אם עליו ניתן להושיב שני מעבדי פנטיום 4 עם סוקט 478? אם כן, איפה מוצאים?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום לכולם. לא ראיתי פה אף אחד מדבר על הטמפרטורות של המעבדים החדשים של אינטל (65 נ"מ/סדרה 900/סדרה 6X1 וכולי), האם אתם יכולים להבהיר לי קצת את הנושא? בקשר להצעה/שאלה: בעקבות היציאה של המעבדים החדשים של אינטל, קצת איבדתי את הצפון בכל הנושא של שמות מעבדים ומספורם. רציתי לשאול, אם מישהו יכול לעשות טבלה לכל חברת מעבדים (Intel , AMD), עם רשימת מעבדים לכל socket (או לכל טכנולוגיה, או נ"מ)? תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by tronado,

יש לי 2X512 DDR2 667 של OCZ GOLD החדש ו2X512 של חברה פשוטה אני רוצה לעשות DUAL בין שני הOCZ בנפרד מה פשוטים הלוח שלי הוא 945P NEO PLATINUM השאלה שלי לאן אני צריל לחבר כל סטיק כדי שהדואל יהיה עם השני הOCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel כרגע הם ממקומים כל אחד בצבע אחר אחד בירוק אחד בכתום שניהם ראשונים מצד שמאל האם ככה זה צריך להיות? http://overclockers.ru/images/lab/2005/09/07/ms_i/945P-Platinum.jpg

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום קניתי היום מחשב עם q6600 ואני רוצה לדעת איך אני בודק איזה סטפינג יש לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Shualdon,

אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by pixilated,

אני מתלבט בין שני מעבד וזכרונות. המעבדים הם - AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty והזכרון הראשון הוא - DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty והמעבד השני הוא אותו אחד אני פשוט אקנה פעמיים כדי שיהיה 1gb אני יודע שאני יכול לקנות יותר טוב אבל זה מה שהחלטתי... אז אני רוצה שתגידו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים , מה כדאי, ואיך השינוניים מתבטאים. והזכרון פשוט מה ההבדל בין 512 ל1gb תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by guy2007,

שלום רציתי לדעת איך המעבד AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 והאם כדאי לקנות אותו היום? אם לא, מה עדיף לקנות בתקציב של עד 500-600 שקל

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  24. Started by it4chi,

שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. תגידו לי תתחדש, קניתי לוח ומעבד חדשים... לוח Asus P5K מעבד E8400 הכל עובד סבבה, רק שאני קצת לא מבין למה יש 3 חיישנים בשביל המעבד... וגם הטמפרטורה שונה בין הליבות ויש הבדל גדול בין הטמפרטורה של "המעבד" לליבות עצמן, הנה תמונה: מישהו יכול להסביר? וגם האם זה נכון מה שסימנתי שם... כי לא סגור על הדברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.