עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rbu99fm,

אני רוצה לקנות את המעבד P.4 3ghz 800 fsb 512kb Northwood הבעיה שבחנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב יש רק: P.4 3ghz 800 fsb 1mb Presscot - 1100 NIS או P.4 2.8ghz 800 fsb 512kb Northwood -1000 NIS מה עדיף??? אני לא רוצה AMD תודה...

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by ofir123,

שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by TM101,

יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by MentalisT,

שלום אני הזמנתי מסקיי פיסי זכרונות DDR 400MHZ CL2.5 [וזה כמובן מה שיש לי כבר במחשב] עכשיו הם הביאו לי בטעות את אותו זכרון בדיוק רק CL3. האם אני יוכל לשים את 2 הזכרונות ביחד במחשב? [CL2.5 וCL3 ביחד]. תודה לעונים 8)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by קובי 1980,

בשביל מה יש את הכניסות sata בצד האחורי של המחשב בלוח אם ? זה כדי לחבר דיסק קשיח חיצוני או משהו כזה ?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by Moo^Moo,

ניסתי למצוא מידע אצל טום אבל לא מצאתי, בכל מיקרה אם למישהו יש קישור השוואתי או סתם יודע כמה בערך התכונה הזאת משפרת ביצועים... MOOMOO

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. 1.Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory 2.Processor Vcore less than rated minimum המערכת היא : amd 3500 asus a8n-sli deluxe gigabyte 6600gt 2x512MB 400Mhz A-data enermax 425w תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. בזכרון גולדן דרגון קיבלתי איתו 2 מדבקות של דרקון זהב זה הולך על המודול עצמו או על המארז? אם זה הולך על המודול- זה על האחורה של הזכרון או על הכיסוי פלסטיק לצ'יפים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום רכשתי (והרכבתי) במחשב פינת עבודה/שרת סרטים שלי, לוח אם מסוג Gigabyte EP35-DS3P REV 2.1. יש לו 6 כניסות SATA צהובות כאלה, ועוד 2 סגולות. משום מה, רק 4 כניסות מתוך 6 הצהובות, עובדות. השתיים הכי שמאליות, לא מגיבות. שתי הסגולות, אגב, עובדות. יש למישהו פיתרונים? תודה איתי http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2747 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש

13. Started by danielbr,

המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: p4 d820 (כפול ליבה מהירות 2.8MHZ) לוח אם: p5w hd delux זיכרון: 3g ddr2 800MHZ כרטיס מסך: ati hd 5770 כמו שאתם רואים המעבד כבר חלש ויוצר צוואר בקבוק. אין לי הרבה כסף התקציב לשידרוג המעבד הוא מקסימום 850 שקל. חשבתי להחליף למעבד Q9550 שיחזיק לי עוד כמה שנים ואז אני כבר אחליף לוח אם מעבד וזיכרון. השאלה האם כדאי להשקיע בכזה מעבד יקר או לבחור מעבד פחות טוב? ד"א השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים וסרטי HD (שכבר לא עובדים אצלי) עד עכשיו שרדתי עם המעבד הזה רק בגלל שהוא עובד במהירות 3.8GHZ.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. יש לי לוח אם ASUS P5K והציעו לי זיכרון kingston 1066 240 pin cl7 מאוד הפתיע אותי ה CL 7 האם יש כזה דבר והאם אתם יכולים להציע לי זכרון במהירות 1066, או שעדיף בכלל 800 ואיזה חברה לבחור

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by factor,

לוח אם ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? GIGABYTE למפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by Dwhore,

שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  17. לאחר הסתכלות מהירה בתוכנה EVEREST מצאתי את הפרטים האלה, והם עוררו בי חדש...: למה התדר של שמעבד שונה ממה שהוא אמור להיות?! Field Value CPU Properties CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550 CPU Alias Yorkfield CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz CPUID Revision 0001067Ah CPU VID 1.1000 V CPU Speed CPU Clock 1999.8 MHz (original: 2833 MHz) CPU Multiplier 6x CPU FSB 333.3 MHz (original: 333 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:10 תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  18. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by valorien,

לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  21. דבר ראשון תודה רבה למגיבים!!!! אני מתכוון לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה את אחד מאלה רק אני לא בטוח מה יותר טוב... מה לדעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by skuki1,

אהלן! יש לי ויכוח עם חבר. אני רוצה לקנות לי זכרונות חדשים ויש לי אינטל. אני טוען שכאשר הזכרונות באינטל עובדים בDUAL הם נותנים שיפור ביצועים יותר גבוה לעומת AMD מי צודק? אפשר באחוזים?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by eddie_b,

מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by sagg,

שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by Omri-z,

כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.