עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BigDragoon,

רציתי לדעת איזה זכרונות של 2 GB, הכי משתלמים למחשב חדש עם OC? ולמחשב חדש ללא OC? תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני עובד כרגע על מפרט מחשב עבור מעבד E6600 שקניתי והתחלתי לחקור קצת על זכרונות. אני מחפש לקנות 2GB של זכרון בטווח מחירים של עד 800 ש"ח. עכשיו, במאמר שקראתי כאן: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 הבנתי שבcore2 יש בעייה שקשורה לתזמונים כמו שהיה למעבדי AMD בזמנו, ובגלל שהFSB עובד ב1066MHZ אז זכרונות של 553x2 הם אידיאלים עבורו וזכרונות מהירים יותר יכולים אפילו לפגוע בביצועים בגלל שהם לא מסונכרנים. גם מבחני הביצועים מראים נפילה בביצועים ב667MHZ ואפילו ב800MHZ השיפור אינו משמעותי. השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה מדוייק? מבירורים בזאפ ראיתי שמחירי זכרונות במהירות 667MHZ כמעט זהים לזכרונות 553MHZ ולכן רצ…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by mz155,

השאלה נמצאת בכותרת.. ואמרו לי שזה אחד הדברים החשובים במעבדים.. אז למה ללאינטל יש לפחות 2mb אם לא 4 ... ולamd יש רק 1 ובכל זאת אומרים שהם כמעט שווים?

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Aviad6,

האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

לפי מה שהבנתי הפירוש של זה זה ננו מטר או משהו כזה.. זה קשור לתהליך יצור זה כל מה שאני יודע.... מה זה באמת? וחיפשתי בFAQ והאמת שלא מצאתי P:

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. מעבד Octa-Core (מעבד בעל 8 ליבות) של AMD-ATi ריבוי הליבות במעבדים הראשיים היא המצאה שדחפה ותמשיך לדחוף את הסטנדרטים של הביצועים כלפי מעלה. יכולת העיבוד המקבילי של מעבדים מרובי ליבות יעילה ביותר עבור משתמשים שמרבים להשתמש בכמה תוכנות כבדות בבת אחת או לתוכנות אשר מנצלות את ריבוי הליבות לצורך הפקת ביצועים טובים יותר. מעבדים בעלי שתי ליבות עיבוד כבר נפוצים מאוד (מעבדים כגון Athlon X2, Pentium D ו-Core 2 Duo) ואף מעבדים בעלי 4 ליבות מתחילים לכנס אל השוק, אך כנראה זה לא מספיק. כבר במחצית הראשונה של השנה הבאה AMD מתכוונת להוציא לשוק את המעבד-Shangai, מעבד המבוסס על שיפור מיקרוארכיטקטורת ה-K10 ומיוצר בטכנולוגיית ייצור של 45NM. נפח זיכרון ה-Cache L3 ומהירות השעון של המעבד יוגדלו.…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם למחשב P4 2.4Ghz אני מחפש אחד חדש במחיר הכי נמוך לא מעניין אותי פיצ'רים העיקר המחיר. מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  9. טוב אז ככה, אחרי שהתברר לי שהזכרונות שקניתי עם המחשב, עבדו עליי ורק המדבקה היינה 800 והזכרונות הם 667, אני הולך להכינס באמא של המוכר ולקחת את כספי בחזרה. את הזכרונות החדשים שקניתי לפני שבועיםם (קינגסטון 2 סטיקים של 512, ddr2 800mhz, 5-5-5-15, אני ימכור. ועכשיו דודים באים מארה"ב וזה הזמן לקנות זכרונות עם תזמונים יותר טובים. אז אם אתם יכולים לעזור אני ישמח, עדיפות לחנויות מאיזור לוס אנגל'ס. אני חושב להזמין את אלה, בשל מחירם המדהים- http://shop2.outpost.com/product/4967891?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או אלו- http://shop2.outpost.com/product/5027495

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  10. אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by esaly,

אהלן! האם הירידת מחירים שמתוכננת ל22 באפריל תהייה משמעותית? ולאיזה דגמים היא תהייה מכוננת?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  13. רצ"ב מפרט בבניה: 1. מעבד: E6600 + 2G DDR2 667 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400 שימוש עיקרי: מחשחקים בנוסף ללימודים ועבודה. שאלתי לגבי המעבד: 1 האם ההבדלים (עפ"י Benchmarks ואו מדדים אחרים) מצביעים על הבדלים גדולים בביצועים בין E6600 ל E64XX ? 2. האם המחיר של E6600 אמור לרדת לאיזור של AMD6000+?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב AMD X2 3800. האם הלוח אם ASUS M2A-VM (AMD 690G) - mATX מומלץ? אני צריך כרטיס מסך טוב O.B (למשחקים פשוטים) ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לO.C. הבנתי שהX1250 יותר חזק מה6150... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. בחנות ברעננה ממש ליד ביתי ברחוב אוסטרובסקי אמרו לי שהם לא עוסקים עם AMD כי השירות שלהם גרוע. נאמר שלוקח הרבה זמן להחליף מוצר וכד'. נשמע גם שהשירות של אינטל מצויין. האם עליי לשקול מחדש רכישת מעבד AMD? תודה

• 60 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by dkfir,

קיבלתי e6600 ואני צריך להשלים את המפרט. המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 3 ,אז אני ממש לא סגור על כל המפרטים החדשים. אני מבקש עזרה לגבי לוח אם. הכי חשוב זה האמינות, לא צריך OC. אני לא סגור על מה עדיף - כרטיס מסך on board או לא. תקציב של עד 1000. תודה .

• 7 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.

• 6 תגובות
    • 461 צפיות
  18. יש לי לוח P5GL-MX של אסוס עם 256*2 DDR400 + סטיק של 512. ברצוני להוסיף עוד סטיק של 512 מגה כדי שגם זה יעבוד לי בדואל צ'אנל עם הסטיק שיש לי כרגע. וגם להרחיב את הזיכרון במחשב. באילו שיפורים עיקריים אני ארגיש?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. מבקש המלצה למפרט בבניה: 1. מעבד E6600 + לוח DS3 2. זיכרון 2G (???) 3. כ"מ : EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400W מיועד בעיקר למשחקים , כמו כן מתוכנן OC

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  20. לוח אם DFI NF4 sli-dr כרטיס מסך ati X850 PE מעבד אמד 64 4000+ בשביל משחק כבד אפשרויות 2*1024 תדה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by Lmagus,

שלום, אני צריך המלצה על מעבד שטוב למשחקים, חשבתי על E6600 אבל הציעו לי אופציה זולה יותר של AMD: X2 5600/ X2 6000, מה דעתכם? מה יותר טוב לקנות?

• 14 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Abiotic,

אני מרכיב לעצמי מחשב חדש קניתי זכרון של patriot ddr2 800 2gb ו 8800GTS 640mb oced אני קונה e6600 ואני לא ממש מבין בלוחות אם של היום לכן אתם כאן תודה

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idan_20,

כל מי שיודע מה זה OC מכיר את הלוח P5B DELUXE לצערי הלוח יקר מידי לתקציב שלי ואני מתלבט כרגע בין AB-9 PRO של ABIT ל- GIGABYTE GA-965P-DS3P נראה שללוח של ABIT יש מערכת קרור רצינית יותר אבל לא ממש שמעתי הרבה על הלוח הזה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  24. Started by benma,

האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by McMerc,

Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.