מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש דרך לזהות לוח שיש בו כרטיס מסך מובנה לפי השם שלו?
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte 965p s3 והתעקמו לו הפינים של הסוקט מכירים מישהו שיכול לסדר כזה דבר (אם זה בכלל אפשרי)
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בגיירו' מוכרים רק פי.סי צי'פס ועלית ברוזטק מוכרים רק אלברטון :'( :'( :'( איזה חברה טובה יותר ? כי הבנתי שהיו בעיות גם עם הלוחות של ALBATRON עם הקבלים וכו' ...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש הבדל במהירויות של 800Mhz ו667 Mhz? אינ לא עושה OC... וזה אותה חברה... ואותה סוג.... ועוד שאלה: איזה לוח אם יותר חזק? P35-S3 או וP5K ובכמה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אם אני לא מתכנן OC.. יש הבדל ביניהם? כי אם אין ככה אני קונה את האסרוק וחוסך 200 שקל.. ד"א אין איזה בעיות עם הלוחות של אסרוק של למשל הרבה אנשים שמחזירים את הלוחות כי הם פכומים או בעיית איכות או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3647 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 חוץ מהמחיר יש הבדל משמעותי בין קינגסטון לקורסאיר?מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהסתכלתי אל כל מני לוחות ראיתי שיש חלק שכתוב שהם תומכים ב ddr וראיתי חלק שכתוב ddr sdram כמו pc3200 וכאלה. אז רציתי לדעת אם יש הבדל? אני יודע שיש הבדל בין ddr לddr non ECC ,שהשני זה בלי זיכרון נוסף לניפוי שגיאות אבל בנ"ל אני לא יודע...... ???
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
סליחה אם זה לא קשור לפה אבל לא רציתי לפתוח את זה סתם בפורום אחר S: לחבר שלי יש מעבד intel pentium D 2.8 ghz ואני מתכוון לקנות intel dual core e6300 1.8 יש הבדל?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יגה של זיכרון במחשב AMD 3200+ . שאלה שמעניינת אותי האם אני יוסיף עוד 512 מגה יורגש הבדל כלשהו במחשב ברמת הביצועים והמהירות או שנכון להיום זה ביזבוז ולא יהיה שום הבדל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי המלצה שקיבלתי פה אני רוצה להוסיף שני כרטיסי זכרון של 512 DDR2 667 כרגע יש לי שניים של AENEON וראיתי שבKSP יש זכרון של חברת קינגסטון ושל סמסונג המחיר לא זהה.האם יש באמת הבדל בין החברות ששווה לשלם עבורו עוד כסף?(אני לא מתכוון לעשות OC)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש הבדל בין יכולות ה- OC של 5200 ו- 5300? כמו כן, אם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין 8400 ל-5200, כי לפי הנתונים זה כולה 500mhz..? ושאלה אחרונה, בכמה קלות, אפשר להגיע עם קירור טוב ל- e5200, ליכולות של e8400..?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
קניתי עכשיו זכרון g.skill fx 512*2 ועשיתי השוואה בין הזכרונות ולא נראה לי שיש הדבל גדול תנו את דעתכם... התמונות http://www.mytempdir.com/599603
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב שמבוסס על קונרו 6300 לא הולך לבצע בו שום OC בעתיד האם יש הבדל במהירות שהמחשב יפעל עם לוח מבוסס 945 (asrock conroeXFIRE) לבין לוח מבוסס 965 (MSI 965P)? ובכללי מה ההבדלים בין סוגי הצ'יפסט האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-