מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני שלב אחד לפני הקנייה של אחד מהמעבדים הנ"ל. אני תוהה האם להשקיע 1800 או 3,000. מה לדעתכם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי, השמות על הכבלים ליציאת וכניסת אודיו במארז שלי (HJA-7610 של KSP) שונים ממה שיש על לוח האם (ASUS M2V-MX). עזרו לי להתאים מה הולך למה: חוטים: mic bias mic in GRD GRD L IN L OUT R IN R OUT בלוח: mic2_L mic2_R HP_R Jack Sense HP_L HP_HD mic2_JD Presense AGND תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם אני מכוון לאיזור ה- 250 שעון זכרונות ומעבד, אז אילו זכרונות שווה לי יותר לרכוש - 800 ולהמהר אותם, או 1000 כמו של OCZ\G.Skill?
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מבין השניים...?? הצרכים הם בסיסיים אינטרנט הורדות אימיול וסרטים המחיר בערך אותו הדבר. יעבוד עם AMD 3800 dual 65w
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם: 1. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 2. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים ומלא רשמו שהציפסט של VIA K8T890 לא תומך בכלל בתכנולוגית ה AM2 X2 DUAL CORE האם זה נכון? מה קורה שם בדיוק ולמה רושמים שהם כן תומכים ? אפילו שזה מה שמכרו לי? מישהו יודע מהסיפור?
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרוא http://www.hardwaresecrets.com/article/145/1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
בעקבות ריבוי שאלות על לוחות אם הוחלט לרכז קישורים רלוונטיים והסברים על החיבורים השונים בלוחות האם. לוחות אם - הסברים על החיבורים השונים – וקישורים רלוונטיים. הקדמה : לוח האם הינו החלק המקשר בין כל החלקים השונים במחשב שלנו, בלעדיו המחשב לא קיים אלא אסופה של חלקים. יש חשיבות רבה להתאמת הלוח לסוגי הרכיבים השונים המתחברים אליו – ללא התאמה זו המחשב עלול לא לעבוד כראוי או לא לעבוד בכלל או לא להוציא את המיטב מהרכיבים. לכן חשוב שתדעו איזה רכיבים יתאימו לכם במידה והחלטתם לקנות מחשב או לשדרג. תוכן הענינים: 1.סקירת החיבורים השונים על הלוח. 2.לינקים לאתרי היצירניות הגדולות. 3.השוואת לוחות\מידע על כל לוח באתרי היצרניות. 4.פורמי התמיכה הרשמיים של היצרניות. 1. סקירת החיבור…
-
- 13 תגובות
- 39.2k צפיות
-
-
-
ישמש לתוכנות תלת-מימד כגון maya 3dmax maxwell render וכו' תקציב מחשב 6k בערך (כרטיס מסך qudro ) תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
ראיתי שרצות ברשת כתבות על ירידת מחירים למעבדי אינטל וAMD שהולכת וקרבה.. ופה באתר פרסמו שזה יקרה אחרי ה 20 לחודש. אז הרמתי טלפון למקור מוסמך.. והוא אישר לי שב 23 המחירים ירדו.. (לפי מה שניראה ב 40%) אם התרד הזה מיותר לחלוטין תמחקו ;D .. רק רציתי לשתף אתכם בתור אחד שבונה על קונרו דנדש
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מקור: http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=n&NID=1320 אני זוכר השקה לשוק הביתי ברבעון השלישי, מעניין מה קרה דחו
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מארה"ב מעבד חדש של אינטל. השאלה שלי היא כזאת: אני מתכנן OC, ולכן אני צריך מעבד טוב. אומרים שהE4300 יותר טוב לOC, אבל התדר שלו הוא רק 800MHZ בניגוד לE6300 שהתדר שלו הוא 1066MHZ. 1)האם זה משמעותי? אני פשוט מאוד לחוץ בתקציב, ואין לי בעיה לחכות לירידת מחירים. בירידת מחירים, אינטל תוציא מעבדים "חדשים" באותו שם רק עם 20 בסוף [דוגמא : E6320] 2)מה יהיו ההבדלים בין המעבדים הרגילים לחדשים? 3) מה יהיה ההבדל בין E4300 לE4400 והאם כדאי בכלל לקנות אותם? 4)מה לקנות? E6300 או E4300\\E4400 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-