עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html אופרטון 144 רק 111$ !

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by תמיד מחייך,

אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by veredaniel,

לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by arkzai,

מתי כבר ישיקו את המעבדים החדשים והאם תהיה ירידת מחירים של הQ6600 ? כי אני כבר מת לקנות מחשב חדש.

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. הבנתי שצפויות ירידות מחירים בחודש הקרוב, ואולי מישהו פה יוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. כמה זמן יקח עד שנרגיש את הירידה פה בארץ? 2.הבנתי שהמחירים שכולם בונים עליהם הם רק לספקים, מה יהיה ההפרש לדעתכם פה בארץ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Esparco,

ראיתי שרצות ברשת כתבות על ירידת מחירים למעבדי אינטל וAMD שהולכת וקרבה.. ופה באתר פרסמו שזה יקרה אחרי ה 20 לחודש. אז הרמתי טלפון למקור מוסמך.. והוא אישר לי שב 23 המחירים ירדו.. (לפי מה שניראה ב 40%) אם התרד הזה מיותר לחלוטין תמחקו ;D .. רק רציתי לשתף אתכם בתור אחד שבונה על קונרו דנדש

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by ThePinkPanther,

/אין פרסום בפורום/ - עריכה של amiram 1500 שקל יכול להיות שיש בעוד מקומות,אבל לא ראיתי (זוהי סתם ידיעה לאוהדי AMD כמוני)

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. טוב אז יש Q6600 Kentsfield - G0, אמור להיות היותר מוצלח בקבוצה ל-OC לא שיש לי תוכניות גדולות, משהו סביב ה-3Mhz גג, 1. לוח מומלץ עמיד ל-OC ותומך SLI ? (רצויי עד 1000 ש"ח, אבל אם יש משהו יקר יותר שטוב משמעותית אני פתוח להצעות...) 2. זכרונות, נראה לי 2X2GB במחיר סביר שיעמדו ב-OC המדובר... ? צפי לכרטיסי מסך : 8800GTS X 2 או 8800GT X 2, ישמש גם כ-HTPC המלצות יתקבלו בברכה.... הערה : עד כה ראיתי סקירות על ה-ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI ATX, נראה לא רע אבל קצת יקר. תודה רבה גל

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?

14. בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. לאור הדחיות בהוצאת מעבדים חדשים, האם משהוא קרא מידע בדבר ירידת מחיר ל i7 ב 2 3 חודשים הקרובים?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה

20. Started by yakir8,

שלום עם איזה תכונה אני יכול לדעת מה הדגם של הלוח אם של חבר שלי פשוט אני מפרמט לו ואין לו דריבר אליו ואני רוצה להוריד לו אותו.... תודה מראש

21. שלום רב! יש ברשותי כרגע : 2GB kit (1GBx2) DDR2 PC2-6400 4-4-4-12 UNBUFFERED NON-ECC DDR2-800 2.2V SLI-Ready 128Meg x 64 וברצוני להוסיף עוד 2 סטיקים של : TWIN2X2048-6400PRO קורסאיר 5-5-5-12 t1 האם הזכרונות יכולים לעבוד יחדיו בהרמוניה ללא התנגשויות?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. יכול להיות שאני ישדרג תמחשב שלי בזמן הקרוב אבל אני לא רוצה שימחקו לי הנתונים והוינדוס המקורי!! בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  23. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. עם ריבוי האפשרויות של מעבדים לוחות אם וזכרונות שונים, האם יש אתר שבו אני אוכל להכניס לו משתנים שונים או דגמים שונים והוא יבדוק לי התאמה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.