עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם כל התכונות המדהימות והאדירות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? או שהשני הוא משהו אחר לגמרי ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Radioheadz,

שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by psycho killer,

שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Shalonrn,

אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by elyran,

אהלן חבר'ה, אחרי הרבה שנים שלא התעסקתי בחומרה של המחשב, אני מתחיל להרגיש באיטיות שלו לאחרונה, ורציתי להתייעץ עם מביני דבר על שדרוג, בעיקרון אני מעוניין להחליף את הלוח אם והמעבד, ולעבור ל-team intel, אחרי יותר מעשור שהייתי ב-team amd מצורף המפרט הנוכחי, כמו כן גם מפרט של הספק כוח: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3078787/1.png https://dl.dropboxusercontent.com/u/3078787/2.jpg אני עושה שימוש מאוד כבד במחשב, אני מעצב גרפי במקצועי, ולא נדיר למצוא אצלי את פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואפטר אפקטס פתוחים במקביל ועם קבצי עבודה כבדים התחלתי לחקור קצת, ואני שוקל לקנות את הצמד הזה: לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13440 מעבד: https://www.ivory.co.i…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Tomshay,

אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Evyatar1620,

דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. שלום! אני אשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב (יותר נכון אקנה חדש). אני בעיקר רוצה להפעיל את המשחק FSX בצורה הטובה ביותר שאוכל- שהמשחק ירוץ חלק. הייתי רוצה את ייעוצכם בנושא- 1. עד כמה המעבד קריטי בנוגע למשחק הזה (הסימולטור הכבד ביותר)... שמעתי מצד אחד שהכרטיס מסך הכי חשוב ומצד שני שהמעבד דווקא הוא העיקר במשחק הספציפי הזה...? 2. איזה מעבד עדיף - כפול ליבה או מרובע ליבה ולמה? 3. מה ההבדלים בין הQ6XXX ל- Q9XXX... אני לא מתכוון לשות OC. אז אשמח לקבל הצעות והמלצות למעבדים!! תודה רבה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by AppleJack,

לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ ! מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו... גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל. יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?

13. קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. יכול להיות מצב שיהיה יותר כדאי ליקנות אינטל ואינטל תיהיה יותר טוב מAMD בשנה וחצי הקרובות?

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  16. היי יש לי לוח P4GD1 של ASUS זה לוח PCIE עם לסוקט 478 עם ציפסט 915P התקנתי 256MB כפול 2 בשני הסלוטים הכחולים. והתכנה מראה שהם עובדים במהירות של 200 במקום 400 או אפילו 800 ב DUAL, היא לא אמורה להראות 400 או 800 MHZ? מצורפת תמונה. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by itaysk,

הוא מבוסס NFORCE 2 אבל באתר של החברה לא כתוב כלום על DOUL CHANNEL DDR...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nush,

אני מסתכל דרך ה EVEREST והוא רץ רק על 2000MHZ הגיוני? במאמץ הוא מגביהה תקצב או משו?

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  19. כי שמעתי שזה המון ללוח אם..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  21. P5B Deluxe http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=344

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. יש לי לוח אם Asus P4T533-C והיה לי מעבד פנטיום 4 1.8 כששמתי מעבד 2.4 פתאום אין תצוגה במסך כשהחזרתי את המעבד הישן אותו דבר אין תצוגה החלפתי כרטיס מסך כלום!!!! ואני שומע את ההארד וכל הדברים עובדיםמה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. ב KSP מוחרים את ה 3800+ הכפול ליבה ב 1590 וב IQPC4U ב 1670 (ירידה של כ 100 שקל) זה לא הירידה שאמרו שתיהיה אבל המחיר יורד (ה AM2 ירד ל 1700 - 1800 למרות שהוא אמור לעלות אותו דבר כמו הישן גם זאתי ירידה נחמדה)

• 10 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.