מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי לאחר המהרה למעבד אני מעוניין לבדוק תקינות טמפרטורות לאורך זמן, אני מנטר עם HWMONITOR, לא הצלחתי למצוא ברשת את הטווח טמפ שנחשב תקין למעבד, באתר יצרן (http://ark.intel.com/compare/33910) מופיע TCASE 72.4 מעלות שאינני יודע למה הכוונה. אשמח אם מישהו מכיר ויודע מהו הטווח התקין למעבד החל ממנוחה ועד מאמץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת דגם :}
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כחלק מהבדיקות שלי לביצוע OC טענתי את ערכי ה-Fail-Safe defaults ומאז נעלמו לי חלק מההגדרות בדפים שונים של ה-BIOS. גם טעינה של Optimized Defaults לא עזרה. איך ניתן להחזיר את הערכים הקודמים? תודה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SSD סאטא 3 6ג"ב, והלוח אם שלי תומך ב3ג"ב. בשביל זה בלבד לא הייתי חושב על לוח אם אחר, אבל הבעיה שלי היא שחסר לי יציאה אחת לחיבור סאטא נוסף שאני צריך, וכרטיס סאטא 3 עולה כמחצית ממחיר לוח אם, כך שאני שוקל להחליף את הלוח אם שלי, ובפרט שהוא לא תומך ביואסבי 3. הייתי מעונין לדעת באיזה לוח אם אתם ממליצים, בהנחה שאיני משחק משחקים, יש לי וינדוס 7 אולטימייט, ומעבד i5, וזכרון DDR3 666.7, uאני משתמש במחשב לגרפיקה פוטושופ אילוסטרייטור וכדו'. הלוח אם הנוכחי שלי: ASUS P8H61-M LX א. האם החלפת לוח אם זה מסובך? ב. האם זה יצריך החלפת ספק כח? ג. ושאלה אחרונה - האם כדאי לקנות בחו"ל כגון באיביי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל לראות שהכל תקין ב-100%.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש את ABIT AW8 (955X) s775 או Gigabyte GA-8I945P-G מה עדיף?? והמחשב dd2 667 DUAL CHANEL וכרטיס מסך ה7600gs ובכלל אני לא מתכנן oc אז אתם חושבים שהלוחות בכלל יתמכו ב667 או שעדיף כבר לקחת את ה533 ויחסוך קצת כסף
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים מחשב ישן שלי מודיע על בעיית זיכרון ע"י שלושה צפצופים בהדלקה. מאחר שנסיונות רבים לנקות את כרטיס הזיכרון והתושבת לא הצליחו, אני שוקל לקנות זיכרון חדש. הבעיה היא שמרוב שלוח האם ישן אז אני לא מצליח למצוא כרטיס זיכרון שעונה על הדרישות ב-manual שלו: "The mainboard accommodates two 184-pin, 2.5V DDR DIMM sockets with a total capacity of 2GB system memory." השורה הבעייתית יותר היא: "Supports DDR up to 200/266MHz memory bus" העניין הוא שגם כרטיסי ה-DDR המעטים שמצאתי עובדים בתדר 400MHz לפחות, יותר ממה שמוגדר. השאלה היא האם כרטיס של 400MHz יעבוד על לוח האם הנ"ל? (בנוסף האם עלי להתייחס לערך ה-CL?) דרך אגב, אם יש הצעות לעוד נסיונות לתקן את בעיית "שלושת הצפצופים" זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על הזכרונות האלו: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/11754/cat/28 שווה משהו? או להשקיע עוד כמה שקלים לKINGSTON?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש תוכנה קלה לתפעול שנותן חיווי על המחשב מבחינת הביצועים / טמפרטורה של הרכיבים (לוח אם / זכרונות / כ.מסך / מעבד..) ואופציית שליטה על המאווררים. (ניסיתי SPEEDFAN לא הסתדרתי) תודה. גיל.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך לקבל החלטה לגבי לוח אם בקרוב מאוד והייתי רוצה להבין מהם ההבדלים בתכלס בין שתי ערכות הצ'פסטים הללו תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו במחשב 2 סטיקים של 128 ועוד אחד של 256 ביחד יש לי 512 קינגסטון CAS 3 רציתי לדעת מה עדיף 1 GB של קינגסטון זאת אומרת להביא עוד סטיק של 512 . או שעדיף לי רק 512 בCAS 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב חפשתי מעבד טוב של AMD, חזק ושיחזיק OC ויהיה תותח (לא רוצה ללכת על ה-2500) וחשבתי על ה-AMD K7 3000 שלא עולה כמו ה-3200 בצורה מטורפת ונותן ביצועים מצוינים... מצאתי שתי גרסאות של המעבד (אחת שבחיים לא ראיתי עם באס 400): http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX3000_400 http://www.ewiz.com/detail.php?name=AX-3000 אז רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ואיפה ניתן להשיג את המעבד מהסוג הראשון בארץ?? (אם אפשר..) :
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הבנתי שבקונרו דו ליבתי עבודה בחלונות XP והרבה ישומים יש שיפור לעומת חד ליבתי כמובן מדובר באותה כמות זיכרון רציתי לשאול האם כדי להשיג ריבוי משימות ושיפור ביצועים חייבים להשתמש בחלונות 64 ביט או גם 32 ביט מספיק האם מדובר בשיפור בריבוי משימות בכול התוכנות של היום או שצריך לשנות אותם כדי שיכירו את הליבה השניה בתודה מראש שרון
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-